الان مثلا مردم کره جنوبی که بالاترین سرعت اینترنتو دارن باهاش انقلاب کردن ؟!! یا اینکه با سرعت 100MB/s فقط ژورنال علمی دانلود میکنن ؟!!
داشتن یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا حق هر ملتیه این که چه استفاده ای میکنه یه مسئله شخصیه و به کسی ارتباطی نداره.
مسئله کپی رایتم اینقدر راجع بش بحث شده که دیگه حالمون داره بهم میخوره
کپی رایت بطور کلی در کشور ما رعایت نمیشه حتی در رده های بالا مردم که به کنار ، خود صدا و سیما هر ساله فیلمهای هالیوودی رو از همین طریق Piracy تهیه میکنه و با وقاحت تمام داستان و محتواشم تغییر میده از شبکه های ملی مون پخش میکنه !!
داخل مغازه هامون ویندوز و سایر محصولات کرک شده بدون هیچ مشکلی فروش میره اونوقت الان تو انتظار داری منه شهروند کپی رایت رعایت کنم ؟؟!!
مثلا الان وقتی فلان فیلم جدید اکران میشه در شرایطی که در سینماهای ایران قابلیت اکران نداره من باید چطوری اون فیلمو تهیه کنم ؟! وقتی روی DVD و Blu-ray ریلیز میشه برم از آمازون تهیه کنم ؟ آمازون آیا به ایران ارساال داره ؟!! به فرضم بشه قیمت نهایی برای من چقد تموم میشه ؟!!
در ضمن Piracy و دانلود غیرقانونی در تمام دنیا وجود داره و به هیچ عنوان فقط مختص ایران نیست
توجه تون رو جلب میکنم به ادرس IP سیدرهای یه تورنت شامل محتوای کپی رایت : ( به پرچم ها دقت کنید ! )
دوست عزیز چرند گویی شما تا کجا ؟!!