دوستان
خسته نباشید همگی
میشه فایروال کومودو و تمامی لایه های دفاعی موجود در اینترنت سکوریتیش رو داشت به جز آنتی ویروسش و در کنارش آنتی ویروس پاند رو نصب کرد؟؟این امکان هست؟؟با هم تداخل ندارن؟؟
دوستان
خسته نباشید همگی
میشه فایروال کومودو و تمامی لایه های دفاعی موجود در اینترنت سکوریتیش رو داشت به جز آنتی ویروسش و در کنارش آنتی ویروس پاند رو نصب کرد؟؟این امکان هست؟؟با هم تداخل ندارن؟؟
سلام
مشکلی پیش نمیاد. می تونین نصبش کنین غیرفعال باشه و ازش به عنوان اسکنر استفاده کنید. یا اینکه کلا تیکش رو موقع نصبش بردارید.
سلام
10 مطلب جدید به پست دوم تاپیک اضافه شد
با تشکر از زحمات دوست عزیزم علــی (Jadda)
اگه تیکش رو بر دارم فرقی میکنه با اینکه فایروالش رو فقط نصب کنم؟؟تو اینترنت سکوریتی چیزی اضافه داره به جز انتی ویروس؟؟
راستی با پاندا خوب مچ میشه؟؟تداخل ایجاد نمیکنن برای هم؟
اگر تیکش رو بردارین دیگه آنتی ویروسی وجود نداره که غیرفعال بشه.(بعدا باز هم میشه نصب کردش از طریق Add and Remove که خود کومودو داره)
همه قابلیت های کومودو قابل انتخاب/حذف هستش. اینترنت سکیورتی شامل تمام امکانات میشه.
پاندا هم فقط اون تیک گاردش باید برداشته بشه تا تداخل نکنه. خوبه
سلام
کسی با دراگون مشکل نداره؟ از وقتی آپدیتش کردم، دیگه درست کار نمیکنه. گاهی یه سایت باز میکنه. ولی معمولاً هیچ سایتی را باز نـمیکنه.
از ریخت ساده اش خوشم میآد. وگرنه راحت آناینستالش میکردم.
Comodo Internet Security Pro[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم اینو که گذاشتید برای نسخه pro فقط ساپورت اضافه داره نه؟
سلام,
بله، تفاوت نرم افزاری بین نسخه ها وجود نداره!، تفاوت عمده اش همونیه که شما فرمودید: ساپورت!
یکنفر لینک دانلود COMODO Cleaning Essentials قرار بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)