تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 386 از 410 اولاول ... 286336376382383384385386387388389390396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

درست میگی از همه نظر عقبیم،ولی این توجیه مناسبی واسه دزدی نیست ،اونقدری که فایل دزدی رو وبسایتای فارسی هست باهاش میشه کل اینترنت جهانیو خرید ) اینم باید قبول کرد.
    فک می کنی فرهنگ چی جوری باید ساخته شه؟!
    وقتی من (نوعی) پول غذای شب بچمو ندارم در بیارم به نظرت الان میرم پول میدم واسه یه چیزی که مفت میتونم بدستش بیارمش؟!
    ببین اونی که شما میگی باید همه شرایط با هم جلو بره آروم آروم نه اینکه یک 100 سمته زندگیمون ترکیده بعدش بیایم روی جزء های فرعی متمرکز شیم
    ببین اول همونایی که الان رعایت می کنن چی شد که این جوری شدش؟!
    اول کیفیت زندگی خوب شد بعدش فرهنگش یا اول فرهنگش بعدش کیفیت
    حالا اگه اول کیفیت زندگی خوب شد کی خوبش کردش؟
    قوانین چی بودش؟
    مساله به این راحتیا نیست ریشه ای ریشه ایی

2. 2 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من یکی که گهگاه آموزش نرم اقزار میخوام بیگرم با این حجم باید نصف شب بلند بشم و بزارم دانلود اونوقت صبح ها سردرد دارم. نمیدونم چطوری میشه گفت که محدود یودن حجم بد نیست!
    اصلا اون به کنار بدبختی اینه که هی هر روز من میرم تو پنل مخابرات ببینم ازم دزدی شده یا نه، آدم واسه ترافیک هم باید حرص بخوره؟ بعدش میگن امید به زندگی در ژاپن و بقیه کشورها انقدره و در ایران سن سکته به 30 سال رسیده.
    ویرایش:
    دیشب ازم 3 گیگ کم شده اونم در صورتی که در ریزکارکرد خبری نیست!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آدم این پنل رو میبینه خندش میگیره انقدر که بیخود طراحی شده.مخابرات اگه دو دهم درصد درامد یک ماهشو خرج درست کردن اکانتینگ و سایتش میکرد الان وضعیتش اینطور نبود. اینا میبینن ملت به نت احتیاج دارن دیگه پشتیبانی تعطیل.فقط پول میخوان بگیرن از ملت.درضمن اگه یکی از شرکتای خصوصی انقدر ازش شکایت میشد تو تنظیم مقررات صد دفعه آبروشو میبردن تو همه جا.ولی نمیدونم چرا به این مخابرات لعنتی کاری ندارن
    Last edited by ho3in0861; 25-09-2015 at 10:47.

4. 2 کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فک می کنی فرهنگ چی جوری باید ساخته شه؟!
    وقتی من (نوعی) پول غذای شب بچمو ندارم در بیارم به نظرت الان میرم پول میدم واسه یه چیزی که مفت میتونم بدستش بیارمش؟!
    ببین اونی که شما میگی باید همه شرایط با هم جلو بره آروم آروم نه اینکه یک 100 سمته زندگیمون ترکیده بعدش بیایم روی جزء های فرعی متمرکز شیم
    ببین اول همونایی که الان رعایت می کنن چی شد که این جوری شدش؟!
    اول کیفیت زندگی خوب شد بعدش فرهنگش یا اول فرهنگش بعدش کیفیت
    حالا اگه اول کیفیت زندگی خوب شد کی خوبش کردش؟
    قوانین چی بودش؟
    مساله به این راحتیا نیست ریشه ای ریشه ایی
    به نظر منم مسئله ریشه ایه و با افزایش سرعت اینترنت ممکنه حتی وضعیت فرهنگ بدتر هم بشه. سالها هم طول میکشه تا درست بشه...

6. 2 کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - شاید رایگان کلا تعطیل کردن ؟!
    بنده هم دیشب بیدار بودم و ساعت 4 بود که متوجه کم شدن ترافیک شدم و دانلود رو قطع کردم. فکر میکنم 1.5 گیگ کم شد
    نکته فوق العاده جالب میدونید چیه، دیشب که خواستم سیستم رو خاموش کنم و بخوابم ترافیک دقیقا 2.5 گیگ باقی مونده بود!
    همین الان که سیستم رو روشن و پنل رو نگاه کردم 2.49 بود به تب ریزمصرف رفتم و برگشتم (در حد یک کلیک 1 ثانیه ایی) ترافیک شد 2.48 !

اخه چجوری در یک ثانیه 10 مگ سیستم من دانلود و اپلود کرد ، یعنی خنده دار و مضحکه وضعیت مون.
    من یکی که گهگاه آموزش نرم اقزار میخوام بیگرم با این حجم باید نصف شب بلند بشم و بزارم دانلود اونوقت صبح ها سردرد دارم. نمیدونم چطوری میشه گفت که محدود یودن حجم بد نیست!
    اصلا اون به کنار بدبختی اینه که هی هر روز من میرم تو پنل مخابرات ببینم ازم دزدی شده یا نه، آدم واسه ترافیک هم باید حرص بخوره؟ بعدش میگن امید به زندگی در ژاپن و بقیه کشورها انقدره و در ایران سن سکته به 30 سال رسیده.
    ویرایش:
    دیشب ازم 3 گیگ کم شده اونم در صورتی که در ریزکارکرد خبری نیست!
    خیلی جالبه - حجمی که امروز صبح کم شده اصلا تو ریز کار کرد نشون داده نمیشه .
    دوستان دیگه هم خواهشا چک کنند ببینند تو ریز کارکرد حجمی که از جمعه 3-7-94 ساعت 01:00 به بعد کم شده رو نشون میده یا نه :
    Last edited by behrooz3229; 25-09-2015 at 11:14.

8. 3 کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه azar2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من از چیزی حمایت نکردم به جون خودم! یه درصد از مردم هم هستن که مثل شما استفاده درست میکنن و حقشون سرعت بالاست!! [emoji4] ولی قبول کنید کمتر کسی فرهنگ استفاده از اینترنتو داره تو ایران.
    ۹۹٪ دانلودا تو ایران = دزدی ،حالا چه از غربی یا داخلی .
    آهان حالا یعنی شما میخوای بگی تا حالا بازی یا آهنگ یا فیلمیو مجانی دانلود نکردی دیگه؟ اگه جوابت مثبته من کل حرفامو پس میگیرم!
    مطمئن باشید تو کشورایی هم که اینترنت پرسرعته و ارزون انقدر دزدی راحت نیست برای کاربرای اینترنت!!فرهنگ استفادشم دارن.
    من تا جایی که امکانش باشه محصولات رو اورجینال خریداری میکنم هم به خاطر حمایت از تولیید کننده هم به خاطر اینکه نرم افزار ها و بازی های کرک شده اکثرا باگ دارن و قابلیت انلاین شدن ندارن
    دانلود غیر قانونی همه جای دنیا وجود داره شما یه vps از کشور رومانی یا المان فرانسه روسیه .... کرایه کن به راحتی هر اثری رو میتونی بدون پرداخت حقوق مولف دانلود کنی
    در ضمن تو سایر کشورها به همراه اینترنت نامحدود تلوزیون کابلی هم میدن که فیلم سریال پخش میکنه
    دانلود اثار بدون اجازه صاحب اثر ربطی به گرون فروشی اینترنت توسط مخابرات نداره
    مگه مخابرات وقتی اینترنت رو هزاران برابر قیمت واقعیش می فروشه مابه التفاوت رو به صاحب اثر و کمپانی های تولیید کننده محتوا میده؟
    البته اگه قیمت اینترنت واقعی و ارزون بشه افراد بیشتری حقوق مولف رو پرداخت میکنند
    بسیاری از فایل های روی اینترنت اصلا کپی رایت ندارند و دانلودشون آزاده
    شما به اون دانشجویان بدبختی فکر کن که باید روزی چند گیگ از یوتوب فیلم اموزشی برای کارهای پژوهشی دانلود کنه

10. 5 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه md70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    L O S T

پيش فرض

اصلا يه سوال دارم ازت, به من بگو اينترنت 2 مگ شما مثلا بشه 50 مگ ميخواي مثلا چيكار كني باش ؟ انقلاب ميكنيد؟ نهايتش اينه كه چند گيگ فايل بيشتر دانلود كني , اونم فايلي كه صاحبش معمولا راضي نيست شما مفت و مجاني دانلودش كني!!مگه غير از اينه ؟! توهم نيست حقيقته !! يكم فكر كن بش
    الان مثلا مردم کره جنوبی که بالاترین سرعت اینترنتو دارن باهاش انقلاب کردن ؟!! یا اینکه با سرعت 100MB/s فقط ژورنال علمی دانلود میکنن ؟!!

داشتن یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا حق هر ملتیه این که چه استفاده ای میکنه یه مسئله شخصیه و به کسی ارتباطی نداره.

مسئله کپی رایتم اینقدر راجع بش بحث شده که دیگه حالمون داره بهم میخوره

کپی رایت بطور کلی در کشور ما رعایت نمیشه حتی در رده های بالا مردم که به کنار ، خود صدا و سیما هر ساله فیلمهای هالیوودی رو از همین طریق Piracy تهیه میکنه و با وقاحت تمام داستان و محتواشم تغییر میده از شبکه های ملی مون پخش میکنه !!
    داخل مغازه هامون ویندوز و سایر محصولات کرک شده بدون هیچ مشکلی فروش میره اونوقت الان تو انتظار داری منه شهروند کپی رایت رعایت کنم ؟؟!!

مثلا الان وقتی فلان فیلم جدید اکران میشه در شرایطی که در سینماهای ایران قابلیت اکران نداره من باید چطوری اون فیلمو تهیه کنم ؟! وقتی روی DVD و Blu-ray ریلیز میشه برم از آمازون تهیه کنم ؟ آمازون آیا به ایران ارساال داره ؟!! به فرضم بشه قیمت نهایی برای من چقد تموم میشه ؟!!

در ضمن Piracy و دانلود غیرقانونی در تمام دنیا وجود داره و به هیچ عنوان فقط مختص ایران نیست

توجه تون رو جلب میکنم به ادرس IP سیدرهای یه تورنت شامل محتوای کپی رایت : ( به پرچم ها دقت کنید ! )

دوست عزیز چرند گویی شما تا کجا ؟!!
    Last edited by md70; 25-09-2015 at 12:25.

12. 6 کاربر از md70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اخه چجوری در یک ثانیه 10 مگ سیستم من دانلود و اپلود کرد ، یعنی خنده دار و مضحکه وضعیت مون.
    برا منم الکی گیگ کم می کنه زمانی که ساتیا داشتم ماهی 10 گیگ مصرف میشد الان شده ماهی 50 گیگ هیچ تغییری هم تو مصرفم ندادم
    Last edited by azar2011; 25-09-2015 at 12:27.

14. 4 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

والا با پشتیبانی صحبت کردم گفتن ریزمصرف مشکل داره، و تا فردا چک کنید درست میشه و گیگ پریده هم برمیگرده!
    ساعات رایگان هم همچنان باقی ست.

مسئله بعدی (میون صحبت هاتون) ، نمیدونم چرا وقت صرف بحث کردن تو این زمینه های کلی میکنید، اصلا قباحت داره انگار به ریش خودمون میخندیم
    وقتی انرژی صرف میکنیم و درباره مزخرف بودن سیستم اینترنت ایران دست به کیبورد میشیم.

16. 5 کاربر از .:: Ali ::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

الان مثلا مردم کره جنوبی که بالاترین سرعت اینترنتو دارن باهاش انقلاب کردن ؟!! یا اینکه با سرعت 100MB/s فقط ژورنال علمی دانلود میکنن ؟!!

داشتن یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا حق هر ملتیه این که چه استفاده ای میکنه یه مسئله شخصیه و به کسی ارتباطی نداره.

مسئله کپی رایتم اینقدر راجع بش بحث شده که دیگه حالمون داره بهم میخوره

کپی رایت بطور کلی در کشور ما رعایت نمیشه حتی در رده های بالا مردم که به کنار ، خود صدا و سیما هر ساله فیلمهای هالیوودی رو از همین طریق Piracy تهیه میکنه و با وقاحت تمام داستان و محتواشم تغییر میده از شبکه های ملی مون پخش میکنه !!
    داخل مغازه هامون ویندوز و سایر محصولات کرک شده بدون هیچ مشکلی فروش میره اونوقت الان تو انتظار داری منه شهروند کپی رایت رعایت کنم ؟؟!!

مثلا الان وقتی فلان فیلم جدید اکران میشه در شرایطی که در سینماهای ایران قابلیت اکران نداره من باید چطوری اون فیلمو تهیه کنم ؟! وقتی روی DVD و Blu-ray ریلیز میشه برم از آمازون تهیه کنم ؟ آمازون آیا به ایران ارساال داره ؟!! به فرضم بشه قیمت نهایی برای من چقد تموم میشه ؟!!

در ضمن Piracy و دانلود غیرقانونی در تمام دنیا وجود داره و به هیچ عنوان فقط مختص ایران نیست

توجه تون رو جلب میکنم به ادرس IP سیدرهای یه تورنت شامل محتوای کپی رایت : ( به پرچم ها دقت کنید ! )

دوست عزیز چرند گویی شما تا کجا ؟!!
    همه جای دنیا میدزدن پس شمام بدزد.[emoji23] همین کار شما تو کره جرمه.کافیه بفهمن تا بیان دستگیرت کنن. نمیدونم چیه ایران شبیه کره است که مقایسه میکنی.
    این که همه جا غیر قانونی دانلود میشه توجیه مناسبی نیست،چون همه جا جرمه ولی ایران نه،پس مقایسه ت اشتباهه.

شما هر وقت حاضر شدی پول ویندوز یا فوتوشاپ یا فیلم مورد نظرتو به نرخ جهانی پرداخت کنی(مثل اروپا یا آمریکا یا کره) اونوقت بیا در مورد تعرفه جهانی اینترنت وحق و حقوق مردم صحبت کن. والسلام[emoji4]
    Last edited by ho3in0861; 25-09-2015 at 15:45.

18. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

همه جای دنیا میدزدن پس شمام بدزد.[emoji23] همین کار شما تو کره جرمه.کافیه بفهمن تا بیان دستگیرت کنن. نمیدونم چیه ایران شبیه کره است که مقایسه میکنی.
    این که همه جا غیر قانونی دانلود میشه توجیه مناسبی نیست،چون همه جا جرمه ولی ایران نه،پس مقایسه ت اشتباهه.

شما هر وقت حاضر شدی پول ویندوز یا فوتوشاپ یا فیلم مورد نظرتو به نرخ جهانی پرداخت کنی اونوقت بیا در مورد تعرفه جهانی اینترنت وحق و حقوق مردم صحبت کن. والسلام[emoji4]
    شما این بحث رو پیش کشیدین که تو کشورهایی که اینترنت ارزونه نمیشه دانلود غیر قانونی کرد

این سایت تورنت اسیایی اکثر آپلودر هاش از کره هستند
    درضمن کسی که پول میده فیلم میخره نسخه بی کیفیت ریپ شدن 700 مگابایتی نگاه نمیکنه
    تو ایران هزینه دانلود یه فیلم 4k صد برابر هزینه کپی رایتش مشه
    در ضمن جوری از مخابرات حمایت میکنید انگار وقتی مخابرات اینترنت رو هزاران برابر گرونتر میفروشه این پول رو به مایکروسافت میده
    رابطه اینترنت ایران با کمپانی مایکروسافت رو نفهمیدم !
    خیلی از کسایی که اینترنت استفاده میکنند گیمر هستند و مجبور هستند اورجینال بخرن تا بتونند انلاین بازی کنند
    Last edited by azar2011; 25-09-2015 at 16:06.

20. 3 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •