بازی مبارزه ای:
Mortal Kombt - Taken - Soul Calibor - Street Fighter
این که تیکن 6 بهتره یا پنج نظرشخصیه و ممکنه هرکی یه چیز بگه بنابراین جوابی بارش نمیشه گذاشت.
تیکن هم واسه کامپیوتر ساخته نشده و همه ی نشخه هاش برای کنسوله.
بازی مبارزه ای:
Mortal Kombt - Taken - Soul Calibor - Street Fighter
این که تیکن 6 بهتره یا پنج نظرشخصیه و ممکنه هرکی یه چیز بگه بنابراین جوابی بارش نمیشه گذاشت.
تیکن هم واسه کامپیوتر ساخته نشده و همه ی نشخه هاش برای کنسوله.
سلام دوستان.خبر جدید بازی Devil may cry5 رو شنیدین؟؟؟
من تریلر این بازی رو دیدم.تو یوتویوب هم هست.به نظرم مضخرف بود.آخر نفهمیدیم نینجا این بازیو ساخته یا کپکام.سبکشم که گفتن یه کم وسترن هستش.
البته تا بازی نیاد نمیشه نظر داد.
تو فیلم از این یارو که عکسشو گذاشتم سوال میپرسه اسمت چیه میگه دانته !!!! که متاسفانه واقعا هم دانتست.
حالا برین تو یوتوب این تریلر هارو ببینین....
مشخص شد این کپ کام بدبخت زلیل مرده رو عدد 5 شانس نداره و همون طور که RE5 رو گند زد قراره DMC5 رو هم نابود کنه!!
البته شاید این حیله ی تبلیغاتی کپکام هم باشه...شاید این فقط یه گوشه ای از داستان باشه...شایدم مال قبل از به قدرت رسیدن دانته و مرگ اسپاردا باشه.
![]()
Last edited by Steps-Rap; 18-09-2010 at 12:18.
سلام عزیز
مرسی بابت پیشنهادات
قید ورزش رو زدم به نظرم وقت تلف کردنه ( کلا مدتی نمی خوام برم سمتش تا برای تازگی داشته باشه)
ای کاش یه ماشین معرفی می کردی
کسی از دوستان یه ماشین خوب که به خواسته های من جور باشه نمیشناسه ((( تو پست قبلیم گفتم )))
برای اکشن هم میرم cod 6 رو می گیرم ببینم چطوره
برای کارتونی هم میرم G-FORCE رو بخرم
برای استراتژیک میرم ارباب حلقه ها رو بخرم اما این بازی شماره نداره ؟ مثلا برم بگم چی بده ( فارسی)
دوستان گل شما دیگه نظری ندارینیا علی...
می خوام برم کلی یازی بخرم تا بتونم یه درایو 130 گیگابایتی رو پر کنم
تو پست قبلیم گفتم ( صفحه قبل )
نگاه کن اگه بخوای تازهکاری حذف بزنی(برای استراتژیک میرم ارباب حلقه ها رو بخرم اما این بازی شماره نداره ؟ مثلا برم بگم چی بده ( فارسی))باید بری بگی ارباب حلقه ها استراتژیک شو بده(همچین خشن هم بگو که اگه درست هم نگفتی یارو 10 تا بازی بیاره جلوت
)
ولی اینطوری گی حتمامیفهمه: (ارباب حلقه ها رم نگفتی میفهمه)میده ل ارس 2 رو بده.......
miiiiiiideeel eeeeeers
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
تاپیک داره خودشسلام دوستان.خبر جدید بازی Devil may cry5 رو شنیدین؟؟؟
من تریلر این بازی رو دیدم.تو یوتویوب هم هست.به نظرم مضخرف بود.آخر نفهمیدیم نینجا این بازیو ساخته یا کپکام.سبکشم که گفتن یه کم وسترن هستش.
البته تا بازی نیاد نمیشه نظر داد.
تو فیلم از این یارو که عکسشو گذاشتم سوال میپرسه اسمت چیه میگه دانته !!!! که متاسفانه واقعا هم دانتست.
حالا برین تو یوتوب این تریلر هارو ببینین....
مشخص شد این کپ کام بدبخت زلیل مرده رو عدد 5 شانس نداره و همون طور که RE5 رو گند زد قراره DMC5 رو هم نابود کنه!!![]()
ندیدم دادا.
کجاست؟؟؟![]()
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
اگه لطف کنید چند تا بازی ماشین و ترسناک روز معرفی کنید (PC)
ماشین تو مایه های Grand turismo باشه
ترسناک هم مثل Resident Evil 5 باشه
نظرتون هم درباره این بازی ها بگید ؟
Blur
Split/Second
Juiced 2
Cursed Mountain
شهر نفرین شده
برای ماشین..............juiced من بازی کردم قشنگ بود ولی یکم سخت..........داوود جان الان یادم اومد.......این قشنگه ولی همش رالی
ترسناک هم silent hillo خوبه
برای اکشن هم میرم cod 6 رو می گیرم ببینم چطوره
جسارت نباشه اما به نظرم اگه میخوای اینو بگیری بهتره اول بری cod 4 رو بازی کنی تا
داستان بازی رو بفهمی. اما اگه نظر منو بخوای هیچکدوم از این دوبازی به cod 5 نمیرسه .
به نظر من تو بازی های استراتژیک هیچ بازی به سری بازی های توتال وار (از جمله : رم - امپایر - مدیوال - ناپلئون ) نمیرسه . فقط پیشنهاد میکنم اگر خواستی این بازی ها رو بگیری نسخه ی فارسی شده توسط شرکت دارینوس رو بگیر . من خودم به شدت عاشق رم هستم و از وقتی این رو بازی میکنم اصلا دورو براستراتزیک : در کل قشنگ باشه / بی سرو ته نباشه / داستان داشته باشه / اگه قراره جنگی باشه مثل جنرال بشه افلاین بازی کرد در واقع سبک بازی مثل جنرال باشه/ اگه طوری دیگه ( نمی دونم اسمش چیه) معرفی میکنین خدایی خوب باشه
بازی هایی مثل ژنرال نمیرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)