بابا دروگبا دیگه چیه اه
برن داوید ویا را بخرن و زلاتان و آگوئرو و بوفون را اگه ریبری را هم بخرن که دیگه فصل بعد هم همه جامها را درو میکنیم
بابا دروگبا دیگه چیه اه
برن داوید ویا را بخرن و زلاتان و آگوئرو و بوفون را اگه ریبری را هم بخرن که دیگه فصل بعد هم همه جامها را درو میکنیم
تو این جشن قهرمانی همه بازیکنا میان صحبت میکنن .
همشون بلا استثنا شعار زنده باد بارسا . زنده باد کاتالان میدن.
حتی بازیکنای خارجی .
مسی که علاقه زیادی به پرچم کاتالان داشت . تا حالا صدای مسی رو نشنیده بودم !
مثل سیگاریا میمونه ! چقدر صداش کلفته !! دی:
اتوو خجالتی بود. آلوز به نظرم خیلی بارسا رو دوست داره . بازیکن مورد علاقه منه !
گواردیولا هم خیلی خاکی بود ! می خواست بره تو جشن قهرمانی بازیکنا روش نمیشد !
حیف که اسپانیایی بلد نیستم !
ولی عجب جوی بود. یه استادیوم پر شده مثل نیوکمپ که فقط اومدن برای جشن ! فکر ککن از طبقه آخر بخای جشن رو نگاه کنی !
خیلی جالب بود. مراسم آتیش بازی هم که مثل همیشه.
واقعا زیبا بود.
به نظر من باید یه مهاجم نوک تنومند و بلند قامت وسرزن به تیم اضافه بشه چون تو بعضی بازیا مثل بازی با چلسی که وقتی تاکتیک اصلی جواب نمیده روی بیارن به سانتر از کنارین یا ارسال توپ تو محوطه حریف اگه یادتون باشه تو بازی با چلسی وقتی مربیان دیدن دستشون رو شده ودیگه هیچ کاری نمی تونن بکنن پیکه که مدافعه و سرزن اونو کشیدن جلو تا بااستفاده از سانترهای کنارین که بیشتر توسط دنی الوز انجام میشد با استفاده از ضربه سر به گل برسن
در کل خیلی کم پیش اومده که بارسا تو این فصل بتونه از روی هوا وارسال از کنارین به گل رسیده باشه چون کلا بازیکنای قدبلندی که بتونن با سر گل بزنن رو نداره
واقعا بارسافاقدیه مهاجم کامله اتوئو خوبه ولی خود گواردیولا هم گفته بود که بیشتر دوست داره یه مهاجم قد بلند داشته باشه تا بتونه رو توپ های ارسالی اثر گذار باشه الان هم تیما از تاکتیک بارسا کاملا اشنا شدن و برای فصل بعد راه های مقابله با اونو پیدا می کنن
وحيد يكم اينا درشتن ريز ريز رو نداري ؟
..
...............
با کدوم وحید با من یا وحید سیبیل
ولی چقدر حال میده معافیت از سرسره بازی
امروز رفتم سازمان هنگ تیر خلاصیو زد تو قلبم
با شما نبودم
معافيتت رو هم تبريك : خوش به حالت كه 2 سال جلويي !
درست صحبت کن ! دی:با کدوم وحید با من یا وحید سیبیل
سیبیل چیه !؟ سیویل یعنی عمران !
===
مجتبی من خودم برام نسخه wmv که کم حجمتر هم هست دانلود شد .
ولی اونو نتونستم پیدا کنم تو نت . نمیدونم از کجا گرفته بودنش . مال شبکه بارسا تی وی بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)