بله طول دوره همون 4 ترم هست و این تغییر برای تمام رشته ها است یعنی کلا سیستم پودمانی الان حدودا 2 3 سالی میشه حذف شده
بله طول دوره همون 4 ترم هست و این تغییر برای تمام رشته ها است یعنی کلا سیستم پودمانی الان حدودا 2 3 سالی میشه حذف شده
دوستان این حذف و اضافه اضطراری زمانش کی هست ؟
بیشتر از 15 روزه که شروع شده و مطابق تقویم سامانه، تا 20 ام این ماه ادامه داره. البته ممکنه هر واحد برای خودش بازه زمانی مشخصی رو تو این زمانبندی داشته باشه که خارج از اون اجازه حذف اضطراری به شما نده. بهتره از واحد خودتون سوال کنید تا ببینید هنوز فرصت دارید یا خیر. اگر فرصت نداشته باشید باید برای هر درسی که میخواید حذف کنید یک گواهی پزشکی ببرید.
سلام دوستان
من الان دیپلم انسانی از گره صنعت 10 تا رشته برداشتم و بعد رفتم تو گروه اجتماعی که 4 تا از اونجا بردارم کد رشته ها رو قبول نمیکنه! میگه کد رشته یافت نشد. اگه همرو صنعت بزنم احتمال قبولی چه قدر هست؟
سلام
شما فقط میتونید از زیر گروه صنعت یا از زیر گروه اجتماعی انتخاب کنید برای همین کد هارو ارور میده.
احتمال قبولی در علمی کاربردی صدرصده بدون شک![]()
یه 18 تا فنی ورداشتیم ببینیم چی میشه
قبول نشم پاک ابروم میرهاونم علمی کاربردی
![]()
من رشته کامپیوتر پیام نور هستم میخوام بیام حسابداری علمی کابردی، این معیار قبولیش بر اساس معدل دیپلمه درسته؟
بعد یک مورد دیگه اینکه میگن، علمی کاربردی کلاس هاش بیشتر طرف بعد از ظهر و شب برگزار میشه این مورد رو شما اطلاعی دارید؟
والا تا اونجا که من خودم تجربه کردم این طور نیست بوده که کلاس های ما از ساعت 8 صبح شروع شده باشه و تا حدود 5 عصر طول بکشه
بله بر اسا معدل دیپلم هست
کلاس های بعد ظهر و شب و پنجشنبه و چمعه همونطور که توی دفترچه اومده مخصوص شاغلین است نه دانشجوی عادی
ممکنه در طول ترم بعضی دروس تا ساعت 8 تشکیل بشه اما این مخصوص همه درسا و رشته ها نیست ممکنه اصلا اون ساعت نداشته نباشید
بچه ها خواهشا کمکم کنید
من متولد ابان 74 هستم یعنی 19 سالمه
معافیت پزشکی دارم بنا به دلایلی سال قبل ایران نبودم چهارم نخوندم
الانم داوطلب ازادم ولی تا خرداد اینا بخوام هم پیش دانشگاهیو پاس کنم علافم حداقل
اصلا حال درس خوندن اینطوری ندارم دبیرستان هم دوست ندارم برم از جوش دیگه خوشم نمیاد :| راستی رشته ریاضی فیزیک هستم
معدل کل دیپلمم 16.26 شده
کتبیم 13 و چقدر
حالا یه فکری به سرم زده برم کاردانی کامپیوتر بعد لیسانس
دانشگاه ازاد نرم افزار ثبت نام کردم مونده علمی کاربردی
نظرتون چیه اگه کاردانی برم بعد لیسانس به مشکل میخورم؟ مثلا خوندم کسی که ناپیوسته کارشناسی عمران میگیره حق امضا نداره
راستی مثلا برای رشته کامپیوتر تکنولوژی نرم افزار و سخت افزار هست این تکنولوژی یعنی چی؟ با کسی که از پیش دانشگاهی رفته کنکور سراسری داده مستقیم رفته کارشناسی چه فرقی داره؟
برای من مهم نیس چه دانشگاهی برم فقط لیسانس کامپیوتر بگیرم تو مشهد هر جور شده
الان 1-2 ساله درس نخوندم.درس خوندن خیلی برام سخت شده مث کسی که سربازی رفته!
لطفا یکی منو راهنمایی کنه
راستی چرا فناور اطلاعات کارشناسی ناپیوسته نداریم؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Last edited by ArashMiniStar; 27-12-2014 at 00:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)