این سه مدل در مقایسه با I9000 چطورن؟
داداشم تورو خدا ببخشید اینقدر سوال میپرسم
این سه مدل در مقایسه با I9000 چطورن؟
داداشم تورو خدا ببخشید اینقدر سوال میپرسم
نه خواهش میکنم
والا درباره این سوال تو سایتا خیلی بحث میشه
ولی به نظر من i9000 قوی تر از اینا هست ( البته زیاد نه )
پس میشه گفت که این I9003 که هم خیلی ضعیف نیست در مقایسه با اینا
از شانس من دیگه مایکروتل I9000 نمیفروشه و من همش با سوالام شما رو خسته میکنم
نمیدونم چزا دودلم توی خرید I9003 . من میخوام یه چیزی بخرم که بتونم باهاش بازی کنم و کلیپ های 720 پیکسل ببینم و با نرم افزاراش و گرافیک و کیفیت صفحه اش حال کنم
به نظرت I9003 جوابم رو میده ؟؟ گوشی الانم هم x6 هست
نه تو صفحه قبلم که گفتم گالکسی اس ال اصلا گوشی ضعیفی نیست و کاملا جواب این چیزایی رو که شما میخواین میده
ولی بازم اگه بیخیال گارانتی بشی i9000 بهتره
یه چند تا مغازه پیدا کردم گفتن که i9000 رو با گارانتی مایکروتل داریم . رفتم گارانتی فروشنده گفت که فقط ما میتونیم با گارانتی بفروشیم و 100 % تقلبی در کاره
مغازه ها هم میگفتن که ما I9000 رو حراج کردیم با گارانتی . خیلی تابلو بود که دارن دروغ میگن. به این خاطر خیلی میترسم از جای دیگه خرید کنم و مجبورم پولی رو که بابتش چند ماه صبر کردم و کار کردم رو بدم گارانتی و خیالم رو راحت کنم ولی به جاش I9003 بخرم.
ممنونم برادر خیلی خیلی لطف کردی جواب انبوه سوالاتمو دادی
دوستان راهنمایی نمیکنید ؟
اگه عادی نیست ممکنه با تعویض رام حل بشه ؟ رام من jpjpa هستبعضی وقتها موقع مکالمه ، صدای نویز ضعیفی به گوش میرسه . عادی هست همچین چیزی؟
از دوستان بازي خور كسي اين بازيو رو گلكسي نصب كرده ؟
بازي فوق العاده ايه ولي من باهاش مشكل دارم . وقتي وارد مبارزه ميشه صفحه سياه ميشه
كسي ميتونه كمكي بكنه ؟ ممنون ميشم
Bruce_Lee_Dragon_Warrior_v1.14.18
Last edited by amirgalaxy; 18-04-2011 at 13:42.
ایمان خان از فروم همسایه :
29 فروردین شیراز همکار
i9000 8gb : 480000
i9003 : 469000
سلام دوستان ببخشید.. میخوام آی9000 بخرم ولی پشتش به جای گوگل نوشته آندروید!! کسی میدونه فرقش چیه؟ تا ساعت6 عصر بیشتر وقت ندارم ممنون میشم کمک کنین
صفحه پیش یا صفحه قبلش توضیح دادم.
اون گوشی ها هم اصل هستند که آدمک آندروید داره پشتشون!
آبان که من خریدم 16گیگ رو، 8گیگ 660 بود! چه ضرر خفنی کردم : دیi9000 8gb : 480000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)