دوستت درست می گه
اون هایی که تراز بالایی دارند ولی قبول نشدند می تونند رشته محل جدیدی رو انتخاب کنند(مثل این که امسال اولین باره که دارند ای کار رو می کنند)
دوستت درست می گه
اون هایی که تراز بالایی دارند ولی قبول نشدند می تونند رشته محل جدیدی رو انتخاب کنند(مثل این که امسال اولین باره که دارند ای کار رو می کنند)
خب چجوری باید این رشته محل جدیدو انتخاب کنیم ؟ بعد اینی که الان قبول شدیمو نمی تونیم بریم
Last edited by pouya_99999; 06-09-2010 at 22:42.
بايد تا 21 شهريور صبر كنيم ببينيم قضيه اين انتخاب رشته چيه چون امسال اولين باره اينطور شده. 21 شهريور بريد تو سايت Azmoon.org ببينيد چه خبره اگه نفهميديد بيايد همين جا يكي توضيح ميده بهتون !
--------------
دوستان لطف كنيد علاوه بر اينكه جواب سوال پست قبلي من رو ميديد اين رو هم بگيد كه من كارت اعزام به خدمت بدون غيبت رو بايد همينجوري ببرم تحويل دانشگاه بدم يا بايد كار ديگه اي هم انجام بدم ؟
شما زحمت بکش برو به سایت دانشگاهی که قبول شدی احتمالا میفهمی چه خبره و باید چیکار کنی
سایت دانشگاه ما که راهنما گذاشته برای ورودی های جدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه میشه؟! من روزنامه های آفرینش و فرهیختگان رو هر روز چک میکنم این اولین باره که همچین چیزی میشنوم
تکلیفه من چیه که رشته آخر رو در اومدم؟
می خوام رشته اول رو برم!
اگه اختلاف رتبت کم باشه میتونی به تکمیل ظرفیت امیدوار باشی![]()
جواب منم بدید تورو خدا
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
80 نفر
یعنی می شه؟
برای منم خالیه فکر کنم مشکل از سایته
نه دیگه 80 نفر خیلی زیاده ... اگر 3 - 4 نفر باشه احتمالش هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)