پچ بازي Stronghold crusader همون جنگ هاي صليبي رو مي خوام.
پچي كه تمام پادشاهان نسخه warchest رو بياره(نه فقط شريف و فيليپ و فردريك بلكه همه)
پچي كه تمام پادشاهان نسخه warchest رو بياره(نه فقط شريف و فيليپ و فردريك بلكه همه)
با سلام به همه دوستان
اول از همه باید بگم که من با بازی sims 3 مشکل دارم برای حل مشکلم فقط چندتا از تاپیکهای این سایت رو گشتم که مشکلم رو حل کنم و تو همین چندتا تاپیک دیدم که دوستان چقدر زحمت میکشن به همدیگه کمک میکنن
این واقعا جای تقدیر و تشکر داره ، واقعا ممنون از همه دوستان
اما مشکل من :
من تازه به جمع کثیر سیمز بازها پیوستم و سیمز 3 را نصب کردم اما برای نصب پچهای جدید باید ورژن این بازی رو آپدیت میکردم
ورژن مال من 1.0.615.00107 هست یک فایل آپدیت از خود game launcher با استفاده از گزینه update گرفتم به حجم 450 مگابایت که ورژن اون رو به1.18.9.009017 میرسونه.
مشکل اینجاس که بعد از نصب این فایل آپدیت و اجرای بازی serial number میخواد که من ندارم .
این تاپیک رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حدودی گشتم اما پست هاش خیلیه و از میزان صبر و تحمل من خیلی بیشتره
حالا کسی از عزیزان هست که به من کمک کنه ؟؟؟؟
یا یه کرکی یا سریالی چیزی برای حل این مشکل دارید ؟؟؟؟
باز هم ممنون !!11
منتظر هستم .
با یک بار اجرا روی یکی از بازیها دیگر بازی های نصب شده روی کامپیوترتون که برای کمپانی alawar باشه به 60 دقیقش بر میگرده
همچنین اگر بعد از باز گرداندن به 60 دقیقه اولیه روی گزینه play now کلیک کنید و فایلی رو که برنامه کرک براتون میسازه سیوش کنید بازی به صورت کرک شده کامل در میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
سلام کرک بازی رانندگی در تهران رو میخواستم
(رانندگی در تهران) Driving in Tehran
دوستان قبلا زحمت کشیدن :
البته به این صفحه هم مراجعه کنی همه مدل کرکی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و خسته نباشید.
من کرک بازی Wanted Weapons of Fate رو میخواستم
ممنون میشم
سلام به همه دوستان زحمتکش.
کرک بازى2 test drive unlimited اگه ميشه لطف کنيد بذاريد .بازيشو نصب کردم ميگه به اينترنت وصلذ شو و۴۵ مگابايت بايد دانلود کنه سريال بازيو دارم کرکشم دانلود کردم اما تاثير نداشت.اگه ميشه راهنماييم کنيد.
آقا این چه آدرسیه برا worms 2 گذاشتین؟
سلام
اگه میشه کرک بازی Gears of War 2 رو بزارید چون من بازی رو اجرا میکنم این ارورر رو میده .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)