سلام
مثل این که پارس انلاین تقریبا داره به روزهای قبل باز میگرده
میزان دانلود پریشب:
میزان دانلود دیشب:
امیدوارم باز هم بهتر بشه
سلام
مثل این که پارس انلاین تقریبا داره به روزهای قبل باز میگرده
میزان دانلود پریشب:
میزان دانلود دیشب:
امیدوارم باز هم بهتر بشه
Last edited by fanii; 25-07-2011 at 22:04.
من از سرویس نا محدود 128 طلوع رایانه لقمان استفاده میکنم.فاجعست
پینگم 970 بود امروز و بین 670 تا 970 متغیر
بنظرتون از کدوم شرکت سرویس بگیرم؟
با سلام
من تو اکثر شهر ها رفیق و فامیل دارم
از هر کسی در باره ی اینترنتش سوال کردم وضعیتش از استان خوزستان بهتره
واقعاً باعث تاسف
ایشالله همه از منطقه ی نکبت بریم
همه بگید الهی آمین
زنگ می زنم می گم خانم من 512 20 گیگ از شما می گیرم شبا سرعتم 10 تا هم نمی رسه
میگه پهنای باند منطقتون پایینه
آخه یکی نیس به اینا بگه "الاغ مجبوری مشترک اضافی بگیری که وضع این شه"
می گم کی درست میشه
مگه نمی دونم
دوستان لینک زیر پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی واسه شکایت از شرکت های سود جوئه
به نظرم ما زیادی به اینا سواری دادیم بهتره که یه تکونی بخوریم
به بخش شکایات سر بزنید و یکی یه دونه شکایت مشتی همراه با مدرک واسشون بفرستید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمناً علت پرگویی رو فقط دمای بالای هوا بدونیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
من که رفتم وایمکس مبین نت بگیرم.
ولی از اینجا رفتن چارۀ کار نیست. باید اعتراض کرد. اگر وضع خوزستان از همه جا بدتره، بخاطر توسری خور بودن خود ماست.
ما بلد نیستیم اعتراض کنیم. یعنی به وقتش که باید حرف بزنیم، صدامون درنمیاد؛ و اونموقه که نباید چیزی بگیم، بیخودی دادو بیداد راه میاندازیم.
تا میتونید باید بجا و منطقی اعتراض کنید. هیچوقت نگید که ای بابا، هرچی بگیم بازم همین آشه، همین کاسه.
یادتون باشه ما مِنَت داریم سر مسؤلین، نه آنها سرما. پول دادیم، خدمات باید بگیریم.
در راه خدا هم کار نمیکنند. تو این وضع اقتصادی کـُلی حقوق ومزایا دارند. پس باید پاسخگو باشند.
دوستان من 5 روز پیش اینترنتی ثبت نام کردم واسه وایمکس ایرانسل دیشب ساعت 10 امدن مودم رو آوردن امروز صبح هم اکانتم اکتیو شد.
128 پایه 6 ماه گرفتم. ماهی 3گیگ دانلود(102.000 تومان شد)
با یک مودم WIFI ریت دانلودم روی 58 تا 70 هستش. پینگ 4.2.2.4 هم روی 350 هستش
فعلآ که دانلود رایگان نداره والی امروز زنگ زدم 707 گفتن بعد از عید فطر راه اندازی میشه.
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره 200 دستگاه کدوم شرکت خدمات میده ؟
دوستان من الان شاتل هستم . واقعا افتضاح شده ! به نظرتون برم پارس ؟! یا برم وایمکس مبین نت یا ایرانسل بگیرم ؟! نظرتون چیه ؟![]()
همون طوری که جناب Newahvaz عزیز گفتن همه دنبال یه راه فرار از پارس آفلاین هستیم ولی چیزی پیدا نمیشه...
من الان راحتت کنم هم وایمکس دارم و هم satelite ولی هیچ کدوم ارزش پولی که واسشون خرج میکنی رو نداره...
وایمکس که انگار خیلی بیشتر از پارس آفلاین به منطقه ربط داره چون من 1 mb دارم ولی 90 درصد شبانه روز سرعت از 14 kb بالاتر نمیره...
satelite هم دارم که همراهش باید یه adsl هم داشته باشی که همیشه اکانتها دزدی هستش و سرعتها share میشه با صاحب اصلی اکانت, تازه اگه اون کسی که اکانت رو بهت فروخته باشه به 10 نفر دیگه نداده باشه...
اینم از وضعیت پارس آفلاین ما که دایل آپ سگش شرف داره بهش... و تقریبا 95 درصد شبانه رو سرعت از 11 kb بالاتر نمیره...
من که آدم خیلی کم رویی بودم توی 2 هفته گذشته اونقدر زنگ زدم و شکایت کردم که انگار دیگه پشتیبانشون توی 2 روزه گذشته نمیخواسته جواب منو بده... امروز هم که الحمدالله همش وصل نمیشد...
مخابرات رو من آمار ندارم ولی شما به من بگو که adsl 128 kb ارزش داره؟ بالاتر از اون به کسی نمیدن...
شاتل رو که خودت داری بگو چجوریه؟
راستی اون پینگ رو با 2000 جمع کن...
داداش شاتل بد نیست . خوبم نیست ! سرعت ثابت رو 20 . داون استریم 572 ولی سرعت روی 20 محدود شده !! مخابرات من راحت میتونم بالا 128 بگیرم !![]()
بچه ها این پیج رو داشته باشین (adsl مخابرات خوزستان )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)