تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 386 از 531 اولاول ... 286336376382383384385386387388389390396436486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه DreaMaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلوی اسمش توی کجا tryout مینویسه ؟؟؟ یکم بیشتر توضیح بدید...

مشکل از برنامه نیست، مشکل از کرکه... در ویندوز7 شما به اینترنت وصل شدید؟

وقتی روی برنامه کلیک می کنم تا باز شود روی صفحه splash نوشته tryout
    بله به اینترنت وصل شدم حالا مشکلم اینجاست که چجوری میشه این برنامه رو کامل پاک کرد و این بار دسترسیش به ایتنرنت رو محدود کنم؟؟؟

>> اگه اصلن crack نمی کردمش حداقل 30 روز می تونستم ازش استفاده کنم ولی الآن اصلن کار نمیکنه :(
    Last edited by DreaMaryam; 08-02-2010 at 23:57.

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من از اینترنت wirless استفاده میکنم icon گوشه taskbar که internet access توی اون هست و برای اینترنت هست دیگه مثل xp دو تا تلویزیون نیست که روشن و خاموش بشه و یک رنگ هست و نمیشه فهمید که data دارم و آیا قطع هست یا نه .حالا چطور میشه مثل xp خاموش و روشن بشه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

در تب Startup گفتم !
    در ضمن گفتم یا مشکل از رم هاست و یا درایور !
    اگر رمتون مشکلی نداره ،میرین سراغ درایور ها !

ببخشید .. رفتم تو این تب هیچ نرم افزار مربوط به گرافیک یا رم نبود . تنظیمات بایوس رو هم دیفالت کردم.. به نظرتون چیکار کنم ؟ :(

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان من از اینترنت wirless استفاده میکنم icon گوشه taskbar که internet access توی اون هست و برای اینترنت هست دیگه مثل xp دو تا تلویزیون نیست که روشن و خاموش بشه و یک رنگ هست و نمیشه فهمید که data دارم و آیا قطع هست یا نه .حالا چطور میشه مثل xp خاموش و روشن بشه ؟
    سلام

تنها راش اینه که روش کلیک کنی و بعد روی کانکشن کلیک راست و گزینه Status را انتخاب کنید.

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید .. رفتم تو این تب هیچ نرم افزار مربوط به گرافیک یا رم نبود . تنظیمات بایوس رو هم دیفالت کردم.. به نظرتون چیکار کنم ؟ :(
    ببین ،اصل مشکل اینجاست که شما درایوری رو ریختین که به هر دلیل مشکل داره !
    حالا این درایور میتونه مربوط به گرافیک ، مادربرد ،پرینتر ،اسکنر ،کارت های جانبی و ... باشه .
    اون رم و گرافیکی که گفتم هم منظورم سخت افزاری بود .
    ---------
    حالا شما اگر میتونین یه عکس از نرم افزار هایی که تو تب Startup فعال هستن بذارین .
    میتونین یه کار دیگه هم بکنین ،یه بار ریست کنین F8 رو بزنین و با دو حالت زیر امکان داره درست بشه :
    1 - من یه بار با (اگر اشتباه نکنم) Windows restore و یا System Restore مشکل رو بر طرف کردم .
    2 - یا با گزینه Last known good configuration بیاین بالا

محتوای مخفی: Info 
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Using-Last-Known-Good-Configuration

6. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه اشتراک اینترنت بین یه دستگاه با ویندوز 7 و یکی با ویندوز xp راه بندازم . برای اینکار روی کانکشن adsl روی ویندوز 7 تیک شیرینگ رو زدم و توی xp هم ip رو روی obtain automatically گذاشتم با این حال خبری از اشتراک نیست . و حتی با اینکه فایل های شیر شده رو میتئنم ببینم رو ایکون notification علامت زرد اخطار هست . باید چی کار کنم ؟

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دوستان
    مدت اکتیویت ویندوز من تموم شده و من فعالش نکردم الان هرکاری می کنم ویندوز بالا نمیاد فقط تا صفحه welcome میاد
    برای اکتیویت چی کار باید بکنم؟

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقایون محترم سلام...
    متاسفانه کامپیوترم به رحمت ایزدی پیوست یکی راهنمایی کنه لطفا...... plz

برای اولین بار وقتی کرک نصب کردم کار نکرد و یکی دیگه نصب کردم که اون خوب کار میکرد ولی بعد از یه مدت باز این هم از کار افتاد. اولی اسمش loader xe و دیگری windows 7 developer edition بود. مجبور شدم کرک سوم رو نصب کنم vista 7 slic که همینکه نصب کردم و کامپیوتر رو reboot کردم. دیگه کامپیوتر اصلا بالانمیاد.

بعد از boot screen صفحه ای باز میشه که یه خط چشمک زن میاد و دیگر هیچ.......
    لطفا کمک کنید...
    آیا راهی هست یه جوری ویندوز 7 رو بالا بیارم؟ اگر بالا بیاد میتونم slic رو حذف کنم

در ضمن چون دقیقا بعد از boot screen خط چشمک زن ظاهر میشه نمیتونم ببرمش به safe mode یا حالتهای دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام به خدمت همه دوستان من می خواستم بدونم اپدیت ها در ویندوز 7 توی کدوم پوشه ذخیره می شه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

ببین ،اصل مشکل اینجاست که شما درایوری رو ریختین که به هر دلیل مشکل داره !
    حالا این درایور میتونه مربوط به گرافیک ، مادربرد ،پرینتر ،اسکنر ،کارت های جانبی و ... باشه .
    اون رم و گرافیکی که گفتم هم منظورم سخت افزاری بود .
    ---------
    حالا شما اگر میتونین یه عکس از نرم افزار هایی که تو تب Startup فعال هستن بذارین .
    میتونین یه کار دیگه هم بکنین ،یه بار ریست کنین F8 رو بزنین و با دو حالت زیر امکان داره درست بشه :
    1 - من یه بار با (اگر اشتباه نکنم) Windows restore و یا System Restore مشکل رو بر طرف کردم .
    2 - یا با گزینه Last known good configuration بیاین بالا

محتوای مخفی: Info 
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Using-Last-Known-Good-Configuration

باز هم ممنون به خاطر راهنمایی هات...
    این عکس از تب startup >>

اون روش که گفتین انجام دادم... last good رو زدم بعش موقع خاموش کردن باز هم صفحه مرگ !
    فقط اومدم restore بکنم در قسمت description آنتی ویروسم رو نوشت که سیستم قبل از نصبش بیاد نه چیز دیگه.. وای عجب بد بختی شده ! :(

آها یه چیزی راستی ... من درایور کارت شبکه و کارت صدا realtek رو نصب کردم.. ولی خب درایور واس ویستا و ایکس پی بود... الان یادم اومد به خدا.. ولی نصب شدن بدون اشکالی ! ممکنه مشکل همین باشه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •