پس باید بری مرکزتون اونجا سوال کنی.
پس باید بری مرکزتون اونجا سوال کنی.
ما اگه همدیگرو نداشتیم چیکار باید میکردیم. من الان با همون شماره داوطلبی pnu وارد میشم ولی با شماره دانشجویی و شماره شناسنامه نه . ولی وارد میشم چیزی به اسم ثبت نام اصلی چرا نیست ؟ ای خدا .... حتی مشخص نکردن که کی تحویل حضوریه مدارک هست
Last edited by nits; 26-09-2011 at 19:48.
خب دوست عزیز اینو که خودمم میدونم.تو سایت الان چیزی نمیزنن.اگه باشه همون بهمن میگن نه الان.گفتم شاید کسی اطلاع داشته باشه
خوب مراحل ثبت نامت رو تکمیل کردی؟ فرم مشخصات دانشجوییت و گواهی ثبت نام غیرحضوریت رو پرینت گرفتی؟ 24 ساعت لغایت 72 ساعت صبر کردی؟ هر وقت که این مراحل رو انجام دادی و با pnu نتونستی وارد بشی اونوقت میری مرحله بعد![]()
برای دریافت فرمهای مشخصات میگه که باید همه مدارک بطور کامل ارسال بشه و نمیتونم پرینت بگیرم . مدرک نظام وظیفه مونده . ولی الان یکی از بچه ها که این مدرک رو اپلود نکرده بود چرا واسش باز شد انتخاب واحد ؟
میخوام ببینم میشه پزشک قانونی رو واسه ترم اول برداشت؟
آخه خطا میداد...
نکنه فکر میکنن چون ترم اولیم از مرده میترسیم!
الان زنگ زدم پیام نور به من گفت مدرک پیش داشگاهی ترو بفرست تا اپراتور تایدد کنه بعدا بیار منم فرستادم
چی رو گفت بعدا بیار؟ یعنی باید زنگ بزنم که تایید کنن تا انتخاب واحد بتونم انجام بدم ؟ .شما الان واست انتخاب واحد باز شده ؟
قربونت
من فروردین امسال یک امتحان تکدرس دادم که یک ماه بعد جواب ان امد می خواستم ببینم تاریخ فارغ التحصیلی من
با کسانی که در اخر ترم بهار امتحان می دن و قبول میشن و فارغ التحصیل می شن فرق داره و تاریخ فارغ التحصیلی من کی می شه . من دانشگاه پیام نور بودم.
رو پيشنياز كليك كن ببين اگه داره نمي توني برداري.ترم اول رو بهتره طبق چارت واحد برداريد.میخوام ببینم میشه پزشک قانونی رو واسه ترم اول برداشت؟
آخه خطا میداد...
نکنه فکر میکنن چون ترم اولیم از مرده میترسیم!
منم اطلاعي ندارم.يه كار ديگه هم ميتوني انجام بدي برو دانشگاه سوال كن بگو پارسال اينطوري بوده ايا ممكنه امسالم اين قانون رو اعمال كنن.وضعيتت مشخص ميشه.خب دوست عزیز اینو که خودمم میدونم.تو سایت الان چیزی نمیزنن.اگه باشه همون بهمن میگن نه الان.گفتم شاید کسی اطلاع داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)