نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بلدی رو زخمم نمک بپاشیا...
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بلدی رو زخمم نمک بپاشیا...
Last edited by iammahdi; 07-07-2008 at 18:07.
چرا ناراحت میشی. منظوری نداشتم-
منم دوست دارم کریست بیاد ولی نه به قیمت از دست دادن داش روبی - ولی بچه ها تا چند روز دیگه 100درصد معلوم میشه رونالدو میاد یا نه . حال میده فصل بعد تو منچستر بازی کنه به نشانه اعتراض هی گل به خودی بزنه
![]()
آهان اون وقت فرگوسنم آدامسشو در می یاره تا خر خره میکنه تو حولقو مش...نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه شود.....
Last edited by iammahdi; 07-07-2008 at 18:36. دليل: قسمت بد آموزیش رو برداشتم...
آفرین نتیجشم معلومه دعواشون میشه-بعد رونالدو واسه اینکه چشای فرگی درآد میاد با رئال قرارداد 5 ساله میبنده به ارزش 80 میلیون پوند تا دیگه فرگی از این کارا نکنهآهان اون وقت فرگوسنم آدامسشو در می یاره تا خر خره میکنه تو حولقو مش...چه شود.....
80 میلیون پیشکشش... می ره خونشون هرچی آدامس قایم کرده سر به نیست میکنه...می دونی این فری آدامساش دونه چنده...از این آدامس دونه ده تومنیا نیست که یه دونه عکس فوتبالی توش چپوندند...این رونالدو کارشو بلده می دونه نقطه ضعف فرگوسن کجاست...تو این آدامساشه...اگه دو روز آدامس بهش نرسه بازنشته می شه...بعد پیروانی رکورد اونو تو لیگ خودمون می شکنه...دیدید بعد بگید رونالدو بده...نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by iammahdi; 07-07-2008 at 18:51.
اما استيلش كه خوبه! شبي داويدس بازي ميكنه! به نظر من ميتونه شانسش رو تو پست هافبك دفاعي هم امتحان كنه!نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هافبک دفاعی ؟؟؟!!!
ماااههه !
اتفاقا من فقط با Lw موافقم براش !! چون دفاعش خوب نیست !!!
منتظریم...دلمون برات خیلی تنگ می شه...هر وقت وقت کردی یه سری بزن...
حرف دلتنگی شد دلم برا فردوسی پور با برنامه نودش تنگ شده...الان باید می نشستیم 90 می دیدیم...
نظرتون در مورد تحت پوشش قرار دادن فوتبال تو اروپا بوسیله شبکه سه چیه؟
به نظر من خیلی خیلی ضعیفه...می تونست تو کشورهایی که فوتبالش طرفدار داره مثل اسپانیا یا ایتالیا یا... چند تا خبر نگار آشنا با فرهنگ و ورزش و بازیکنای اون کشور بزاره بعد همشونو(همه گزارشها) رو جمع میکرد تو یه برنامه مثل 90 نشون می داد...اون وقت فکرشو کنین از این کریس گزارش می گرفتند از زیدان و بقیه ... این عربا از ما جلو افتادن... نمونش شبکه Action شون دم به دم براشون فیلم سینمایی می زاره..اونم چه فیلمایی..(کوفتشون شه).
منتظرتیم ها !!!!!!!!!!!!
سلام خدمت همگی دوستان:
ای بابا داش روبی نیامده داری میری؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
خدا بگم این سربازی رو چکارش کنه کلا تو مخه اصلا این سربازی یه جورایی......
و اینکه اقا میگم رونالدو با چه رویی میخواد واس منچستر بازی کنه؟؟
دوستان عزیز دعا کنید که قضیه کریس به خیر تموم بشه و ایشالا بیاد رئال که خییلی مفید هستش.
راستی میگم دوستان عجب فرصتیه واس کاکا کاش به فکر بیفتن این دست اندر کاران رئال خیییلی میتونه مناسب باشه در حال حاضر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)