یه اتفاق عجیب . . .
تو مشهد قیمت dv4 1070 با گارانتی 1550... خودم کف کردم . . . فک کنم یه چیزیش کم باشهولی نیست
!
راستی دیجیکالا قیمت 1060 رو با فینگر پرینت زده 1330 اما هنوز نمی دونه باس اینا 1066 هست!!!![]()
یه اتفاق عجیب . . .
تو مشهد قیمت dv4 1070 با گارانتی 1550... خودم کف کردم . . . فک کنم یه چیزیش کم باشهولی نیست
!
راستی دیجیکالا قیمت 1060 رو با فینگر پرینت زده 1330 اما هنوز نمی دونه باس اینا 1066 هست!!!![]()
بخش لپ تاپ هم که به سلامتی جدا شد
ممنون می شم سوال منم پاسخ بدین
با تشکر
6870 کمی ارزانتر شده : 1.240.000 با گارانتی یکساله ایران معتبربازم سلام دوستان
من هنوز لپ تاپ نخریدم
قرار بود Hp dv 6870 بگیرم . ارزون شده ؟
امروز رفتم گشتم اصلا پیدا نکردم ( شیراز )
راستی الان که مدل های dv5 و dv4 رو دیدم یکم دو دل شدم
به نظرتون از اینا بگیرم بهتر نیست؟ ( 1320 نقد دارم )
راستی هزینه تیپاکس نمیدونید چقدر میشه اگه بخوام از ایران ای پی بگیرم ؟
با تشک
به نظرم مدل جدید بگیرید بهتره ... به روز پیش برید سری DV های قدیمی رو باید کم کم فراموش کرد ... سری های جدیدتر هم در راهه که البته زمان میبره تا عرضه بشه
هزینه تی پاکس برای من که تا اهواز میفرستند بین 4 تا 6 هزار تومانه ...
كسي از قيمت hp dv5z خبر نداره ...
تو سايت اچ پي كه قيمت پايه 700 دلار زدن و با 150 دلار تخفيف ميشه 550 دلار ... اين تخفيف واسه چيه؟
اما به نظرم تو ايران باز مي فروشنش 1 ميليون تومان
رجیستر جان، شما تا حالا برات پیش اومده که این لپ تاپ های ارسالی مشکل سخت افزاری مثل پیکسل سوخته یا خش بودن بدنه و یا خراب بودن دکمه ها داشته باشه؟؟؟ اگه این جوری بود این شرکت های گارانتی حاضرن لپ تاپشونو پس بگیرن( مثلا ایران اچ پی)؟![]()
دوست من یکی از اقوامشون واسش فرستاد ولی اصلا رازی نبود، کلا AMD که سی پی یو نیست، ترانزیستوره![]()
حتماً با سي پي يو ql-60 بوده ... آخه اون سي.پي.يو ضعيفه... توريورن نيست ... mibole athlon x2 هست
من نمیدونم چرا این Amd قبول نمیکنه که بازار لپ تاپ رو از دست داده . !!!!!
سلام ریجیستر.لطفا با توجه به موارد زیر یه لپ تاپ معرفی کن:
1- سی پی یو قوی مثلا 2.5
2- وزن کم (زیاد باید حملش کنم)
3- زیبا(یه جورایی باکلاس باشه مثلا 1510 اصلا قشنگ نیست)
4- برای کارهای دانشجویی
5- گرافیک زیاد مهم نیست ولی هر چی بالا تر باشه بهتره.
6- تا 1.500 باشه مشکلی نداره ولی اگر بالاتره چقدر ارزش داره پول بزارم؟
درسته! سی پی یو های AMD نهایتا از حافظه با باس 667 پشتیبانی می کنند تازه این ظرفیت هم مصرف باتری اون ها رو بالا می بره اما سی پی یو های جدید اینتل همشون قدرت پشتیبانی از باس 800 برای حافظه و 1066 به عنوان FSB رو دارند پس نتیجه این که ... Intel بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)