کسی از زاهدان اینجا نیست ؟
دوست عزیز لطفا هزینه ای که می تونی بکنی را بگو ولی در حال حاضر پارس آنلاین بهترین سرویس دهی راداره بدون قطعی اینترنت که نمایندش تو اصفهان ایران گیت و دفتر مرکزی خیابان امام خمینی هستش من خودم از همین سرویس استفاده می کنم و بسیار راضی هستم
لطفا سریع یکی پاسخ بده
سرویس دهی شاتل؟
به نظر شما با چه سرعتی بگیرم
ُسلام . نه ببین کلا dial-up نمی سرفه می دونی چرا ؟!!؟؟!
1. در 2 ماه شما 1440 ساعت با دایل آپ وصل بشی هزینه 172.800 تومان برایت می افته . اگر با ADSl وصل بشی حتی با 128 سپنا که ماهی 30 تومن است . کلا میشه 60 هزار تومن .
خب 30تومن واسم زیاده
من دنبال زیر 10 تومن هستم
آیا هست
با تشکر
با یاد او
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ؛
سرعت ۱۲۸ کدوم یک از شرکت های isp تهران ۲۴ ساعت شبانه روز ۱۲۸ هست ؟منظور اینکه بعضی شرکت به دلیل محدودیت پهنای باند توی ساعت اوج سرعتشون خیلی افت میکنه ، کدوم شرکت یا شرکت ها این مشکل رو ندارن ؟
به هیچ وجه نمیشه اینطوری تعیین کرد ، بستگی به مرکز مخابراتی شما داره . ممکنه یکی از دوستان در منطقه مخابراتی خودش 24 ساعته سرعتی عالی داشته باشه ، اما شما از همون شرکت در منطقه مخابراتی خودتون سرویس بگیرید و راضی نباشید و برعکس . البته بعضی شرکت ها هستن که به طور کلی ناراضی کمتر دارن ، ولی باز هم برای تصمیم گیری کافی نیست .
دوست عزیز متاسفانه این مشکل تو تمامی سرویس دهنده های اینترنت وجود داره و نمیشه گفت که از 24 ساعت کلا سرعت دانلود یکیه و اصلا فرقی نمیکنه.بالاخره pic بار تو همه شرکتها وجود داره و ممکنه شما که dsl 128 kb میگیری تو pic بار سرعت دانلودت بعضی مواقع به بایت هم برسه.
ولی در کل شرکتهایی مثل شاتل و پارس انلاین تقریبا مشتری رو راضی نگه میدارن.
خوب شما با اون سایتی که فهمید چه مراکزی را ساپورت میکنه لینک قیمتها را فکر کنم گذاشته باشه میتونی ببینی مقایسه کنی قیمت شرکته را!یا توی خود سایتش بری قیمت ها را ببینی!
بعد از هر شرکتی خواستی بگیری تحقیق کن ببین دوستانی که توی اون مرکز و از اون شرکت هستن وظعشان چجوری هست!
مثلا قیمت سرویس های اقتصادی شاتل را ببین اینجا!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ahriman323; 06-04-2009 at 00:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)