تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3857 از 4428 اولاول ... 285733573757380738473853385438553856385738583859386038613867390739574357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,561 به 38,570 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محدود کردن پارس به این شکل که سرورهای پرطرفدار یا اونهایی که زیاد دانلود داری دچار قطعی و سکته زدن سرعت میشه و شبانه هم سرعت با چندین کانکشن بالای صد نمیره
    خود من از روز اول همین مشکل دارم
    Last edited by sleeplessness; 17-09-2014 at 15:14.

2. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

محدود کردن پارس به این شکلی که سرورهای پرطرفدار یا اونهایی که زیاد دانلود داری دچار قطعی و سکته زدن سرعت میشه و شبانه هن سرعت با چندین کانکشن بالای صد نمیره خود من از روز اول همین مشکل دارم
    والا فقط دو سه روز این طوری شده ها ... قبل از اون 3-4 ماه بود هر شب از سرورهای تکراری مثل فایل گیر و ... عین بنز دانلود می کردم ..! به قول دوست ما در پست قبلی هم که نویز خط خوبه ! پس نمیدونم چرا هم سکته ای شده هم سرعت بین 60 تا 100/200 بالاپایین میره ؟!
    یا اینکه STOP که میکنم و دوباره RESUME رو میزنم میره روی 1.2 مگ حتی 1.4 مگ ، بعد آروم آروم میاد پایین و مدام بین عددهای 60 / 100 / 200 بالا پایین میره !
    روانی کرده منو خدایی
    Last edited by zaza2z; 17-09-2014 at 15:21.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

دادش شما از نظر نویز مشکل نداری خطت روی 16 هست ولی نویزت 10-11 من با خط 4096 نویزم روی 10-11 و سرعت دانلودم 450 هست نویز رو بهونه کردن نویز زیز 10 نباشه مشکلی نیست.تازه اگه مودمت خوب باشه تا 6 هم مشکلی نداره. در مورد بقیه سوالت هم دوستان اهل فن جواب میدن.
    عزیز نظرت راجع به تست سرعت توی همون شب که داشت سرعت دیوونه مون میکرد، چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرت چه روی 16 باشه و چه 9 مگ ، باید دانلود رو این عدد نشون بده ؟!! فکر می کنی مشکل واسه رفتن به 16 مگه ؟؟

ضمنا از کجا گفتی شما که خطم روی 16 مگ هست ؟ و اینکه دو تا عدد اولی ها مال نویز اند ؟؟

مرسی رفیق
    Last edited by zaza2z; 17-09-2014 at 15:20.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رفیق اینا بهونست شما شامل طرح محدودیت پارس نبودی شدی مثل بقیه دوستان.اون قسمتی که نوشته snr مال نویز که قسمت دان استریم نویز دانلود و قسمت اپ ستریم نویز اپلود.اگه شما خطت رو روی 9 مگ ببندی نویزت بیشتر میشه مثلا میشه 18-19 و نویز هرچی بیشتر باشه بهتره.حالا شما بگو خطت رو روی 9 ببندن اگه درست شد که خدا رو شکر ولی اگه نشد بدون شامل طرح محدودیت پارس شدی

6. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

رفیق اینا بهونست شما شامل طرح محدودیت پارس نبودی شدی مثل بقیه دوستان.اون قسمتی که نوشته snr مال نویز که قسمت دان استریم نویز دانلود و قسمت اپ ستریم نویز اپلود.اگه شما خطت رو روی 9 مگ ببندی نویزت بیشتر میشه مثلا میشه 18-19 و نویز هرچی بیشتر باشه بهتره.حالا شما بگو خطت رو روی 9 ببندن اگه درست شد که خدا رو شکر ولی اگه نشد بدون شامل طرح محدودیت پارس شدی
    خدارو شکر طبق صحبت شما ، پس پارس هم داره میشه مثل شاتل یواش یواش .... یعنی داره به گند کشیده میشه ...

خب حالا واسه خارج شدن از این طرح محدودیت راهی هم داره ؟؟ باید مثل شاتل بریم آی پی داخلی بگیریم که بیخیال ما شه ؟ یا مثلا چند روز بریم دانلود از سایت های دیگه کنیم و بعد برگردیم به سرورهای قبلی ؟؟

واسه اون توضیح ها هم مرسی ...
    نمیدونم چرا چند ثانیه حس کردم که پشتیبانیه داره راست میگه که بقیه هم مشکل مشابه من رو دارند به خاطر 16 مگ شدن و تا چند وقت دیگه درست میشه !!! اگه قراره فقط الکی سرعت رو بگند زیاد شده اما این جوری باشه که دیگه چه منت ای سر ما دارند ؟!!

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

والا فقط دو سه روز این طوری شده ها ... قبل از اون 3-4 ماه بود هر شب از سرورهای تکراری مثل فایل گیر و ... عین بنز دانلود می کردم ..! به قول دوست ما در پست قبلی هم که نویز خط خوبه ! پس نمیدونم چرا هم سکته ای شده هم سرعت بین 60 تا 100/200 بالاپایین میره ؟!
    یا اینکه STOP که میکنم و دوباره RESUME رو میزنم میره روی 1.2 مگ حتی 1.4 مگ ، بعد آروم آروم میاد پایین و مدام بین عددهای 60 / 100 / 200 بالا پایین میره !
    روانی کرده منو خدایی
    منم که مخابراتم یه مدت این مشکلو داشتم ولی با ipخارجی مشکل حل میشد

9. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خدارو شکر طبق صحبت شما ، پس پارس هم داره میشه مثل شاتل یواش یواش .... یعنی داره به گند کشیده میشه ...

خب حالا واسه خارج شدن از این طرح محدودیت راهی هم داره ؟؟ باید مثل شاتل بریم آی پی داخلی بگیریم که بیخیال ما شه ؟ یا مثلا چند روز بریم دانلود از سایت های دیگه کنیم و بعد برگردیم به سرورهای قبلی ؟؟

واسه اون توضیح ها هم مرسی ...
    نمیدونم چرا چند ثانیه حس کردم که پشتیبانیه داره راست میگه که بقیه هم مشکل مشابه من رو دارند به خاطر 16 مگ شدن و تا چند وقت دیگه درست میشه !!! اگه قراره فقط الکی سرعت رو بگند زیاد شده اما این جوری باشه که دیگه چه منت ای سر ما دارند ؟!!
    بله جدیدا پارس هم داره محدود می کنه حالا یا سرعت رو روی حدود 100 کیلوبیت قفل می کنه یا از سرورهای معروف سرعت یه حالت موجی داره یه ثانیه میره تا 400 دو سه ثانیه صفر میشه
    حدود 10 یا 20 صفحه قبل هم که مطالعه کنید تا همین چند صفحه قبل کم نبودن افرادی که به این شکل محدود شدن از جمله خودم

11. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

بله جدیدا پارس هم داره محدود می کنه حالا یا سرعت رو روی حدود 100 کیلوبیت قفل می کنه یا از سرورهای معروف سرعت یه حالت موجی داره یه ثانیه میره تا 400 دو سه ثانیه صفر میشه
    حدود 10 یا 20 صفحه قبل هم که مطالعه کنید تا همین چند صفحه قبل کم نبودن افرادی که به این شکل محدود شدن از جمله خودم
    خب راه حل داره عزیز ؟
    واسه شاتل که آی پی داخلی وصل میکردیم حل میشد. این چطور ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب راه حل داره عزیز ؟
    واسه شاتل که آی پی داخلی وصل میکردیم حل میشد. این چطور ؟
    والا من که راهی پیدا نکردم از وی پی ان بگیر تا چروکسی و دانلود از سرورهای مختلف و...
    کلا سرعت رو حدود 100 کیلوبیت حالا یکم بیشتر یا کمتر قفل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا یک سوال
    ما الان توی خونمون مجموعا 3 تا تلفن داریم که مودم کنار یکیشون هستش و اسپلیتور هم همونجا هستش ، و الان اون 2 تا تلفن دیگه رو قطع کردم چون وقتی باهاش صحبت کنن ، اینترنت قطع میشه...
    حالا میخوام ببینم چطور میشه اون 2 تا تلفن دیگه رو هم زنده کرد... آیا اگر برای هرکدومشون یک اسپلیتور بزارم درست میشه؟!
    یا باید از ورودی خط به خونه اسپلیتور بزارم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •