مانگا هنوز تموم نشده و هر هفته میاد ازش .
این تاپیک اسپویل آزاده و عین چی داریم اسپویل میکنیم همه : دی چون تقریبا همه هفته ای طبق مانگا پیش میریم .
ولی به هر حال جوابتونو تو اسپویل میذارم !
محتوای مخفی: اسپویل
مانگا هنوز تموم نشده و هر هفته میاد ازش .
این تاپیک اسپویل آزاده و عین چی داریم اسپویل میکنیم همه : دی چون تقریبا همه هفته ای طبق مانگا پیش میریم .
ولی به هر حال جوابتونو تو اسپویل میذارم !
محتوای مخفی: اسپویل
سلام
من تا فصل 4 را دیدم می شه 1 لینک بدین با زیر نویس اینگلیسی یا فارسی که بتونم بقیشو دانلود کنم؟
چند تا سوال هم دارم
اوبیتو همون توبیه اونم همون masked man ه؟
شما برو انجمن دنیای انیمه لینک دانلود کامل هست اونم هاردساب .
جواب سوالتونم بله .
سلام .... یه سوال دیگه ... این عکسا فیکه یا برم جلوتر شروع میشه الان ۷۰ از naruto shippuden هستم ... کی این شنل رو میندازه رو دوشش زیاد دیدمش ؟ ...![]()
اولی نبرد هوکاگه چهارم با کیوبی هست که تو انیمه و مانگا دیده میشه . دومی فیکه ، ناروتو هیچ وقت توی آکاتسوکی نبوده .
چپتر 641 هم اومد .
ترکیب آماتراسو و راسن شوریکن رو هم دیدیم !
Last edited by Arrowtic; 31-07-2013 at 17:15.
سلام ... من ۲۶۱ از شیپودن هستم ... از دوستان کسی میدونه چه قسمتی دوباره ناروتو و ساسوکه میجنگن ؟ ... این قسمتای فیلر دیگه دارن میرن رو مخ ...
تا جایی که یادمه این دو تا با هم نمی جنگن دیگه . آخرین جنگشون همونه تو سری اول . ساسکه با کاکاشی و ساکورا اینا درگیر میشه ولی به ناروتو نمی جنگن و صرفا حرفه تا جنگ واقعی .(یعنی اگه درگیری داشتن هم درگیری مهمی نبوده که هر دو از کل قدرتشون استفاده کنن)
اول تشکر از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همه سوالا رو جواب میدن ... بعدش تو مانگا مادارا و ناروتو میجنگن درسته ؟ .... تو انیمه هنوز نشون ندادن ؟
انیمه رو متاسفانه دنبال نمی کنم .
میجنگن نه به اون شکل ، توی گروه مقابل هستن و جنگ خیلی شدیدی هستش ولی جنگ بیشتر بین اوبیتو و ناروتو اینا هست تا مادارا . یعنی شخصا و رو در رو با مادارا به اون شکل درگیر نمیشه تا جایی که یادمه فقط یه بار یه راسنگان زد روش که مادارا خیلی راحت با اون سلاحش جلوشو گرفت . کلا توی مانگا جنگ تقریبا همش بین ناروتو اینا و جوبی و اوبیتوئه و مادارا حرکت خیلی زیادی نمیزنه جلوشون . در یه مرحله هم کاکاشی اوبیتو میجنگن مقابل هم و ناروتو اینا مقابل جوبی الآن هم دوباره ناروتو اینا مقابل اوبیتو . مادارا بیشتر تا اینجا نگاه کرده و فقط یه بار یه حرکت خیلی مهم زد که اونم البته کار نکرد .(البته وقتی میگم نگاه کرده منظورم مقابل ناروتو ایناست وگرنه قبلش قشنگ حال هر 5 کاگه با هم رو گرفت)
آقا این حمله ـه چطور اثر کرد قسمت آخر مانگا ... من نفهمیدم , یکی توضیح میده ؟
سنجتسو دقیقا چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)