خیلی ممنون.
ولی بعدش میتونیم دوباره پست بدیم و ایناها...؟![]()
خیلی ممنون.
ولی بعدش میتونیم دوباره پست بدیم و ایناها...؟![]()
خواهش میکنم.
تا حالا امتحان نکردم. فکر میکنم بشه. ولی احتمالا محدودیتهایی بوجود میاد.
تا اینکه برید به ایمیل جدید و رو لینک مربوطه کلیک کنید تا همه چی درست بشه.
دستتون درد نکنه خلی خوب بود
یه پیشنهاد:
ای کاش میشد پست اول هر تایپک در راس همه صفحات تاپیک قرار می گرفت.خیلی کمک کننده بود
نمی دونم ورژن VB سایت قابلیت اینکار را داره یا نه یا میشه از ه**کی برای این کار استفاده کرد یا نه.ورژنهای 4 به بالا که میشه
سلام
من می بینم بعضی دوستان امضا با حجم بسیار بالاتر از 40 کیلو بایت و حتی اندازه بزرگتر دارن
ولی نمی دونم من وقتی می خوام امضا بزاریم مدام ارور میده و کوتاه بیا نیست
چجوری میشه عکسی بزرگتر از محدودیت ها در امضا گذاشت ؟
تو همهی تاپیکها پست اول لزوماً پست راهنما یا مفیدی نیست !
مثلاً تو بخش معرفی نرمافزار، پست اول، اولین ورژن معرفی شده، و پست آخر، آخرین ورژنشه ! چه فایدهای داره اینجا؟!
یا مثلاً تو بخش موسیقی و خیلی بخشای دیگه، معمولاً پست اول اهداف و رویکرد اون تاپیک رو مشخص میکنه ... مگه چند بار لازمه این چیزا رو مطالعه کنید؟! یه بار میخونید، متوجه میشید، کافیه دیگه ...
درسته، یه سری تاپیکا هستن که پست اولشون فهرسته، یا دستهبندی موضوعی داره، و خب ممکنه در طول کار کردن با تاپیک به دردتون بخوره، اما واسه این موارد میتونید خیلی راحت با چند تا کلیک در مرورگرتون این امکان رو واسه خودتون فراهم کنید ...
در همهی مرورگرها در حال حاضر، امکان تبهای مختلف وجود داره، نبود هم میتونید از پنجرهی جدید واسه اون پست استفاده کنید ...![]()
چرا نمیشه آواتور متحرک بزارم، در صورتیکه بعضی از کاربران دارن؟![]()
سلام علیکم
این چیه ملت؟
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 48697 bytes) in /home/forump3/public_html/showthread.php on line 1275
اون بعضی هـا آواتـار هاشون برای زمانی هستش که میشد از تصویر متحـرک استفاده کرد ..( از اون موقع آواتـارشون رو تغییـر ندادن )چرا نمیشه آواتور متحرک بزارم، در صورتیکه بعضی از کاربران دارن؟![]()
چرا الان نباید بزاریم مگه چی میشه. ببخشیدا. مرسیاون بعضی هـا آواتـار هاشون برای زمانی هستش که میشد از تصویر متحـرک استفاده کرد ..( از اون موقع آواتـارشون رو تغییـر ندادن )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)