birak
سرعت اونایی که اکانت دارن عالیه من دوستم اکانت خریده داره حال میکنه با سرعتش
phonix live
اکانت رو میتونی از سایت rapidbaz یا rapidgo بخری
با احترام
تیم مدیریت انجمن
birak
سرعت اونایی که اکانت دارن عالیه من دوستم اکانت خریده داره حال میکنه با سرعتش
phonix live
اکانت رو میتونی از سایت rapidbaz یا rapidgo بخری
بچه ها اکانت راپيد بگيره آدم سرعت دانلودش مثل لينک مستقيم ميشه؟
اینم هست اکانت بیشتر upload server های خوب رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
آره حتی از لینک مستقیم هم شاید بیشتر بشه
یه نمونش سایت زیر بود :
گفتم بود ! چون الان سایتا بدجوری قاطی کردن و من هم اصلا نمی تونم این سایت رو در حال حاضر باز کنم. باز هم ارور الکی میده ! حالا نمی دونم این رو هم فیل کردن اینطوری شده یا مشکل جای دیگست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته معمولا اینجور سایتا و سایتهای مشابه که سرور اختصاصی برای دانلود دارندامکاناتشون رو فقط در اختیار اعضای سایت میذارن و بعضی وقتا هم حق عضویت هم میگیرن ! ... اگه واقعا دانلودات از رپید زیاده و زیاد باهاش سر و کار داری حتما حتما یه اکانت رپید بخر و اگه هم کارت باهاش زیاد نیست ناچار همین مجانیش رو باید تحمل کنی ... از دوستان تو پیغام خصوصی می تونی بپرسی از کجاها میشه اکانتش رو تهیه کرد و همین جا هم دوستان عزیز چند جا رو معرفی کردن ... برای کسی که سر و کارش زیاد به رپید میوفته از نون شب واجب تره و در این مورد هیچ نوع خسیس بازی مجاز نیست !... یه جستجویی تو گوگل در مورد "دانلود مستقیم از رپید شر " بکنی خیلی از لینکایی که خدمات دانلود از رپید رو میدن پیدا می کنی .
موفق باشی.
rapidbaz اگه فیل هم شده باشه حتما باز میشه چون الان کلی طرفدار و مشتری داره این 3 تا
سایتی که گفتم rapidbaz-rapigo-mehrmedia تست شده و مطمین هستن حالا بازم اگه یه
سرچی بکنی سایتای بیشتری پیدا میکنی
موفق باشی
بیرک جان دمت گرم...10 دقیقه ای هست دارم میخندم...جیگرمون حال اومد...
سایتهایی که فیلم خارجی واسه دانلود میزارن همشون قیلترن ..اما اونایی که فیلم ایرانی میزارن رو تشویق هم میکنن..
اگه میخواید سایتتون قیلطر نشه بزنین تو کارِ دین/ خدا / پیغمبر.....
pirate bay واسه من قیلتر نیست...ولی شک نکنید تا چند روزه آینده اونم به ملکوت اعلی میپیونده...
بیرک درباره این سیستم قیلترینگشون چیزی میدونی؟نرم افزار خودکاره؟یا خودشون قیلتر میکنن؟
dostan in پوینت chie ?
vase ekant rapid gereftan bedone point arzon tare
karesh chie
aslan begere adam ya na?
نه خوبه انگار ؛ پارس این روزا بهتر شده...!
فقط اگه اون مشکل هم برطرف شه دیگه کامل میشه...!
دوستان سرعت اندیشه 128 برای شما چند kb هستش؟ چند روزیه اومده پایین
واسه من چند روزی هست 1ز 240 به 140 کاهش پیدا کرده.
اما بازم راضیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)