سلام
دوستان این سایت واسه شما هم اررور میده کد ملی و کد سخا رو وارد که میکنم نمیاره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان این سایت واسه شما هم اررور میده کد ملی و کد سخا رو وارد که میکنم نمیاره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه از طریق سایت نمیشه کاری کرد جمعش کردن تعطیل شده
جدی؟؟؟؟
پس تا سه-چهار ماه پیش که کار میداد!
پس غیر از سایت پلیس +10 دیگه امکان چک کردنش نیست؟
چیو میخوای چک کنی؟ میتونی تلفن گویایی که شمارش و تو سایتش داده هم بگیری ولی چیز خاصی بهت نمیگه ! فقط تاریخ اعزام
Last edited by amir deja vu; 14-02-2017 at 16:44.
مصوبه امروز مجلس درباره سربازی: کسری خدمت از نظام وظیفه فقط با اذن فرمانده کل قوا
جامعه > پلیس - ایلنا نوشت: طبق مصوبه نمایندگان مجلس، کسری خدمت از نظام وظیفه منوط به اذن فرمانده کل قوا شد.
نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درخصوص لایحه برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران جهت تامین نظر شورای نگهبان، با اصلاح عبارتی بند ۱۱ ماده ۱۰۳ جهت تامین نظر شورای نگهبان موافقت کردند که براساس در این مصوبه که به خدمت وظیفه عمومی اشاره دارد، کسری خدمت از نظام وظیفه منوط به اذن فرمانده کل قوا شد.
در بند ۱۱ اصلاحی ماده ۱۰۳ به شرح زیر آمده است؛ متن زیر به انتهای بند (۱) قانون خدمت وظیفه عمومی و دو تبصره به بند (۳) ماده (۴۵) قانون الحاق میشود:
در صورت اذن فرماندهی کل قوا:
- فرزندان رزمندگان با سابقه حضور در جبهه به ازای هرماه حضور یک ماه کسر خدمت از نظام وظیفه
- فرزندان آزادگان به ازای هر ماه اسارت یک ماه کسر خدمت از نظام وظیفه
- فرزندان جانبازان به ازای هر درصد جانبازی یک ماه کسر خدمت از نظام وظیفه
تبصره- بهرهمندی فرزندان جانبازان بر اساس درصد جانبازی صادره از کمیسیون عالی پزشکی نیروهای مسلح یا بنیاد اقدام میگردد و در خصوص آموزش خدمت نظام وظیفه براساس مقررات ستاد کل نیروهای مسلح عمل میگردد.
فقط یه سوال میمونه اینجا:
این مصوبه که تصویب شده همون مصوبه خرداد 95 هستش که یه قانونی داشت که 12 ماه منطقه جنگی یه فرزند معاف میشه؟!
الان این مصوبه تصویب شده و اجرا میشه یعنی ؟
من پدرم 23 ماه سابقه جبهه داره و الان اسفند اعزامم چی میشه تکلیفم ؟
هر مصوبه مجلس بعد از تاييد از طرف شوراي نگهبان اجرايي ميشه اين لايحه هم بعد از تاييد شوراي نگهبان به اجرا در خواهد آمد. ولي تصويب يك لايحه از سوي شوراي نگهبان با اين سرعت انجام نميشه كه تا يك اسفند و قبل از اعزام شما وضعيت شما روشن شود و طبق اين چيزي كه در اين مصوبه اومده شما بعد از تاييد شوراي نگهبان به احتمال زياد معاف دائم ميشيد، به نظر من حتي اگه يك دوره تمديد كنيد و دنبال معافيتون باشيد ضرر نمي كنيد در غير اين صورت در طي دوره آموزشي حتما دنبالش باشيد كه معاف بشيد.
با اينكه معافيت رزم نقشى در تقسيمات ندارد بله مى توانيد در اموزشى اقدام كنيد
سلام
2تا
سوال
سرباز اگر متاهل باشه بعد از اموزشی صد در صد تو شهر محل سکونت همسر هست یا ممکنه شهرهای اطراف باشه؟(ناجا)
در اموزشی سرباز به سرباز متاهل اخر هفته ها مرخصی می دن؟ اگر تو لوحه نگهبانی باشه چی؟(ناجا)
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)