با سلام
چون بعضی وقتا اینترنتی که داریم ازش استفاده میکنیم به دلایلی که مثه تحریم و فیلــتر و ... هست نمیتونه به اون سرویس ها دست پیدا کنه
موفق باشید.
با سلام
چون بعضی وقتا اینترنتی که داریم ازش استفاده میکنیم به دلایلی که مثه تحریم و فیلــتر و ... هست نمیتونه به اون سرویس ها دست پیدا کنه
موفق باشید.
سلام دوستان نمیدونم چرا من یکی دو روزه اکثر اوقات تا طرف رو اد نکنم پیام هام نمیره ولی بره اون میاد.
بچه ها یه کاری میکردیم بدون میکروفون صدا رو پخش کنیم
من تو ویندوز7 بلدم درستش کنم ولی الان Xp دارم هر کاری میکنم پیدا نمیکنم میشه یه راهنمایی بکنید
سلام
من از وقتی windows هامو عوض کردم(seven xp) تو هیچکدوم chatroom یاهو کار نمی کنه روی enter chat که میزنم همه چیز درسته فقط چیزی اون وسط نمیاد تا رمز بزنم تازه اگه چیزی send کنم نمایش داده نمیشه مثل اینکه وسط chat room چیزی رو نمایش نمیده میشه راهنمایی کنید
سلام. من قبلا از ورژن 8 یاهو مسنجر استفاده می کردم بعد نمی دونم چی شد که هر چی می نوشتم دیده نمی شد و پیام هایی هم که از طرف مقابل میاد دیده نمی شد. بعد ورژن 10 نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد و هنوزم نه نوشته های خودم رو می بینم و نه نوشته های طرف مقابل رو.
گشتم این راه هایی که گفته بودن مشکل از جاوا است و باید دستور regserv اجرا کنی رو تست کردم جواب نداده. رو سیستم هم نورتون نصبه و آپدیته برای همین احتمال ویروس و از این جور چیزها هم تقریبا منتفیه. لطفا راهنمایی کنید. کلی از کارهام رو فلج کرده.
با سلام
به پست زیر مراجعه کنید دوست عزیزم :
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ، وقتتون بخیر . . .آقا ما یکی از این وی-پی-ان های رایگان گرفتیم از نت ، یه بار باهاش رفتیم تو یاهو مسنجر . . . بعد از اون هرکاری میکنم بدون وی-پی-ان کانکت نمیشه!!!!!
تو CONNECTION هم رفتم ، رو همون CONNECT directly to the internet هستش ، اما نمیدونم چش شده !!!!!
مشکلش چیه آخه؟؟؟؟؟
راستی ، خواستم از نرم افزار NIMBUZZ استفاده کنم برای کانکت شدن ، ولی اونم کار نمیکنه دیگه !!!!!
ما آرزو به دل موندیم تو این فروم یه پست بزاریم حداقل یکی پیدا شه فحش بده بهمون . . .
با سلام
داخل تنظیمات پروکــسی مرورگرتون برید و از اونجا غیرفعال کنید.
موفق باشید.
با سلام
اختیار داری دوست عزیز...
موفق باشید.
داداش؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟ فایرفاکس که آفه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)