تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 386 از 870 اولاول ... 286336376382383384385386387388389390396436486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

1.جواب چند سوال:هدفون کار انتن رو انجام میده و وجودش در همه ی گوشیها برای شنیدن رادیو و گرفتن امواج رادیویی لازمه!
    2.قسمت بغل درپوش باتری گوشیهای 5700 قرمز رنگ اگه بدون محافظ باشه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه براش انجام داد!پس بهتره یا مشکی بخرید و یا سبز!
    3.اون عکس رو که میبینید بلوتوث هدست گذاشتن دور گوشی باید خودتون اونو بخرید!قیمتش هم گرونه!روی جعبه ی گوشی نیز اگه دقت کنید تبلیغشو میبینید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

1.جواب چند سوال:هدفون کار انتن رو انجام میده و وجودش در همه ی گوشیها برای شنیدن رادیو و گرفتن امواج رادیویی لازمه!
    2.قسمت بغل درپوش باتری گوشیهای 5700 قرمز رنگ اگه بدون محافظ باشه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه براش انجام داد!پس بهتره یا مشکی بخرید و یا سبز!
    3.اون عکس رو که میبینید بلوتوث هدست گذاشتن دور گوشی باید خودتون اونو بخرید!قیمتش هم گرونه!روی جعبه ی گوشی نیز اگه دقت کنید تبلیغشو میبینید!

راستی من یه سوال دارم...

وقتی در پشت گوشی رو باز میکنیم...روی باطری یه دونه برچسب هست که مثل هولوگرام هست...کنارش یه ماده سیاه رنگی هست (کنار چسب ) که به راحتی با دست پاک میشه..حالا میخواستم بیبینم این چیه ؟؟من پاکش کردم..مشکلی نداره ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    راستی gsm هم اون قضیه ی رم 5700 رو هم درستش کرد!
    الآن نوشته تا 4 gig ساپورت میکنه!
    بعدش هم فکر نمیکنید که gsm در مقایسه با n95 تو بررسی تخصصی یه خورده در حق 5700 اجحاف کرده باشه؟
    آخه این دو تا گوشی به غیر از دوربینشون و سایز lcd که n95 واقعا اعجوبست و یکی دیگه از امکاناتش که تو ایران به درد نمیخوره(که فکر کنم EDGE یا 3G یا یکی از همینا بود)هیچ تفاوت دیگه ای ندارن!!!
    مثلا نوشته که 5700 قفل صفحه ی خودکار نداره!!!
    یا زیر آفتاب دید خیلی خوبی نداره که من فکر میکنم عالیه یا حداقل از n95 کمتر نیست.
    نظراتونو بگین ممنون میشم!!!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

edge که اینترنت پرسرعته..برای ایرانسلیها کاربرد داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام بچه ها
    راستی gsm هم اون قضیه ی رم 5700 رو هم درستش کرد!
    الآن نوشته تا 4 gig ساپورت میکنه!
    بعدش هم فکر نمیکنید که gsm در مقایسه با n95 تو بررسی تخصصی یه خورده در حق 5700 اجحاف کرده باشه؟
    آخه این دو تا گوشی به غیر از دوربینشون و سایز lcd که n95 واقعا اعجوبست و یکی دیگه از امکاناتش که تو ایران به درد نمیخوره(که فکر کنم EDGE یا 3G یا یکی از همینا بود)هیچ تفاوت دیگه ای ندارن!!!
    مثلا نوشته که 5700 قفل صفحه ی خودکار نداره!!!
    یا زیر آفتاب دید خیلی خوبی نداره که من فکر میکنم عالیه یا حداقل از n95 کمتر نیست.
    نظراتونو بگین ممنون میشم!!!
    تقریبا درسته...به تازگی تمام اعضا به این نتیجه رسیدند که GSM چرت و پرت زیاد مینویسه !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

ریویوی سایت جی اس ام دات ای ار به طور کلی در مورد 5700 غلط بود!کامل خوندمش!مسخره تابلو بود از نوکیا خوشش نمیاد!!در مورد سوالت علی خان اون کد رو توی یه جا از سایت نوکیا وارد میکنی و بهت میگه که باتریت اصله یا تقلبه!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در مورد edge بلاستر جان اشتباه میکنی!ایرانسل داران فقط از همون gprs استفاده میتونند بکنند و edge برای ما ایرانیها نیست طبق همیشه!!!دلیلش هم اینه که چون انقلاب کردیم!!!
    راستی یادم اومد!نامرد توی جی اسام مثل بی شعورها نوشته قفل اتوماتیک صفحه کلید 5700 نداره!!!اخه چقدر احمقه!!سیمبین 9.2 به طور کامل این اپشن رو داره!یا در مورد ال سی دی که یکی از مزایای 5700 نسبت به ال سی دی 6120 این هست که همه ی سایتها گفتند زیر نور افتاب عالی عمل میکنه!اما این بی شعور نوشته ال سی دی 5700 زیر نور افتاب مناسب نیست!!!حالم از این جی اس ام بهم میخوره!!
    Last edited by rainysky50; 13-01-2008 at 17:20.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

داشتم یه ریویو میخوندم از ان81 یا 5700.اینجوری نوشته بود خودش هم مثل اینک امتحان کرده بودش
    صداش در حد متوسط به بالا هستش و کاملا شنیده میشه.ولی به گوشیهای سونی اریکسون نمیرسه(بعضی وقتا آدم فکر میکنه که شرکت سونی اریکسون گوشیهاش رو واسه آدمایی میسازه که انگاری از نظر شنوایی مشکل دارن و خیلی بلنده)

این رو که من نه همه میدونن که صدای گوشیهای سونی اریکسون در حد متوسط هستش نه مثل سامسونگ از ته اه در میاد نه مثل نوکیا که خرس رو از خواب زمستونی بیدار میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

درست گفته زیمکا جان !!باید بپذیری که صدای گوشیهای سونی اریکسون به خصوص مدلهایی که 40 پلی فونیک هستند مانند کا750 و دبل 960 بسیار تیز و کر کننده هست!باور کن!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

در مورد edge بلاستر جان اشتباه میکنی!ایرانسل داران فقط از همون gprs استفاده میتونند بکنند و edge برای ما ایرانیها نیست طبق همیشه!!!دلیلش هم اینه که چون انقلاب کردیم!!!
    راستی یادم اومد!نامرد توی جی اسام مثل گراز نوشته قفل اتوماتیک صفحه کلید 5700 نداره!!!اخه چقدر احمقه!!سیمبین 9.2 به طور کامل این اپشن رو داره!یا در مورد ال سی دی که یکی از مزایای 5700 نسبت به ال سی دی 6120 این هست که همه ی سایتها گفتند زیر نور افتاب عالی عمل میکنه!اما این گاو بی شعور نوشته ال سی دی 5700 زیر نور افتاب مناسب نیست!!!حالم از این جی اس ام بهم میخوره!!
    دوستم با ایرانسل با n73 میرفت اینترنت بعد من سیمشو گرفتم گذاشتم تو گوشیم اصلا سرعتش خیلی پایین بود.گفتم چرا گفتت چون گوشیم edge داره سونیه اسباب بازی تداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •