ورژن گوشیت چنده؟؟؟؟؟؟
مال من 30 هست و تو فضای باز حداکثر 30 ثانیه طول میکشه.
البته بعضی وقتا که سرور اصلی شلوغ باشه یا مشکلی داشته باشه طول میکشه . و همش هم به گوشی مربوط نمیشه.
ورژن گوشیت چنده؟؟؟؟؟؟
مال من 30 هست و تو فضای باز حداکثر 30 ثانیه طول میکشه.
البته بعضی وقتا که سرور اصلی شلوغ باشه یا مشکلی داشته باشه طول میکشه . و همش هم به گوشی مربوط نمیشه.
من توی مصلا(نمایشگاه کامپوتریات!) میخواستم وصل شم،متروی مصلا رو پیدا کنم جاشو،حدودا 10 دقیقه طول کشید!فضا از اون جا باز تر؟چی کارش کنم؟ورژنم 21 هست.
راستی،gps سرور نداره،ماهواره ولی داره...
سلام دوست عزيز.
تو اين 9 ماهي كه من از اين گوشي دارم استفاده مي كنم فهميدم اتصال gps به همه چيز ربط داره!!!!
از هواي ابري و باروني يا برفي گرفته تا ميزان نويز و امواج ماهواره اي در آن مكان، سرعت شما، جهت حركت، موقعيت جغرافيايي!
فقط چند تا نكته كه من فهميدم تو اين چند ماه:
1- قسمت كشويي گوشي رو به بالا بايد باز باشد.
2- اتصال از حداقل 3 دقيقه تا خدا دقيقه به خاطر همون دلايلي كه در بالا گفتم طول مي كشد
3- اگر تو آن روز يكبار وصل شده باشه دفعه دوم خيلي سريعتر وصل ميشه!! مخصوصا اگر تا كمتر از 1 ساعت باشه و موقعيتت تغيير نكرده باشه تو كمتر از 30 ثانيه وصل ميشه!!!
4- با نرم افزار ها مثلا smartcom خيلي سريع تر وصل ميشه.
5- مسلما هرچه ورژن گوشي جديدتر باشه سريعتر وصل ميشه!!! از ورژن20 به بعد A-GPS هم فعال شده!!!
6- از بار اولي كه گوشي رو روشن مي كنيد و به gps وصل ميشيد حتي اگه gps رو هم ببنديد مصرف باطري گوشي 5% بيشتر ميشه!!! يعني باطري زودتر تموم ميشه!!!
6- با باطري خود گوشي تا حداكثر 3 ساعت و باطري 8 گيگ تا 7:30 ميشه از gps به صورت بي وقفه استفاده كرد.
7-قطب نماش در حال حركت فقط درست جواب ميده.
8- بهتر است هنگام اتصال به gps ثابت باشيد و در فضاي كاملا باز. اگر در حال حركت هستيد فقط به يك سمت حركت كنيد و جهت حركت رو تغيير نديد
بعضي وقتها بدون هيچ دليلي اتصال gps (حتي در فضاي كاملا باز ) قطع ميشه!
با سرعت 160 تو اتوبان قم من تونستم در عرض 2 دقيقه وصل شم!!!
سوالي بود دبگه ما در خدمتيم!!!
اینایی که تو میگی اکثرشو خودم میدونستم،ولی هنوزم به نظرم نباید این همه طول بکشه...
ببینم شما که واردی و کارت فقط جی پی اسه هنوز نمیدونی این 24 تا ماهواره از سروری که روی زمینه و کنترلشون میکنه برای ارتباط با هم دیگه استفاده میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!
در ضمن اگه نتورک رو تو ستینگ جی پی اس روشن کنی میبینی به کلاینت نوکیا تو سرور اصلی وصل میشه و اون جوری سریعتر موقعیت رو پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو ورژن های پایین این مشکل مچ شدن اولیه با با حداقل 4 تا ماهواره یه کم طول میکشه.
اما تو ورژن 30بسیار سریعتر شده!!!!!!!!
سلام
من میخوام امروز n95 بگیرم چجوری اصلشو(فنلاندی) از کره ای و ... که تحت لایسنسه تشخیص بدم؟
میگن جعبه هاش فرق میکنه درسته؟
اصلش سریل گوشی دو رقم وسطش 00 هست که اصلا گیر نمیاد.
ولی 01 هم باشه خوبه.
من و فکر کنم اکثر دوستان 01 باشند.
ولی 02 همونه که شما میگید و به اصطلاح تحت لیسانس هست.
ممنونم
راه دیگه ای نیست؟
جعبش چه شکلیه؟
مطمئنی 01 هم فنلاندیه؟
آره.
البته بارکد را اگه بزنی که 02 ها را هم فندلاند میزنه.
توجه کن که بارکد را با سریال نامبر گوشی اشتباه نگیری.
جعبشو من تازگیا ندیدم.
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان بعد از آپدیت گوشیم تقریبا هر 2 بار در میون زمانی که تماس برقرار میشه یعنی چه زنگ بزنم یا بهم زنگ بزنند ارتباط بعد از تقریبا 2 ثانیه قطع میشه و آنتن کلا میره و بعد از چند ثانیه میاد میخوام بدونم کسی از دوستان این مشکل رو داره یا نه یا راه حلی براش دارید ممنون باتشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)