ادامه اش یادت نره بقول یکی از بچه ها شاید ما هم تونستیم مثل آدم بازی کنیم فقط بازم می گم اسم تیمها درست بشه. انگلیسی بشه
ادامه اش یادت نره بقول یکی از بچه ها شاید ما هم تونستیم مثل آدم بازی کنیم فقط بازم می گم اسم تیمها درست بشه. انگلیسی بشه
دوستان منpes 11 رو گرفتم ولی زبان روسی و آلمانی داره فقط
وقتی هم وارد بعضی میشم و تیم هارو انتخاب میکنم تا میخواد تصویر زمین بیاد Dont Send میده خارج میشه
خواهشاً بگین چطور باید انگلیسی کرد بازی رو و Dont Send روچیکارش کنم؟؟؟ :(
دوستان من dlc و از تو خود بازی دانلود کردم،تمامی نقل و انتقالات به روز شد ولی پرچمها و اسم تیمه و پیراهنشون هنوز درست نشده...من یه پچ درست کردن پرچمها رو هم داشتم که کار میکرد ولی بعد از نصب این dlc از کار افتاده و هر کاری میکنم کار نمیکنه...برای من فقط لیورپول مهمه...چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا این چکار میکنه
دوباره بازی رو خراب نکنه
مثل بقه پچ ها
من فقط اسم تیم ها رو میخواهم
بنظر من بقیش همه درسته
سلام دوستان.
من چند روز پیش این بازیرو گرفتم.
وقتی نصبش کردم فقط 30دقیقه کف از دهنم میومد پایین!!!!!!! (عجب چیزیه
!!!!)
ولی حالا متوجه چندتا مشکل شدم :
1.چمنهارو دونه به دونه امتحان کردم ولی همشون یکیه!!!
2.خودش بازیکن تعویض میکنه... سیستم تغییر میده
... و...
.
آیا راهی برای درست کردن مشکل دوم هست.
ممنون از همه.![]()
آره این دو علت می تونه داشته باشه1- تنظیمات دسته در حالتی هست که cpu هم با شماست2- توی گیم پلان بازی یه جا هست که لباس مربی هستش تو قسمتهای پایینیش رو میگم اگه اون رو انتخاب کنی مربی هر وقت لازم بدونه تعویض میکنه وهم شیوه رو عوض می کنه البته صد در صد مطمئن نیستم ولی امیدوارم کارت راه بیفته
.... اینم لینک مستقیم این پچ جدید
خودش گفته با dlc دیروز سازگاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=baloteli;5514250]..... /QUOTE]
دوست عزیز اون پچ رو من برا دانلود گذاشتم و خودم هم دارم ازش استفاده میکنم و همه چیز رو هم درست کرده حالا نمیدونم چطور برای شما عملی نشده .
حالا اگه مشکلی هست بگید تا حلش کنیم
قربونت خیلی باحالی
فقط وقتی چیزی رو از جایی بر میداری توی قسمت نظرات نگاه کن ببین کسی با اون پچ مشکل نداشته
سلام
از دوستان کسی میتونه اینو مستقیم کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)