بله پوشش میده مرکز مخابراتی مدرس هم هستین
آدرس : شیراز خیابان قصردشت مقابل خیابان عفیف اباد جنب بانک ملی طبقه سوم
تلفن :
۰۷۱۱-۶۲۸۶۶۱۱۶۲۸۶۵۷۰( ۱۰ خط)
از ساعت 8 صبح تا 9 شب
اینم عکس دفترش
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله پوشش میده مرکز مخابراتی مدرس هم هستین
آدرس : شیراز خیابان قصردشت مقابل خیابان عفیف اباد جنب بانک ملی طبقه سوم
تلفن :
۰۷۱۱-۶۲۸۶۶۱۱۶۲۸۶۵۷۰( ۱۰ خط)
از ساعت 8 صبح تا 9 شب
اینم عکس دفترش
![]()
Last edited by yedostekhob; 26-07-2012 at 13:02.
والا من حقیقتا چیزی رو پیش نهاد نمیدم چون اینترنت از پایه متاسفانه خرابه تو مملکتمون
به نظر بنده از هر شرکتی خواستی بگیری یک سرویس 1 ماهه بیر اگر خوب بود ادامه بده باشون
بنده از سیستم و سازمان شاتل و خدماتش خوشم میاد که شاتل دارم
بازی انلاین هم کمو بیش انجام میدادم ولی خودم تنها بودم اونم تو ساعت معمولی نه تایم رایگان
در ماه هم 3-4 تا فیلم تو ساعات رایان دانلود میکنم تا حالا هم محدود نشدم البته قبلا که دادشم خونه بود هر شب دانلود داشت میکرد محدودیت رو تجربه کردیم![]()
و محدودیتهمچنان ادامه دارد!
چند روز طول میکشه؟
![]()
این کدوم سرویسه؟
آقا جریان این محدودیتا چیه؟
من که قبلا آسیاتک داشتم و زیاد هم شبانه دانلود میکردم ولی محدودیت نداشتم که؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اون آسیا تک بود ولی این شاتله!!!
توی شاتل تا از سرویست استفاده نکنی همه چی خیلی خوبه ولی به محض اینکه یه ذره دانلود کنی محدودت می کنن
از بچه های اصفهان کسی هست که سرویسی از شاتل داشته باشه سرعتش در چه حده؟ مخصوصا شبا؟
من فعلا پارس دارم ولی خیلی رو مخه من تو هفته 2 بار شاید دانلود رایگان داشته ولی با این حال تو شب رایگان بیشتر 800 مگ نمیگیره!!
محدودیت یعنی سرعت 2-8 کیلوبایت!!
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)