از دامنه forum.p30world.net یا forum.p30world.ir استفاده کنین هنوز fیلترش نکردن
از دامنه forum.p30world.net یا forum.p30world.ir استفاده کنین هنوز fیلترش نکردن
EDIT...
پست تکراری! ظاهرا متن این پست با پست قبلی یکیست!
Last edited by mohrd; 14-02-2011 at 14:55. دليل: تکرار
یه سال پیش که چند ماهی از صبا نت اینترنت داشتم کانکشن روزانه و شبانه جدا بود و و روال کار مثل اینترنت دایال آپ بود ولی الان که شاتل گرفتم طرف جوری تنظیم کرده که هر وقت مودم روشن شه به صورت اتوماتیک به شبکه وصل میشه و شبانه و روزانه نداره.
نمیشه مودم رو جوری تنظیم کرد که مثل صبانت باشه(من با این مدلش اصلا حال نمیکنم)![]()
شاتل اکانت شبانه جدا نداره. با همون یوزر و پسورد روزانه میتونید از شبانه رایگان هم استفاده کنید.
اکی پس مثل صبانت روزانه و شبانه ندارهپس می مونه یه نکته دیگه.چطوری می تونم یه کانکشن برا شاتل بسازم که به با روشن کردن مودم کانکت نشه ؟(مثل کانکشن دایال آپ)
سلام.لطفا یه سرویس دهنده ADSL معرفی کنید با حجم دانلود کم و پایین ترین قیمت ممکن که سرعت وبگردی مناسبی داشته باشه.من خودم به گزینه عصر تلکام(128 یه ماهه 1گیگا بایت حجم قیمت:5000 تومن) رسیدم نظر شما چیه؟
در حال حاضر که دیال آپ هوشمند آفتابم که سایت بسته اس و باز نمیشه. اون صفحه کذایی به جای سایت باز میشه.
از پیشگامان سرویس میگیرم. تا پریروز که حجمم تموم نشده بود هنوز سایت بسته بود. الانو نمی دونم.
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
پیشگامان سه ماه سه گیگ میده حدود 21 تومن. سرعتش رو هم تا یک مگ باز گذاشته. سرعت دانلود روزانه اش بین 90 تا 100. چند وقتیه سرعت دانلود شبانه اش از قبل خیلی بهتر شده. من 128 گرفتم. قبلا دانلود شبانه اش 16 بیشتر نمیشد اما الان بین 40 تا 50 شبانه سرعت دانلودشه که تو اون شش ساعت رایگانش حدود 950 مگک میشه دانلود کرد.
آقا میگن مخابرات بدونه محدودیت میده با قیمته باور نکردنی!!!
من شک کردم ( خیلی هم شک کردم ) به دوستم اومده میگه 512 بدونه محدودیت ماهی 18 هزار تومن ( یا 24 تومن فرقی نداره خلاصه) !! مغزم هنگ کرد گفتم صبا 1 مگ 3 ماهه 800 تومنه چجوریه؟ میگه نه فیبر نوریه برا همین دیگه کسی صبا و ... نمی خره!!!! حالا جدا از اینکه یک جورایی مطمئنم دروغ گفته ولی قضیه ی فیبر نوری با کابل معمولی چه تفاوتایی تو قیمت و سرعت داره؟
ساعت خواب برادر الان حدود 1 ساله که مخابرات ADSL میده
64--------5920
128-----9920
256------12560
512------20480
1024----38320
2048----74560
قیمت ها به تومن هست
Last edited by Electronic-Arts; 15-02-2011 at 23:49.
سلام مخابرات صالح آباد تربت جام دو نوع سرویس ارایه می دهد :
128 برای کاربر خانگی
256 برای اداری
----
شارژ 3 ماهه 30 هزار تومان و یک ماه اشانتیون ( مجانی )
شارژ 6 ماهه یک سیم کارت اعتباری هدیه
شارژ یک ساله همراه مودم رایگان
محدودیت دانلود ندارد
کسی از دوستان سرعت اینترنت ای دی اس ال مخابرات را تجربه کرده است ( البته بتازگی ) ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)