دوستان ممنون میشم اگه جوابمو بدین
دوستان ممنون میشم اگه جوابمو بدین
تو این رنج قیمت بد نیستند اما از گرافیک خوبی بهره نمیبرند.شما اگه نخواسته باشید که از لپ تاپ در ضمینه گیم استفاده کنید،این دو مدل انتخابهای خوبی هستند.![]()
قیمت های زیر چقدر با بازار مطابقت دارند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره می پرسم :
ممنون.
منظورتون از مدت زمان زیاد شارژ باتری چقدره؟
همچنین گرافیک قابل قبول یعنی چی مثلآ در حد چه بازی یا اینکه کارت گرافیک خاصی مد نظر دارید؟
یعنی مدت زمان فعالیت دستگاه بدون اتصال به برق زیاد باشه. (بیشتر از 4 ساعت ) اصلا این مقدار ممکنه.
در مورد گرافیک هم یعنی بتونم مثلا" splinter cell : convection رو روی Medium روان بازی کنم.
سلام دوستان.من دنبال یه لپ تاپم تا1500000 (ترجیحا سونی آمریکایی).امکاناتی که میخام داشته باشه اینه:
1.از نظر سایزی تاحد امکان کوچک باشه.
2.بشه بازی های روز مثل همینایی که دوستمون گفت رو اجرا کرد
3.قسمت فینگر تاچش قوی باشه(یعنی اینجوری نباشه که خودتو بکشی تا بتونی پوینتر رو تکون بدی)
4.نگهداری شارژش خوب باشه
5.خاصیت hot swap داشته باشه(یعنی بشه بعدنا بعضی قطعات مثل رم یا هاردشو عوض کرد)
ممنون میشم راهنماییم کنین.درضمن من رشتم نرم افزار هستش و برنامه نویسی زیاد میکنم.ممنوووون![]()
تو رنج قیمت 1300 شما میتونی روی Dell 1558 با باطری 9Cell مانور کنی.که هم CPU i7 داره و هم شارژ خوبی داره و گرافیکش هم در حد انتظار شماست.
احتمالا" این جا رو دیدید :
چرا نتایج اینقدر نا امید کنند هستند ؟ در مورد خیلی از گرافیک لپتاپ ها این جوریه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل پیشنهادی:
Vaio CW2 QGX/B
CPU Intel Core i7 Processor 620M : 2.66 GHz with 4mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
VGA Geforce GT 320m With 512Mb Vram
HDD 640GB
DVD RW Super Multi Double Layer
WIN 7 Pro
Made In USA
1.550.000
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
شما زیاد به این اطلاعات توجه نکن .این نتایج در شرایط ارمانی و به دور از واقعیت گرفته شده.اگر در حدی که گفتی بیشتر از کارت گرافیک انتظار نداری 1558 کاملآ راضیت میکنه، اما اگه انتظار بیشتری داری باید شارژ 4 ساعت رو بیخیال بشی و بوجه رو هم تا 1400 ببری بالا و Asus N61jq بگیری.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)