تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 386 از 515 اولاول ... 286336376382383384385386387388389390396436486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دو هفته دیگه این موقع کنکورو دادیم و درصدامون رو هم حساب کردیم...
    میدونم اگر این دو هفته رو بخونم، رتبم میتونه زیر 2500 بشه. ولی حتی یک ذره هم حس درس خوندن ندارم. رفتن به کتابخونه هم برام فایده ای نداشت... هر روز که میگذره ، پشت کنکور موندنم قطعی تر میشه. کاش الان دو هفته دیگه بود!....

2. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه کنکوریا من پارسال کنکور داشتم و از اون موقع تا حالا تقریباّ سعی کردم هر بار که به فروم سر میزنم یه سر اینجا هم بیام پای صحبت های شما تا اگه مطلبی به نظرم مفید بود بگم و هر بار هم همون روز های مشابه پارسال به یاد میوردم تا ضعفا و نکات مثبتو بگم
    یادمه پارسال همین موقع ها بود که دروس و عمومی و شیمی مرور می کردم به نظرم اون دوستانی که تا حالا درست و حسابی عمومی ها رو و شیمی رو جمع بندی نکردن به راحتی می تونن در کنار آزمون های جمع بندی و رفع اشکال در دروس تخصصی اون مبحثایی که یه بار حداقل از دروس عمومی خوندن بعلاوه تستایی که علامت زدن و اشکال داشتنو مرور کنن و نتیجه فوق العادشو ببینن
    هر اندازه این روزا استرس کمتر داشته باشید با خیال راحت تر و تمرکز بیشتر می تونید مرور ها رو انجام بدید
    و دیگه اینکه اگه شب ها دیروقت می خوابید از الان خودتونو مجبور به زود خوابیدن کنید تا مثل من شب کنکور تا صبح بیداری نکشید ( البته فقط 2 ساعت خوایدم )
    به امید موفقیت همه چه در کنکور و چه بعدش در دانشگاه فکر نکنید که دیگه درس خوندن تموم میشه بعد از قبولی دانشگاه تازه اول راهه...(الان مثلاّ کلی روحیه بهتون دادم برید حال کنید !!!!!!)

4. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من میخوام بعد کنکور درصد هامو حساب نکنم.نظرتون چیه؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دو هفته دیگه این موقع کنکورو دادیم و درصدامون رو هم حساب کردیم...
    میدونم اگر این دو هفته رو بخونم، رتبم میتونه زیر 2500 بشه. ولی حتی یک ذره هم حس درس خوندن ندارم. رفتن به کتابخونه هم برام فایده ای نداشت... هر روز که میگذره ، پشت کنکور موندنم قطعی تر میشه. کاش الان دو هفته دیگه بود!....
    سلام!
    اقا منم پارسال 2-3 ماه مونده بود به کنکور هی میگفتم امسال هیچی نمیشمو گند میزنم و یه سال دیگه میشینم !
    انگیزم کم شد و گند زدم واقعا ! 20 هزار اوردم !
    اما امسال که سال دوممه میبینم چقد راحت میتونستم همون پارسال یه رتبه خوب در حد همون 2 -3 هزار بیارم و برم دانشگاه بیخودی یه سال هم وقت تلف نکنم !
    نا امیدت نمیکنما! اما خودت خودتو بهتر میشناسی ! ببین اگه حوصلشو داری و میتونی بمون یه سال ! ولی اگه میخوای به خاطر دو هفته نخوندن یه سال دیگه بشینی خیلی کار بی عقلی هست
    بخون حسش میاد ( گرچه من خودمم روزی 2-3 ساعت به زور میخونم ) الان بخون بعد کنکور به خودت نگی کاش این دو هفته رو خونده بودم و افسوسشو بخوری !
    باور کن یه سال پشت کنکور سخت تر از گفتنشه یعنی گفتنش اسونه ...خیلی حوصله میخواد !
    Last edited by B L A S T E R; 17-06-2011 at 00:08.

7. 4 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم حوزه رفع نقص کنکور دانشگاه آزاد همون حوزه امتحانی هستش؟ اگه تو خود دانشگاه (حوزه امتحانی) پارتی داشته باشیم میتونیم انتخاب رشته رو عوض کنیم؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

ولی حتی یک ذره هم حس درس خوندن ندارم.
    منم دقیقا همین حس رو دارم. دلیلش هم اینه به نظرم که دروسی مثل ریاضی و فیزیک که خیلی دوست داشتم هم خوندم و هم مرور کردم و هیچ کاری نمونده ولی از طرفی وقتی می بینم همش باید شیمی و عمومی بخونم ، حالم گرفته می شه. مجبورم دوباره بشینم ریاضی و فیزیک بخونم !

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من میخوام بعد کنکور درصد هامو حساب نکنم.نظرتون چیه؟
    بهتر هست سوال های آزمون که تو اینترنت اومد گزینه ای که زدی رو همون روز مشخص کنی که اگر بعدا خواستی درصد بگیری مشکلی نداشته باشی که یادت رفته باشه کدوم گزینه رو زدی !

آزمون امروز چطور بود ؟! همه میگفتن سخت بود ، آره ؟!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

چقد سخت بود
    دینی و عربیش سخت بود
    دینی که هیچی
    فک کنم 10 تا سوال زدم کلا : D
    اما ریاضیش نسبت به ازمون قبل بهتر بود !
    شیمی هم که کلا تعطیلم : دی
    اینا درباره کانون بود : دی

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چقد سخت بود
    دینی و عربیش سخت بود
    دینی که هیچی
    فک کنم 10 تا سوال زدم کلا : D
    اما ریاضیش نسبت به ازمون قبل بهتر بود !
    شیمی هم که کلا تعطیلم : دی
    اینا درباره کانون بود : دی

سلام
    بچه ها به نظرتون ميشه گفت اگه اين آزموناي كانونو خراب كنيم كنكورم خراب ميكنيم؟
    راستي كسي ميتونه بگه چطوري اشتباهات الكي ( مثل جابجا زدن و اينجور چيزا!) رو كم كنم؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    بچه ها به نظرتون ميشه گفت اگه اين آزموناي كانونو خراب كنيم كنكورم خراب ميكنيم؟
    راستي كسي ميتونه بگه چطوري اشتباهات الكي ( مثل جابجا زدن و اينجور چيزا!) رو كم كنم؟
    شکست مقدمه پیروزیه

پس اگه نیمه پر لیوان رو نگاه کنیم میتونیم بفهمیم که شاید خراب کردن این آزمونها ارزشش بیشتری از نتیجه خوب گرفتنه و اونه وقتیه که بتوینم اشتباهاتمون رو تو این آزمونها بشناسیم و برای آزمون بعدی اونا رو رفع کنیم

اشتباهات لپی: جابه جا پر کردن گزینه - 2*3=5 - ندیدن سوال و...

برای حل هر مشکلی اول باید منشا مشکل رو بشناسیم که در اینجا بی دقتی مهمترین عاملیه که باعث ایجاد این اشتباهات میشه

برای افزایش دقت و یا تمرکز بهتره که هر چند دقیقه ( مثلا 20 دقیقه) یکبار یه جابجایی کوچیک رو صندلی داشته باشیم ، بعد از یه مدت از تغذیه که همراهمون هست استفاده کنیم، بعد از اینکه نتونستیم از پس چند سوال مشکل که از بد حادثه پشت سر هم اومدن بر بیایم یه نفس عمیق بگشیم و یه دقیقه به خودمون استراحت بدیم تا کمی فکرمون آزاد بشه ، هیچ وقت بدون دیدن شماره سوال گزینه ای رو پر نکنیم و ...

فکر نمیکنم کسی از شما باشه که این مطالب رو بلد نباشه!

به نظر من مهمتر از دونستن این نکات به کار بستن اون هاست جدی بگیرین و بدونین واقعا نکته یا روش عجیب و غریبی وجود نداره کاملا منطقی و طبیعیه که پس از یه مدت ذهن شما خسته بشه و در نتیجه دقت شما کم بشه بنابراین لازمه در طول آزمون به ذهنتون استراحت بدین تا بتونه راندمان بالایی داشته باشه

همین

14. 8 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •