تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 386 از 4105 اولاول ... 2863363763823833843853863873883893903964364868861386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که پادگان خضرایی نیرو هوایی افتادن، در کل چجور جاییه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها ، یگان رو اگه بیفتم عقیدتی سیاسی کل ارتش جای خوبی هست ؟
    انتخاب شدیم برای مصاحبه که این هفته باشه ، احکام و این چیزا رو میپرسن
    ساعت کارش هم 7 تا 2 هست ، ولی در کل خدمت در عقیدتی چطوریاس ؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خدمت تو عقیدتی سیاسی خوبه مسول عقیدتی هم زیاد مرخصی تشویقی میده ولی مواقع اعیاد مذهبی یا مراسم عزاداری باید بری نمازخونه رو تزیین بکنی و این جور چیزها البته اینها که میگم تو یگان امداد بود من از ستاد ارتش خبر ندارم ولی کلا عقیدتی سیاسی از خیلی جاها بهتره

4. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همون طور که دوستمون گفتن جای مناسبیه.
    مطمئن باش ضرر نمیکنی.بهتر گردان و دژبان و خدماته که شب و روز آدم رو یکی میکنن.

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

آخرین قوانینه که مال سال 89 هست.

6. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خدمت تو عقیدتی سیاسی خوبه مسول عقیدتی هم زیاد مرخصی تشویقی میده ولی مواقع اعیاد مذهبی یا مراسم عزاداری باید بری نمازخونه رو تزیین بکنی و این جور چیزها البته اینها که میگم تو یگان امداد بود من از ستاد ارتش خبر ندارم ولی کلا عقیدتی سیاسی از خیلی جاها بهتره
    همون طور که دوستمون گفتن جای مناسبیه.
    مطمئن باش ضرر نمیکنی.بهتر گردان و دژبان و خدماته که شب و روز آدم رو یکی میکنن.

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

ممنون
    این که میگن عقیدتی دوره کد داره درسته ؟
    من رشته ام سخت افزار هست ، کد عقیدتی میخورم ؟
    Last edited by Pami; 29-07-2011 at 09:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من خودم عقیدتی ام دیگه!
    ساعت 6.5 صبح حضور داریم تا ساعت 2 بعد از ظهر هم که میریم خونه . فوق دیپلم هستم. تهران هستم و شهر خودم.بعد از آموزشی دوره کد خوردیم ولی چون رسته مون الهیات و امور اجتماعی بود همون روز اول دوره کد ما رو تقسیم کردن (بر اساس نمره فرماندهی آموزشی به ما اولیت انتخاب دادن که شانس من ، اولویت دوم بودم و تهران به من خورد )و دراصل کار آموزی رو جایگزین دوره کد کردند. مگر اینکه رسته تون الهیات خالی باشه و امور اجتماعی نداشته باشید که دوره کد آموزش می بینید و بعد ازیه دوره دو ماهه آموزش میرید مراکز آموزش ارتش و افسر آموزش عقیدتی میشید.
    توی عقیدتی هم ممکنه برید قسمت تبلیغات که مسئول تهیه و چاپ بنر و اعلامیه با فتوشاپ و قلم رنگ و اینها هست یا اینکه میرید قسمت اداری و نامه نویسی و ... کلا از بقیه یگان هم کارش راحتتره و هم ساعت کاریش کمتره.

البته این اصل سربازی رو هم فراموش نکنید که ممکنه در سربازی به شما راحت بگذره ولی هیچ وقت خوش نمی گذره!
    عقیدتی هم به شما راحت میگذره ....
    نگهبانی هم در اکثر عقیدتی های یگان ندارید یعنی اون نگهبانی های آسایشگاه و محوطه و پاسی رو ندارید و درعوض مداومتکاری دارید. یعنی از بعد از ساعت اداری باید در یگان حضور داشته باشید تا نماز مغرب و عشا که تموم شد میتونید برید خونه یا توی آسایشگاه استراحت کنید . کلا نگهبانیش خیلی هتله و ما که اصلا احساس نمیکنیم نگهبانیم. توی پادگان قدم میزنیم و منتظریم شب بشه و حاج آقا بیاد و بره و بعد بگیریم بخوابیم که این خیلی خوبه چون بقیه نگهبانی های یگان رو باید شب تا صبح هم نگهبانی بدید (مثل آموزشی) ما ماهی 3-4 بار نگهبانی داریم و در بقیه 27-28 روز باقی مونده ماه ، ساعت دو میریم خونه.البته خود اداره عقیدتی اگه بیفتید که یا پارتی میخواد یا شانس ماهی یه بار نگهبانی دارید ولی ساعت کاریشون مثل هم هست و چه بسا کار توی اداره سنگین تر هم باشه. ولی توی یگان ها بچه های عقیدتی خیلی برش دارن و بهتره که توی یگانهایی خارج از اداره عقیدتی بیفتید . چون توی خود اداره همه مثل شما هستن و هیچ برتری ای ندارید ولی توی بقیه یگان ها خاص تر هستید. می فهمید که من چی میگم؟

تشویقی هم مثل بقیه یگان هست که البته برای ما بعد از 8 ماه خدمت یه دوروز تشویقی به همه بچه های عقیدتی دادند و آخر ماه رمضون هم یه 3-4 روز دیگه میدن.

9. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان که من کامپیوتری هستم بهم گفتن ساختمون مرکزی عقیدتی سیاسی میفتید توی سید خندان چهار راه قصر .
    منم کد میخورم ؟ اینو نگفتی
    چه کاری بهم میدن حالا ؟ کارهای مرتبط با کامپیوتر ؟
    اون ستوانه که اومده بود برای توضیح فقط بهمون گفت اگه قبول شدید سعی کنین احکامتون رو قوی کنین
    حرفی از کد و این صحبتا نزد اصلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

والا شیوه تقسیم ما که اینطوری مثل شما نبود.البته ما هم گزینش شدیم توی آموزشی
    روز آخر که به ما امریه دادن ، روی امریه من خورده بود ، مرکز پشتیبانی شهید امانی رسته الهیات و امور اجتماعی. بعد از 10 روز مرخصی پایان دوره رفتیم اونجا و اونجا ما رو بر حسب نمره آموزشی و اولویت اون تقسیم کردن در سطح ایران. اینکه به شما گفتن می اوفتین سازمان ع.س دیگه خبر ندارم چطوریه.

کارتون هم همین چیز هاست دیگه .یه کامپیوتر میذارن جلوتون یا باید فیلم مراسمات و اینها رو میکس کنید یا باید عکس های مناسبتی با فتوشاب طراحی کنید . یا باید نامه اداری تایپ کنید. و....خلاصه بی کار نمی مونید
    Last edited by S126; 29-07-2011 at 12:34.

12. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dgx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

راستش من ميترسم برم خدمت بيفتم يه جايي كه يا بايد با مار و عقرب سروكله بزنم يا اينكه بيفتم لب مرز و دنبال قاچاقچي و پژاك و... كنم
    كلا حس خيلي بدي نسبت به سربازي دارم، همه ش احساس ميكنم قراره بدترين جاي ايران بيفتم
    اطمينان داشته باش از هر چي بترسي سرت مياد.منم قبل خدمت از اين ميترسيدم كه يگان تكاوري بيفتم كه بعد اموزشي افتادم لشكر 23 تكاور.

اینا را جدی می گید؟ یا دارید شوخی می کنید؟
    شما اونجا بودید؟ کدوم یگان بودید ؟
    جدي گفتم عزيزم.من اموزشي اونجا بودم گردان وحدت

14. این کاربر از dgx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اطمينان داشته باش از هر چي بترسي سرت مياد.منم قبل خدمت از اين ميترسيدم كه يگان تكاوري بيفتم كه بعد اموزشي افتادم لشكر 23 تكاور.

جدي گفتم عزيزم.من اموزشي اونجا بودم گردان وحدت
    از نظر سخت گیری اونجا چه طوریه؟ من شنیدم گردان وحدت و فجر سخت می گیرن اما نصر هتله هتله درسته؟
    مرخصی چی؟ منظورم 5 شنبه جمعه هاست.

راستی کسی نمی دونه من اول شهریور باید خودم را تهران به پادگان معرفی کنم یا اصفهان اون ادرسی که زیر برگه سفیدم هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •