تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3856 از 4105 اولاول ... 28563356375638063846385238533854385538563857385838593860386639063956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,551 به 38,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوستان مراحل اقدام برای کسری ایثارگری (جبهه پدر) چی هست؟ اصلا کی باید کاراشو انجام داد؟ در حین آموزشی یا بعد اون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام

امروز برگه سفید رو گرفتم
    اعزام 1/12
    نیرو انتظامی مالک اشتر اراک
    خیلی تلاش کردم امریه بگیرم ولی چون بسیجی نبودم قبول نمیکردن، امید داشتم که لااقل بیافتم ارتش تهران تا بعد از ظهر ها بتونم برم شرکتی که قبلا کار می کردم ولی اونم نشد، الان هیچ راهی نیست که بتونم جابجایی بگیرم برم تهران ، دو سال دوباره از کار و زندگیم دور بشم که چی بشه اخه
    ارشد کامپیوتر
    Last edited by shahrokh_ddf; 11-02-2017 at 15:47.

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان مراحل اقدام برای کسری ایثارگری (جبهه پدر) چی هست؟ اصلا کی باید کاراشو انجام داد؟ در حین آموزشی یا بعد اون؟
    بهتر به همراه مدارك ارسال بشه ولي اگه اين كار رو انجام ندادين نگران نباشيد تو دوماه آموزشي ميتونيد مدارك رو تكميل كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. این کاربر از saeidrezay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    ببخشید سپاه کلا برای فوق لیسانس ستوان سه میده یا فقط برای کسایی که تکمیلی دارن؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

من برای کسری خدمت اقدام کردم اما به اطر استفاده برادرم از نیمی از کسری خدمت ایثارگری پدرم , کسری به من تعلق نگرفت

گفتن حتی اگر برادرت 1 روز هم از کسری استفاده میکرد , قانونا کسری شما باطل شده و بیش از یکبار نمیشه از کسری خدمت ایثارگری استفاد کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام

امروز برگه سفید رو گرفتم
    اعزام 1/12
    نیرو انتظامی مالک اشتر اراک
    خیلی تلاش کردم امریه بگیرم ولی چون بسیجی نبودم قبول نمیکردن، امید داشتم که لااقل بیافتم ارتش تهران تا بعد از ظهر ها بتونم برم شرکتی که قبلا کار می کردم ولی اونم نشد، الان هیچ راهی نیست که بتونم جابجایی بگیرم برم تهران ، دو سال دوباره از کار و زندگیم دور بشم که چی بشه اخه
    ارشد کامپیوتر
    دوست گرامی
    شما که ارشد کامپیوتر هستید به جرئت میتونم بگم همه این سازمان های امریه دهنده به مدرکی مثل مدرک شما نیاز داشتند و دارند، کاشکی بیشتر تلاش می کردید واقعا حیف بود. ایشالله جاتون رو با یکی تعویض میکنید کارتون حل میشه، در مورد پادگان مالک اشتر اراک شنیدم : جای خیلی خوبی هست مرخصی آخر هفته داره و سختگیری خیلی کم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

بهتر به همراه مدارك ارسال بشه ولي اگه اين كار رو انجام ندادين نگران نباشيد تو دوماه آموزشي ميتونيد مدارك رو تكميل كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    مگه روالش اینطور نیست که یگان اموزشی باید معرفی کنه به اون شهری که محل خدمت پدر هست؟ یعنی قبل اعزام هم میشد اقدام کرد؟ اونوقت تو دوماه تمام کارهاش انجام میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امکان جابجایی از ناجا به ارتش یا بر عکس بعد از اموزشی بین خود سرباز ها وجود داره یا باید از نظام وظیفه انجام بدیم؟
    Last edited by shahrokh_ddf; 11-02-2017 at 21:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست گرامی
    شما که ارشد کامپیوتر هستید به جرئت میتونم بگم همه این سازمان های امریه دهنده به مدرکی مثل مدرک شما نیاز داشتند و دارند، کاشکی بیشتر تلاش می کردید واقعا حیف بود. ایشالله جاتون رو با یکی تعویض میکنید کارتون حل میشه، در مورد پادگان مالک اشتر اراک شنیدم : جای خیلی خوبی هست مرخصی آخر هفته داره و سختگیری خیلی کم هست.

از اونی که فکرشو بکنی بیشتر تلاش کردم، نزدیک یک سال درگیر سپاه و وزرات دفاع و سازمان های امریه دهنده ی قابل قبول بودم ولی همشون یا پارتی گردن کلفت میخاستن یا تکمیلی بسیج، از شانس من امسال تکمیلی کلا برگزار نشد، خلاصه که یه سال از دست رفت، امیدوارم یگان جای خوبی بیافتم که بتونم کاری کنم که مفید باشه
    Last edited by shahrokh_ddf; 11-02-2017 at 21:08.

11. این کاربر از shahrokh_ddf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه سوال اگه کسی قبل ورود به غیبت شرایط کفالت داشته باشه میتونه توی مدت غیبت درخواست کفالت بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •