تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 386 از 451 اولاول ... 286336376382383384385386387388389390396436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

10

نه هیچ سی دی رو نمیخونه و جالبه که 100 درصد از روز اول هم همینطور بوده و من تا حالا سی دی روش نگذاشته بودم امتحان کنم از وقتی این لپ تاپ رو خریدم.
    متوجه شدم گرونی سونی بی دلیل نیست. هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری متاسفانه برند ایسوس اصلا کیفیت قطعاتش خوب نیست.

1- رنگ کلیدها بعد از 3 یا 4 ماه شروع کرد به رفت که به اجبار از روکش روی کیبوردام الآن استفاده میکنم! لپ داداشم سونیه و بعد از 3 سال هنوز کیبوردهاش آخ نگفته....

2- باتری لپ تاپ در 5 ماه اول خراب شد و تحقیق که انجام دادم کلا کیفیت باتریهای ایسوس خوب نیست و بعضی ها مثل من دچار این مشکل میشن (حالا شما نیاین بگید نه ما 5 ساله داریم باطریش مثل روز اول هست ، قرار نیست همه اینجور بشه اما میانگین بگیرید افراد بسیار زیادی باطریشون در روزهای اول خراب شده)

3-قبل از اینکه یک سال کامل کار کنه یک پیکسل سوخته افتاده وسط صفحه

4- سی دی رام اون خرابه در حالی تنها استفاده ای از سی درایو دستگاه شده همون 4 دی وی دی بوده که روز اول بک آپ گرفتم و دیگه استفاده نکردم

این همه خرابی تو 8 ماه!! دیگه دو روز دیگه که کارکرده شد و گارنتیش تموم شد حساب کنید چی میشه.

از نظر امکانات خوبه و گرافیکش و خوبه و ... ولی از لحاظ مرقوبیت لپ تاپی که بعد از چهار ماه رنگ کلیدهاش بره دیگه خودتون حساب کنید. اگر این لپ تاپ و نخریده بودم دیگه هیچوقت نمیخریدمش. یک سال گارنتی داره دوسال گارنتی داره بعدش چی؟ هر روز باید منتظر بود یک جاش خراب بشه. تازه چه گارنتی؟؟ گارنتی که قرار باشه تمام اطلاعات هاردت و فرمت کنن اطلاعاتی که با بدبختی بدست اوردید از طرفی قرار باشه بخاطر یک تعویض باتری این همه هزینه کنی تا لپ تاپ رو ببری گارنتی تهران. حتی من به خاطر اینکه هاردم و فرمت نکنن مجبورم خودم پاشم برم تهران چون از پشت تلفون حریفشون نشدم. اینجور بگم مثل من تهرانی نباشید شهرتون هم نمایندگی نداشته باشه باید اندازه یک باتری هزینه کنید یک باتری براتون عوض کنند...
    تازه اینها به کنار من لپ تاپی که هنوز یکسال کار نکرده بخواد تعمیر بشه اینهمه پولش و دادم می خوام چیکار؟ تمام پیچاش و باز کنن دل و رودش و بریزن بیرون ؟؟؟
    کپمانی اونجور ساخته وای به حال اینکه ایرانی هم بخواد بازش کنه مثلا برای من سی دی رام بخواد درست کنه دیگه دخل دستگاه و پیچ و مهره و مدار و ... همه رو میاره میشه دستگاه تعمیری.............

هیچی نگید که دلم از دستش خیلی پره. کاااااااااااااااااااااااا ااش سونی خریده بودم عجب کلاهی سرم رفت:(
    آره، من پارسال میخواستم لپ تاپ بگیرم، بین سونی و ایسوس مونده بودم، اومدم تو همین تایپیک مشاوره گرفتم، فکر کنم صفحه 2 یا 3 هست پستم و جواب دوستان، اما اون موقع رفتم سونی گرفتم، چند روز پیش رقتم جایی دیدم این ایسوس هستش، گفتم اینو بگیرم جای سونیه، به هر امکاناتش هم به نسبت خیلی بالاتر بود، اما واقعا اون سونیه یه چیز دیگه بود (یعنی هست، آخه دادمش به خواهرم، گفتم هر وقت بخوام پسش میگیرم)

2. این کاربر از amirparanoid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مدتی هست همین لپ تاپم cd یا dvd ها رو نمیخونه و باید چند بار دربیارم بذارم تا بخونه....
    کسی از دوستان با این مشکل روبه رو سده؟راه حلی داره؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مدتی هست همین لپ تاپم cd یا dvd ها رو نمیخونه و باید چند بار دربیارم بذارم تا بخونه....
    کسی از دوستان با این مشکل روبه رو سده؟راه حلی داره؟
    ممکنه که لنز اپتیک کثیف شده باشه.با ته فیکتر سیگار البته خیلی ملایم میتونی تمیزش کنی.ته فیلتر رو بزار روش و اهسته بچرخون.مقداری الکل سفید هم میتونه کمکت کنه.به هر حال خیلی دقت کن.انشاال... که درست بشه.

5. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با شما همدردی میکنم
    اما من خودم از اولین کسایی هستم که تو ایران این مدل رو خریده.روزی هم حدود 10 تا 12 ساعت داره کار میکنه.خدارو شکر نه رنگ کیبوردش رفته و نه قطعه ای خراب شده.قطعات الکترونیکی معولآ ایراد پیدا میکنند.ایسوس هم مثل بقیه.تازه ایسوس کمترین امار خرابی رو داره.همین سونی که میگی من قبل از این لپ تاپ یه FW 590 داشتم حدود 4 ماه که بیچارم کرد.4 ماه بود خریده بودم ولی رو هم 1 ماه هم دستم نبود.این دلیل نمیشه که بگم آی سونی فلانه ،آی سونی بهمانه و ... .حالا شانس شما هم اینجوری در اومده.در ضمن همون موقع هم که این لپ تاپ رو خریدی سونی همچین کانفیگی نداشت و خود شما هم بخاطر قابلیت های بالای این مدل خریدیش.با مقداری خونسردی مشکلات راحت تر حل خواهد شد.
    سلام به همه دوستان من هم با وایومن و پوریا جان موافقم با اینکه اون دونه های آبی واسه لپ تاپم پیش میاد اما از اونجاییکه محاسن این لپ تاپ از معایبش بیشتره من از لپ تاپم راضی هستم چون نزدیک یک سال است ازش استفاده میکنم الحمدالله نه رنگ کیبردش رفته نه مشکل خاص دیگه ای داره ناگفته نماند من به طور میانگین روزی حدودا 6 الی 8 ساعت باهاش کارمیکنم حتی بازیهای سنگین روش اجرا کردم و ....
    بالاخره هر دستگاهی یه مشکلاتی ممکنه داشته باشه
    درکل من از اسوس راضیم انشاالله لپ تاپ شما هم حداقل از این به بعد براتون خوب کار کنه.

7. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام
    آقا این مشکل دوستمون مشکل منم هست.
    بعصی سی دی و دی وی دی ها رو نموخونه و بصورت دی وی دی ی خالی نشون میده مشکل از کجاست ؟!

9. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    آقا این مشکل دوستمون مشکل منم هست.
    بعصی سی دی و دی وی دی ها رو نموخونه و بصورت دی وی دی ی خالی نشون میده مشکل از کجاست ؟!
    مدل بلوری رام شما و اونیکی دوستمون که مشکل خوندن سی دی داره چیه؟ شاید یه مدلای خاصی این مشکل را دارن.

11. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

من اورست ندارم لطفا دوست عزیز ببینن

13. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه لپ تاپ Asus N61JQ-Pro64jq بسیار تمیز و در حد نو با یک سال گارانتی امرتات و باطری نو به فروش میرسد هرکی خواست پیغام خصوصی بده.اینم مشخصاتش:

CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6Mb Cache
    RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
    Display LED 16" HD ColorShine
    VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
    HDD 640GB
    DVD RW Super Multi Double Layer
    ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
    USB 2.0×2 port
    USB 3.0×1 port
    E-SATA×1 port
    HDMI×1 port
    Web Camera 2.0 Mega Pixel
    Multi-Touch Touchpad
    Original WIN 7 Home Premium
    Battery 6 cell
    Weight 2.9 Kg

15. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان و مخصوصا دارندگان سری N61J
    من قبلا کولپد مستر کولر خریده بودم 40 تومن (اواخر دیماه) عکس زیر

وقتی روشنش کردم دیدم که فقط صدا میده ولی بادی نمیزنه (خیلی کم) ، خب فکر کردم حتما ولتاژ 5 ولت usb کمه . خب رفتم یه آداپتور برق ولتاژ متغیر خریدم که از 1.5 ولت الی 12 ولت داشت و کولپد رو مستقیما به آداپتور زدم و از ولتاژ 6 الی 7.5 استفاده میکردم که اتفاقا خوب جواب داده بود .
    اما با گرم شدن هوا دیدم که باز این میزان جریان هوا کافی نیست چون دمای هارد واقعا زیاد شده بود یعنی 39 رو رد کرده بود در صورتی که زمستونها حدود 32 الی 34 بود .
    آقا اومدیم ولتاژ رو روی 9 ولت گزاشیم تا 5 دقیقه کار کرد بعد عمرشو داد به فن لپتاپم !!!
    اومدیم کالبد شکافی کردیم دیدیم که یه فن فسقلی به تمام معنا روش نصب شده .
    نتیجه گیری کلی : این مدل کولپد فقط به درد کسانی میخوره که لپتاپ رو روی پاها یا روی تخت خواب و یا روی فرش میزان چون وروری هوای این کولپد از بغل هست نه از زیر
    به عکس زیر دقت کنین

عکس فن فکسنی

17. 7 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M1450M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه
    باتری لپ تاپ من حدود 2 ماه دیگه گارانتی داره . الان حدود 1 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره .
    در صورتی که باید حداقل 1.5 ساعت نگه داره . درسته ؟
    اگه بفرستم واسه گارانتی فایده ای داره یا نه ؟؟؟

19. این کاربر از M1450M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •