خوب منم این مشکلو دارم درایو c یا همون ویندوزم 12.8 گیگ خالی داره درایوی که udk رو میخوام بریزم هم 84.3 گیگ؟! مشکل من کجاست؟!!!![]()
![]()
![]()
خوب منم این مشکلو دارم درایو c یا همون ویندوزم 12.8 گیگ خالی داره درایوی که udk رو میخوام بریزم هم 84.3 گیگ؟! مشکل من کجاست؟!!!![]()
![]()
![]()
سلام دوستان
من یه بیلدربراش درست کردم و اونو ذخیره کردم حالا چجوری باید بیارمش و ازش استفاده کنم؟!
حتما ...امروز رفتم تست کردم دیدم Muzzle Flash هواپیما و ماشین هاش درست کار می کنن !!! حالا دارم سعی می کنم ببینم میشه یه چیزی از توی اونا کشید بیرون یا نه ....دقت نکرده بودم ... برم ببینم چجوریه ...... اگه راهشو فهمیدی به مام بگو ....
سلام دوستان
ببخشید آموزش هایی که آقا وحید تو این پست گذاشته دانلود نمیشن.میشه یه لطف کنین یه لینک دیگه ازش بهم بدید.ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل Muzzle Flash هم بالاخره حل شد !!! سعی می کنم یه مقاله ازش درست کنم ...
منتظر مقاله ایم .....مشکل Muzzle Flash هم بالاخره حل شد !!! سعی می کنم یه مقاله ازش درست کنم ...
![]()
سلام دوستان من یه بار نسخه ی 2010-10-udk- beta رو دانلود کردم تو لودینگ گیر میکرد خواستم بدونم مشکل از چیه؟
تو لود ادیتور؟سلام دوستان من یه بار نسخه ی 2010-10-udk- beta رو دانلود کردم تو لودینگ گیر میکرد خواستم بدونم مشکل از چیه؟
ویندوزن چیه؟ اگه سون داری روی آیکن ادیتور راست کلیک کن run as administrator رو بزن شاید درست بشه ....
یه پیشنهادی هم همینجا به اعضا بکنم .... سعی کنین نسخه beta رو انلود نکنین .... این نسخه ها یه سری ویژگی هایی توش داره که ممکنه باگ داشته باشه برای همین اول نسخه بتا رو میدن بعد اگه ببینن رو سیستمای مختلف مشکل داره رفع ایراد میکنن و نسخه جدید میدن .....پس اگه میخواین دانلود کنین سعی کنین نسخه دیباگ شده رو بگیرین.....
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
شرمنده اینا رو ندیده بودم ....
یعنی چی بیلدر براش ذخیره کردی؟ منظورت اینه که با براش یه چیزی ساختی و اونو به عنوان استاتیک مش ذخیره کردی؟من یه بیلدربراش درست کردم و اونو ذخیره کردم حالا چجوری باید بیارمش و ازش استفاده کنم؟!
باید بری تو پکیجی که ذخیره کردی و اونو بیاری .....
اینو خود وحید باید بیاد بده .....ببخشید آموزش هایی که آقا وحید تو این پست گذاشته دانلود نمیشن.میشه یه لطف کنین یه لینک دیگه ازش بهم بدید.ممنونم
سلام.
دوستان سیستم من اینه:
cpu 3.4
vga 256 8400 GS
Ram 1 GIG
من اول رفتم سراغ UDKولی وقتی نمونه ی کارهاش رو باز کردم دیدم سیستمم اصلا قادر به رندر اون فضا با اون جزئیات نیست! برای همین رفتم سراغ Unity3D و نمونه کارهای اون رو باز کردم دیدم خیلی راحت هم می تونستم رندر کنم هم اجرا کنم هم تو محیطش بگردم و...!
می خواستم بدونم دلیل اصلی چیه؟ آیا نمونه ی کار یونیتی جزئیات و وسعتش پاییتره یا نه کلا UDK سیستم بالا می خواد؟
و بعد اینکه برای بازی سوم شخص کدومشون رو پیشنهاد میدید؟(Unity3D Or UDK)(می دونم سوال آخر جاش اینجا نیست ولی بیشتر سوالم جاش اینجا بود اینم پیوستش کردم دیگه!)
مشکل از cpu باید دو هسته ای باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)