تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3855 از 4105 اولاول ... 28553355375538053845385138523853385438553856385738583859386539053955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,541 به 38,550 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام
    من افتادم تیپ 128 پیاده سرلشگر ایرج نصرت زاده -آج سنندج
    کسی هست که ادرس دقیقشو داشته باشه ؟
    رسته منم نوشته اداری پرسنلی کد 72110(امور اداری)ممکنه اونجا برم تقیمات رستم تغییر کنه؟
    چجور جاییه
    خواهشا کمکم کنید
    سلام. من سنندج زندگی می کنم. اگه اشتباه نکنم و افتاده باشید ارتش، تو لشگر 28 سنندج هستید. پادگانش داخل شهره ولی یه کم مسیرش پرته. می تونید بیاید میدان آزادی از اونجا تاکسی بگیرید (البته مستقیم نمی برن) ولی به نظرم دربست بگیرید واسه پادگان بهتر و بی دردسر تره.
    البته من اسم این تیپ رو نشنیدم نمی دونم کجاست شاید بعدش بفرستنتون یه جایی این دور و بر ولی تنها پادگان سنندج همون پادگان لشگر 28 هستش که داخل شهره.
    چون اطلاعات دیگه ای ندارم بیش تر از این نمی تونم کمکتون کنم امیدوارم موفق باشید.

دوستان من چندصفحه پیش یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد، اگه می دونید لطفا بگید: تو ارتش فوق دیپلم هم احتمال داره دوره کد بخوره ؟
    و یه سوال دیگه این که من قدم بلنده (حدود 195) تو رژه حتما باید برم جزو صف اول ؟ آیا این قد بلند تو این که بعدا به عنوان دژبان انتخابم کنن تاثیر داره ؟
    و یه سوال دیگه که شاید خنده دار به نظر برسه ولی به نظرتون احتمال داره برای خوابیدن تو تخت های اونجا به مشکل بر بخورم ؟ چون یادمه تخت یه نفره خودم تو خونه پایینش یه چیزی داشت پام گیر می کرد بهش مجبور شدم اون قسمتش رو کلا وردارم. )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان کسی شرایط بخشش اضافه خدمت رو می دونه؟
    راسته که می گن با حفظ یک جز قران میشه سنوات رو بخشید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

بالاخره سرباز که بوده آموزشی حساب نمیشه و تجدید میشه ولی جزو سربازیش که حساب میشه
    بعید هست چون آموزشی با یگان فرق میکنه مثلا میشه یکجور تجدید دوره که می گن اگر وسط آموزشی به هر دلیل مشکلی پیش بیاد طرف تجدید دوره می شه این مشکل میتونه همون قبول شدن در دانشگاه باشه بنابراین جزو خدمت محسوب نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فعلا که سپاه همه رو عصبانی کرده و همه که پذیرش سپاه گرفتن افتادن ارتش لعنت بهشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

باسلام و خسته نباشید
    دوستان اگر امکانش هست منو کمک کنید

ما 2 تا داداش هستیم و یک مادر که پدر خود را ار دست داده ایم من خدمت سربازی رو معافت شده ام به خاطر که پدرم را ازدست داده ام و معافیت کفالت گرفت حال این که بردار بنده خدمت سریازی رو داره انجام میده که آموزشی آن تموم شده و دوره یگانی آن در ارتش افتاده که با نامه نگاری سمت خانه خودمان افتاده هست دو سه ماهی میشود که به خدمت میرود ولی این چند ما مشکلات روحی به آن وارد شده است و میگه نمیتوانم خدمت کنم از لحاظ روحی به مشکل خورده اذیت و آزار میشه حالا میخواستم بدونم آیا امکانش هست که من جای برادرم خدمت کنم یا راهی برای معافیت آن هست که اقدام کنم ممنون میشم کمک کنید با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

باسلام و خسته نباشید
    دوستان اگر امکانش هست منو کمک کنید

ما 2 تا داداش هستیم و یک مادر که پدر خود را ار دست داده ایم من خدمت سربازی رو معافت شده ام به خاطر که پدرم را ازدست داده ام و معافیت کفالت گرفت حال این که بردار بنده خدمت سریازی رو داره انجام میده که آموزشی آن تموم شده و دوره یگانی آن در ارتش افتاده که با نامه نگاری سمت خانه خودمان افتاده هست دو سه ماهی میشود که به خدمت میرود ولی این چند ما مشکلات روحی به آن وارد شده است و میگه نمیتوانم خدمت کنم از لحاظ روحی به مشکل خورده اذیت و آزار میشه حالا میخواستم بدونم آیا امکانش هست که من جای برادرم خدمت کنم یا راهی برای معافیت آن هست که اقدام کنم ممنون میشم کمک کنید با تشکر
    جای داداشت که نمیتونی از محالاته ، باید تا تهش بره اگه نره فراری به حساب میاد...
    برادرت تحصیلاتش در چه حده؟

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

فعلا که سپاه همه رو عصبانی کرده و همه که پذیرش سپاه گرفتن افتادن ارتش لعنت بهشون
    شما همه شرایط سپاه رو داشتی ؟ کارت فعال ؟ دوره تکمیلی ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما همه شرایط سپاه رو داشتی ؟ کارت فعال ؟ دوره تکمیلی ؟
    سلام
    بله همراه با پارتی کلفت ولی انگار سپاه داره بازی در میاره

9. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

بالاخره سرباز که بوده آموزشی حساب نمیشه و تجدید میشه ولی جزو سربازیش که حساب میشه
    سربازی هم که آموزشیش تجدید میشه اون دو ماه آموزشی اول و براش محاسبه می کنن

الان من سوالمو فرستادم نظام وظیفه منتظر جواب هستم

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    بله همراه با پارتی کلفت ولی انگار سپاه داره بازی در میاره
    دوست عزيز من كاملا در جريان كار شما نيستم ولي بنا به ظرفيت سپاه پذيرش انجام ميده و هميشه داخل استحراحتگاهها يك سري جا براي فرمايشي ها خالي ميزارن و اگه در اون مقطع شما ظرفيت نباشه با داشتن همه شرايط هم نبايد انتظار پذيرش داشت متاسفانه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •