قیمت PSP SLIM و PSP 3000 الان دقیقا چنده ؟ اصلا میشه طرفش رفت یا الکی گرونه ؟ من یه PSP 3000 دارم خیلی هم تمیز نگه داشتم میخوام بدونم اگر ارزونه یکی دیگه بخرم برای تولد یکی از دوستام
اگر ارزون نیست بخیال شم همینو بدم بهش یه مدت بازی کنه![]()
قیمت PSP SLIM و PSP 3000 الان دقیقا چنده ؟ اصلا میشه طرفش رفت یا الکی گرونه ؟ من یه PSP 3000 دارم خیلی هم تمیز نگه داشتم میخوام بدونم اگر ارزونه یکی دیگه بخرم برای تولد یکی از دوستام
اگر ارزون نیست بخیال شم همینو بدم بهش یه مدت بازی کنه![]()
خوب اول بگم که slim یا همون 200 هیچ فرقی با 300 نداره،فقط یه میکروفون اضافه داره.................
الان هم این مدل ها آکبند کارخونه ای نداره تو بازار،همشون ریفر یا تعمیری هستن......................
الان فقط PSP Go و PSP E1000 آکبند هستن...................
آهان ... ممنون بعد اون وقت قیمت این دوتا که گفتید هر کدوم تقریبا چه قدره ؟
Go دور و بر 500 هستش و E1000 هم حدود 400............
البته قیمت دقیق ندارم................
سلام بچها
می خوام xbox slim 4gb bundle kineckt بگیرم که lt3 باشه .
قیمت روز چقد هست و بهتر هست ا کجای تهران بگیرم ؟
این مدل خوبه دیگه ?
ممنون
قیمتها الان خیلی بالا پایین میشه
مورد شما از 1100-1200 هست تا 1400-1500
تهران که از میدون امام خمینی میگیرن همه
ولی یه بنده خدایی تو شیراز هست میگه 1100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
یه مقدار تو فروم گشتم و در مورد xbox360 slim و PS3 تحقیق کردم ولی هنوز چند تا سوال مبهم واسم مونده! واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
1-آیا بنظرتون خرید کنسول ارزش داره یا پی سی؟
اگه بخوام سیستم رو تعویض کنم حدود 3 تومن هزینه داره ولی کنسول خیلی کمتره! با این وجود کیفیت اجرای بازی خیلی واسم مهمه. آیا کیفیتی که کنسول میده با پی سی برابری میکنه؟ بطور مثال یه بازی پس سی 9تا دی وی دی میشه ولی کنسول یکی هست!! از طرفی سخت افزار کنسول رو که دیدم واقعا تعجب کردم خیلی ضعیف بنظر میاد! چطوری بازی های روز رو اجرا میکنه؟!!
2- ظرفیت هارد کنسول چقدر اهمیت داره؟ حتما بازی باید مثل پی سی رو هاردش ریخته بشه؟ اگه اینجوره xbox 250gb یا PS3 320gb خیلی بهترن چون تعداد بازی بیشتری میشه همزمان رو هاردش داشت درسته؟
3- بازی های کپی رو کدوم کنسول بهتر اجرا میشه؟ اینطور که فهمیدم هردو رو میشه کپی خور کرد ولی گویا PS دردسر زیاد داره
4- با توجه به تجربه دوستان سهولت بازی با کیبورد و موس رو میپسندین یا جوی استیک کنسول؟ مثلا من تمام ورژن های GTA رو روی پی سی بازی کردم و وقتی فکرش رو میکنم میبینم که با دسته واقعا خیلی سخت میشه!
5- بنظرتون صبر کنم تا سری جدید xbox و PS4 بیاد یا الان خرید کنم؟ (8گیگ رم، پردازنده 8هسته ای! باید اعجوبه ای باشه!) اگه سری جدید بیاد یه مدت طول میکشه تا کپی خور بشه درسته؟
6- xbox از سال 2005 وارد بازار شده یعنی 8سال پیش من تو این مدت سه بار سیستم ارتقا دادم چون بازی های جدید سخت افزار قوی تر میخاستن! یعنی بازی های کنسول پیشرفت گرافیکی نداشتن یا شرکت های سخت افزار پی سی بازار گرمی کردن؟!
Last edited by arYa2550; 07-05-2013 at 11:45.
قصد جسارت ندارم ولی میبینم که تا این زمان کنسول های نسل هفتم یا همین نسل کنونی رو نداشتید ، به نظرم توی این مدتی که تا عرضه ی کنسول های نسل بعد مانده ، با PC بازی کنید بهتره البته عوامل زیادی هستش که تو تصمیم شما دخیل هستش :
شرایط مالی : اگر کنسولی میخواید بخرید که اولین و آخرین باشه یعنی چیزی که تا چند سال از بابت بازی با کیفیت به روز خیالتون راحت باشه و دغدغه ارتقا سیستم نداشته باشید ، مسلما کنسول های این نسل راضی کننده نیستند چون حداکثر این کنسول ها یک و در بهترین شرایط دوسال دیگر توسط کمپانی ها ساپورت کامل شوند ، پس با توجه به قیمت های کنونی و وضعیت ارز خرید این کنسول ها خیلی عقلانی نیست ، مگه مثل من به خاطر چند تا بازی انحصاری
توی همین آخر عمری هم قیمت بالایی واسه کنسول بپردازی! یا تو بالشت پول گذاشته باشی
1-سخت افزار کنسول ها صرفا برای بازی طراحی شده و استدیو های بازیسازی هم تا جایی که میتوانند بازی هارو با اون سخت افزار وفق می دهند .
این مورد برای بازی های انحصاری بیشتر رعایت میشه و سعی میشه از تمام توان کنسول بهره ببرند ...
چیزی هم که روشن هستش اینه که کیفیت بازی ها خب به مراتب روی PC های High end بهتر از کنسول ها هستش ولی عوامل زیادی هستش که خیلی ها
بازی رو کنسول رو ترجیح میدهند ...
در مورد حجم بازی ها : کنسول PS3 که دیسکش بلوری هستش و مشکلی بابت این قضیه نداره ، کنسول Xbox 360 هم از DVD9 استفاده میکنه که اون هم در صورت نیاز از یک دیسک بیشتر میشه ... اون بازی ای هم که دیدی واسه PC تعداد 9 تا DVD هستش طرف کلاه برداری کرده واسه سود بیشتر ...
وگرنه یه بازی 700 مگی رو هم من میتونم رو یه CD بزنم میتونم رو 20 DVD هم بزنم کاری نداره
2- هارد مهم هستش مخصوصا اگه کنسولت PS3 باشه و کپی خور . واسه 360 هم مهمه که بازی رو روی هارد نصب کنی و به لنز فشار نیاد ...
3-Xbox دردسرش کمتره گرچه PS3 هم کاملا ه/ک شده و همه ی بازی هاش موجود هست در کل در مورد PS3 باید یه خورد فنی باشی...
4-GTA با موس و کیبورد؟والله GTA رو کنسول خیلی بهتره با گیم پد مخصوصا با پورت هایی که واسه نسخه PC این بازی منتشر میشد.
5-صبر کنی بهتره(صرفا نظر من هستش) حالا حتما باید کپی خور شه؟شما که تو این چند ساله این همه ارتقا سیستم دادید ندارید بازی ها اوریجینال بخرید؟
6-سخت افزار همون هستش ؛ پیشرفت گرافیکی بوده که روی همون سخت افزار اجرا میشه ... مثلا الان عناوینی مثل Forza Horizon , Forza 4 , Uncharted 3 , GOW III و ... در طول این سال ها پیشرفت زیادی داشتند ...
همچنین یکی از مهمترین عواملی که این کنسول ها سرپا هستند وجود بازی های انحصاری هستش که PC باز ها از آنها محروم هستند!!!
ممنون دوست عزیز خیلی مفید بودنه تجربه کنسول نسل هفت رو ندارم. اگه نسل جدید رو بخوام حداقل 7-8 ماه باید صبر کنم و مطمئنا قیمت بالایی هم دارن (600 دلار: بیش از دو میلیون) الان بازی اورجینال PS3 بالای 200تومنه پس نسل جدید هم باید بالای 300 تومن باشه!
ولی باز هم در مقایسه با PC های High end که بالای سه میلیون در میاد بهتره (البته نسل بعدی بازیهای این نسل رو ساپورت میکنن ولی فکر نکنم بازی های کپی موجود رو اجرا کنه؟)
درکل پیشنهاد شما xbox هست یا PS ؟ جالبه که مشخصات سخت افزاری نسل هشت هردوتاشون تقریبا یکیه!
و اگه نسل بعدی رو بگیرم یه مدت طول میکشه تا ه-ک شده وارد بازار بشه، اونوقت میشه دستگاه رو کپی خور کرد؟ یا باید یه دستگاه ه-ک شده جدید گرفت؟!
Last edited by arYa2550; 07-05-2013 at 13:10.
قربانت ، امیدوارم به دردت خورده باشه ...
بازی های اریجینال PS3 از 20 تومن داره تا 260 تومن ... بازی های جدید که میاد بین 250 تا 300 تومن هستش که صبر کنیم یه
مدت بگذره میشه با 250 هم خرید.(مثلا الان God Of War : A رو میشه با 200 تا 220 خرید.)
بازی های سال های قبل هم زیر 100 تومن هستش بسته به بازیش/
در مورد ه/ک کنسول عای جدید به نظرم با تدابیری که می اندیشند ، شاید به این زودی ها ه/ک نشن ، همین PS3 هم
تقریبا یک سالی میشه که کامل ه/ک شده ...
حتی آنلاین Pass بازی هارو هم ه/ک کردند و میشه مفتی فیفا 13 آنلاین زد
در کل من انحصاری های PS رو دوست دارم ولی تصمیم با خودته ...
من گفتم یک ساله کامل ه/ک شده نگفتم یک ساله ه/ک شده ، قبلا دردسر داشت و باید دانگل و ... براش تهیه میکردی تا بتونی عناوین جدید رو بازی کنی/
Last edited by CRIS Joon CR7; 07-05-2013 at 13:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)