پیغامش چیه ؟ چی میگه ؟ بعدا تغییراتی توی اون سیستمها داده شده؟ اکانت کاربری تغییر کرده ؟ ...
بیشتر اطلاعات بدید..
پیغامش چیه ؟ چی میگه ؟ بعدا تغییراتی توی اون سیستمها داده شده؟ اکانت کاربری تغییر کرده ؟ ...
بیشتر اطلاعات بدید..
سلام علیکم و رحمه الله
یک فایل در اکسل دارم و فرمول هایی ثبت کردم همراه با اطلاعات
در قسمت save as وقتی به عنوان template ذخیره میکنم اطلاعات آن هم ذخیره می شه.پس فرقش با ذخیره کردن عادی چیه؟
میخوام فرمولام حفظ بشه و اطلاعات پاک بشه که اطلاعات جدید وارد کنم.
مثلا حسابرسی سال جدید میخوام یک فایل دیگه از اکسل باشه
اکسل 2007 دارم
ممنون از راهنماییتان
سلام
دوستان من نمودار لگاریتمی رسم کردم برای یک سری داده،خط عمودی نمودار به قسمت وسط نمودار رفته،(عکسش رو گذاشتم) ،میخوام این خط برگرده سمت چپ،چطوری باید عمل کنم؟
ممنون
![]()
سلام دوستان
من میخوام در اکسل از کامبو باکس استفاده کنم به طوری که در یک خانه از جداول خود اکسل قرارش بدم و با اضافه شدن یک Row (که با زدن کلید tab به طور خودکار اضافه میشود) کامبو باکس داخل آن هم اضافه بشود. آیا چنین کاری شدنی است یا نه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
مثل تصویر زیر . اما من کمبو باکسها رو به صورت دستی کپی کردم و میخوام این کار به شکل خودکار انجام بشه.
![]()
دوستان یه سوال میخوام بهم بگید که چطور میتونم کاری کنم وقتی تو یه سلول عددی به جز اعداد 0 تا 20 وارد بشه در یک سلول ارور نمایش داده بشه مثلا بگه نمره مورد نظر صحیح نیست مثلا وقتی 21 میزنه ولی اگه بزنه 0 یا 10 فقط ثبت بشه
دوست عزیز میتونی از Data validation استفاده کنی
برای این کار در آفیس 2010 به بالا برو به Data>Data tools>Data validation و با کلیک روی Data validation از تب settings بخش allow رو کلیک کن whole number رو انتخاب کن و میتونی از اعداد بین 0 و 20 رو در minimum و maximum وارد کنی. و در تب error alert هم میتونی پیغامی رو که میخوای وارد کنی.
به همین آسونی......
مرسی ولی سوال اینجاست که خواسته شده تو افیس 2007 اینکار انجام بشه
فرق نمی کنه تو آفیس 2007 هم همینطوره
سلام من میخوام بدونم چطور بعدازاینکه فایلی رو دراکسل ذخیره میکنیم وقتی برنامه اکسل بازمیکنیم و منوی آفیس که کنارنواردسترسی سریع است رومیزنیم درکادری که روبروی newوopenاسم فایلهای ذخیره شده رو نوشته چجوری این اسمهارو پاک کنیم وقتی یه فایل ذخیره شده رواز محل ذخیره شده پاک میکنیم بازنام اون فایل حذف شده داخل این کادرهست ازاینجا چطورنام اون فایل حذف کنیم لطفا راهنمایی کنیدممنون.![]()
اگه فایلهای جدید باز کنی رو به پایین حرکت میکنه و ار اون لیست حذف میشه
فکر نکنم بشه اون لیست رو کلا حذفشون کرد ولی میشه تعدادشون رو کم یا زیاد کرد از قسمت
EXCEL OPTIONS....Display ........show this number of recent documents
البته اگر یک بار این گزینه رو صفر کنی بعد از تایید دوباره بهش عدد بدی کل اون فایهای لیست حذف میشن و از دوباره طبق باز کردن اون فایهای جدید لیست میشن
Last edited by ebibarati; 13-04-2013 at 07:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)