میگم مهدی یادته یه فایل با حجم کم هم اوایل واسه 97 اومده بود که با کلاینت دانلود میشد؟ به نظرت مشکل از اون نیست؟
علیک سلام داریوش جان
نه عزیزم...مختص سیمبین هاست...
شاد باشی![]()
میگم مهدی یادته یه فایل با حجم کم هم اوایل واسه 97 اومده بود که با کلاینت دانلود میشد؟ به نظرت مشکل از اون نیست؟
علیک سلام داریوش جان
نه عزیزم...مختص سیمبین هاست...
شاد باشی![]()
هارد ریست کردم بدون هک نصب نمیشه حتی فایلو ساین کردم بازم نشد
خستم کرد از صبح دارم بهش ور میرم
وقتی هم با هک میاد بالا تمام منوها در هم باز میشه![]()
از داخل گوشی؟؟؟من از همون کلاینتی که بهم دادی استفاده می کنم از داخل گوشی دانلود نکردم. 1.30.1541میگم مهدی یادته یه فایل با حجم کم هم اوایل واسه 97 اومده بود که با کلاینت دانلود میشد؟ به نظرت مشکل از اون نیست؟
چطور من بدون هک نصب کردم؟؟؟ کلاینت 1.30.1541 رو تست کن.هارد ریست کردم بدون هک نصب نمیشه حتی فایلو ساین کردم بازم نشد
خستم کرد از صبح دارم بهش ور میرم
میگم عجب مشکلی شده ها ... من یه بار به همچین مشکلی ( همین که کلاینت غیب میشه ) برخوردم که با مستر ریست درست شد .... حالا نمی دونم رو 97 چه فرقایی کرده ...؟
تست کردم 1.30نصب شد ایکن هم نصب شد ولی وقتی روی اون کلیک کردم صفحه ابی میشه ولی برنامه اجرا نمی شه
الان مجدد که روی ایکن کلیک می کنم حتی صفحه ابی هم نمیاد![]()
[QUOTE=mehdi_brg;4111957]از داخل گوشی؟؟؟من از همون کلاینتی که بهم دادی استفاده می کنم از داخل گوشی دانلود نکردم. 1.30.1541
بعد از این که فریمور گوشی رو عوض کردم برای نصب به قسمت اپدیت گوشی اومدم فایلی هست که درایو
cرو اپدیت می کرد20kبود نیست میشه مشکل از اونه
چون وقتی از خود گوشی نصب می کنم ایکن گم میشه![]()
اقا یونس اقا مهدی بدادم برسید![]()
عزیزم میشه انقدر پشت هم پست ندی؟
اون فایل C Memory رو میتونی دوباره نصب کنی؟ شاید با اون مشکلت حل شه!
شاد ابشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)