سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام یه ال سی دی بخرم و تقریبا اطلاعاتی هم در این زمینه ندارم ، یه چند صفحه ای از تاپیک رو خوندم بیشتر بحث کارت گرافیک بود تا مانیتور ..... واسه همین چیزی دستگیرم نشد
استفاده من برای گیم و فیلم نگاه کردنه ، واید بیشتر میپسندم ، قیمتش هم حول وحوش قیمت مدلهایی ایه که پایین میگم باشه ،
Samsung - 19 - NW1932
Samsung - 19 - BW1931
Samsung - 19 - BF1931
Samsung - 19 - 940BW
LG - 19 - W1952S
از میون اینها کدوم مناسبتره ، این یکی اخری کنتراست 10000 داره ، حالا من نمیدونم این عدد واقعیه یا نه ،تو سایت رایان صبا زده ، کلا نمیدونم میشه به مشخصاتی که تو سایتا گفته میشه اعتماد کرد یا نه ؟ کسایی که تجربه خرید و فروش مانیتور دارند بگند .....
کنتراستی که اعلام شده کنتراست دینامیکه و خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد.در نهایت در موقع خرید سفارش میشه که حتما تصویر دهی مانیتور رو خودتون ببینید مقایسه کنید و بعد بخرید. در انتخاب هاتونم سامسونگ ها خوب نیستند و پنل های بی کیفیت C دارند البته سری 1932 جدیده و من تاحالا ندیدم ولی سری2032 و 2232 مانیتور های بسیار خوبی بودن که پنل S داشتند. توی 19 اینچ ها ال جی گزینه های بهتری داره و اون مدلی هم که خودتون از ال جی گفتین مناسب نیست و dvi نداره.
لطفا بگید که فرق بین D-Sub DVI چی هست ایا کیفیت انتقال تصاویر یکی از اینها بهتر از دیگریه ؟ برای کارت گرافیک NVIDIA GeForce 7100 فرقی هم میکنه ؟
بله. رابط DVI یک پروسه تبدیل دیتا به سیگنالهای آنلوگ رو حذف میکنه و کیفیت تصویر را بالا می بره.ضمن اینکه امکان استفاده از HDCP رو براتون فراهم میکنه .در مورد انتخاب هاتونم اولی و آخری DVI ندارند.
چطور میشه که پیکسل میسوزه ؟ بر اثر ضربه ؟ کارکرد زیاد ؟ جنس قلابی ؟
علامت پیکسل سوخته چیه ؟ لکه سیاه یا رنگی ؟ لکه کوچیکه یا بزرگ طوری که به چشم بیاد ؟
در مورد اینکه ال سی دی که میخریم ساخت کدوم کشوره و قلابیه یا نه چه چیزی رو باید مد نظر داشت و چک کرد وقت خرید ؟
پیکسل سوخته مخصوص کارخانه است یعنی پیکسل سوخته به کارخانه ی سازنده ی پنل مربوط میشه. پیکسل سوخته چند نوع داره و به دلیل از کار افتادن ترانزیستوری که کنترلشون میکنه ایجاد میشن. یک نوع همیشه روشنه و به اصلاح سفیده یک نوع همیشه خاموشه و سیاهه و نوع دیگه همیشه یک رنگ رو نشون میده (مثلا فقط سبز با فقط قرمز یا فقط آبی) که این آخریه با یه سری روش ها درست میشه. تعداد پیکسل های سوخته به کیفیت پنل ها مربوطه. تا اونجایی که یه سری شرکت ها حتی 1 پیکسل سوخته را نیز گارانتی می کنن.
سامسونگ های ساخت سام سرویس چون پنل بی کیفیت دارن به صرفه نیست ولی بقیه سامسونگ ها که قالبا اونها چینی هستند و پنل خوب دارن(پنل کره ای) توی ال جی ها هم کره ای ها از همه بهتر و اندونزی ها هم خوب هستند ولی در کل چندان اهمیتی نداره.
برای پیکسل سوخته می تونید در موقع خرید از نرم افزار Dead Pixel Locator استفاده بکنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما پیشنهاد میدید من برم از نماینده رسمی بخرم یا از بازار ؟ قیمتها تفاوتی هم میکنه بین این دو تا ؟ گارانتی و این مسائل چطور ؟
فرقی نمیکنه ولی به نظر من از فروشنده ای بخرید که بهتون فرصت تست (در مغازه رو بده)حتما. گارانتی جفت سامسونگ و ال جی خوبه و مشکلی ندارند (در مورد تعداد پیکسل سوخته ای که مانیتور را تعویض می کنن بپرسید)
امیدوارم راهمایی کرده باشم