سلام
به خدا حرف بدی نیست!!
میخواستم بگم که خونوادگی گنجیشک میکشین! گفتم یه کم تو کفش بمونی!![]()
![]()
--
--
سلام
به خدا حرف بدی نیست!!
میخواستم بگم که خونوادگی گنجیشک میکشین! گفتم یه کم تو کفش بمونی!![]()
![]()
یاد یه سوتی افتادم...توي دبيرستان رسم بود كه بچه ها رو به اسم باباشون صدا كنيم.
یه بار توی آرایشگاه بودم، (آرایشگره آشناست) آرایشگره داشت پشت سرم رو کوتاه می کرد، منم سرم پایین بود. بعد رفیقم که اسم خودش علیه و اسم باباش غلام (غولوم!) اومد تو.
سلام کرد، من فهمیدم کیه گفتم به به غولومی هم که اینجاست!دیدم آرایشگره داره سرفه می کنه
سرم رو که اوردم بالا دیدم باباشم پشت سرش اومده تو!
گفت سلام، همگی خوبن!
تازه جالبه باباش نفهمیده بود، بعد این رفیقم به باباش گفته بود، ما همدیگه رو به اسم بابا صدا می زنیم.![]()
تایید میشه! البته من ظهر شاد شدم!
چه دوست خسیسی داری! مگه نخرید بستنی رو نامرد؟![]()
نه بابا همینکه نگفت من برنده شدم باید خدا را شکر کنیمچه دوست خسیسی داری! مگه نخرید بستنی رو نامرد؟
---------------------------------------------------
یه پسر خاله دارم دو سالشه یه روز توی باغ پدر بزرگم بودیم من یه شکلات بهش دادم که بخوره چند دقیقه بعد دیدم صدای جیغش میاد وقتی بهش گفتم چی شده گفت سکلات را قلوپی کردم ! (شکلات را باز کرده بود و انداخته بود توی جوی آب) و پوسته شکلات توی دستش بود
یه پسر خاله هام 26 سالشه و خیلی ادعاش میشه که معلوماتش بالاست. یه روز یه گوشی سونی اریکسون K300 خریده بود یه دوستام ، رفتم بهش نشون بدم ولی قبلش میخواستم ببینم این فیلمهای موبایل را چجوری باید باز کنم. ازش پرسیدم این فیلمها با فرمت 3gp را چجوری باید باز کنم. یه کم فکر کرد و گفت این 3gp مخفف 3 giga pixle (فکر کنم اشتباه نوشتم) است و نشون دهنده ی کیفیت خوب دوربین موبایله یعنی دوربین موبایل سه گیگا پیکسل است. همون وقت من گوشی را از جیبم در اوردم وقتی دید K300 را از خجالت آب شد چون دوربینش اصلا" به پیکسل نمیرسه
سووووووووووووتییییییییییی ییییییییییی
اینقدر حال میکنم وقتی یکی که خیلی کلاس میذاره ضایع بشه!
جالبی! اگه من بودم از حلقومش میکشیدم بیرون!
بهش یکی دیگه دادی بعدش؟![]()
Last edited by frnsh; 08-08-2008 at 22:07.
منم هروقت کمبود سوتی پیدا میکنم همینو میگم!سووووووووووووتییییییییییی یییییییی![]()
دوستم قرار بود با دوستش بیاد دنبالم
همین که سوار ماشین شدم( عقب نشستم) چشمم به یه عروسک بزرگ افتاد
بدون اینکه سلام کنم گفتم اه چه عروسک زشتی من یه دونه از این دارم ولی خیلی بزرگتر و قشنگتره تازه جنسشم بهتره این اشغالا چیه می خرین؟حالا مال کی هست
یه دفه دیدم دوستم داره رنگ عوض میکنه و قیافش اینجوری شده
دوستش گفت ریحانه جون عزیزم اینو دیشب دوستت با کلی ذوق واسه تو خریده
وای
من داشتم میمردم از خجالت
گفتم نه اتفاقا خیلی خوشکله من شوخی کردم می خواستم ببینم چی میگین
دوستم گفت بیخیال ولش کن میدمش به دختر داییم![]()
خوب شد یادم انداختی : همین پسر خاله ی ما که گفتم توی یه جمعی میخواست بگه که دوغ که خواب آوره توی ظهر خیلی حال میده گفت دلم میخواد این دوغ را بخورم و همینجا بشقاب را بذارم زیر سرم و بخوابم !!! منم بلند گفتم خوب مگه مجبوری !؟؟ بالش که هست!اینقدر حال میکنم وقتی یکی که خیلی کلاس میذاره ضایع بشه!
Last edited by Havbb; 08-08-2008 at 23:35.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)