نه. ظاهرا سرعت آپلود به همون اندازه سرعت دانلود تاثیر داره توی تعیین اون درصد. من اشتباه میکردم.
نه. ظاهرا سرعت آپلود به همون اندازه سرعت دانلود تاثیر داره توی تعیین اون درصد. من اشتباه میکردم.
خواهش می کنم داداش شما سروری
من از دست اون آقای jafarr اعصابم خورد شد عریز من وقتی اطلاعات نداری حداقل مثل بچه آدم حرف بزن اونوقت منم خیلی منطقی توضیح می دادم هیچ دلخوری هم نبود اما وقتی میای اونجوری میگی ملتو خر می کنی و ... به آدم بر می خوره مگه من وقتم زیادی کرده وقتی خودم مشکل اینترنت ندارم بیام اینجا با امثال شما سرو کله بزنم ؟؟ نه واقعا خدایی ؟؟؟
بعدشم یه سری بیان بهم بگن آقا تست نذار مردم میان پارس آنلاین شلوغ میشه سرویسش به هم می ریزه !! به خدا دلم می خواد همه از نتشون لذت ببرن بعضی از دوستان می دونن هفته پیشم کلی در مورد edsl بحث کردیم مدیرم همشو پاک کرد خوب مگه عقلمون پاره سنگ داره وقتمونو اینجوری هدر کنیم ؟؟؟ پس در نتیجه اینجا می خوایم به همدیگه کمک کنیم نه اینکه دنبال قاتل بروسلی بگردیم
بچه ها استفاده از تنظیمات روشن و خاموش کردن سیستم تو خود idm اصلا کار عاقلانه ایی نیست چون به شخصه چند بار پیش اومده نمی دونم چرا یه سری تو فروم های خارجی تحقیق کردم گفته بودن استفاده از کرک باعث باگ دار شدن اون تنظیمات میشه و بعضی موقع ها کار نمی کنه
از نرم افزار Auto Power-on & Shut-down استفاده کنید که خدای این کاره !
هم سر زمان مد نظر سیستم رو روشن می کنه هم خاموش بعد دقیقه و تاحالا ندیدم اشتباه کنه
من یه سری می خواستم برم مسافرت به مدت 5 شب تنظیم کرده بودم ساعت 2 روشن میشد دانلود میکرد دوباره 7 خاموش میشد وقتی برگشتم دیدم 45 گیگ دانلود شده (که فیلم بلوری اورجینال آواتار بود ) کفم برید
time zone میذاری روی کابل درست میشه
ساعتمونم باید با افغانستان تنظیم کنیم مگه داریم
Last edited by mrh.fit; 16-09-2014 at 14:04.
رفیق شرمنده منم معذرت خواهی میکنم.کلا تویه ملتی زندگی مکنیم که دزد و دروغ توش زیاده ادمه سخته شه باور کنه
از دیروز اینترنتم رو بستن رو 16mb اینجور وضع خطم:
بعد زنگ زدم گفتم ببیندینش رو 9 گفت قطعی که نداری. چرا؟ گفتم SNR پایینه گفت اون ثابت باشه کافیه. مشکلی نیست.
گفتم با IDM دانلود میکنم هر 10 ثانیه سرعت صفر میشه دوباره درست میشه ولی با Torrent نه. بستش رو 9 گفت تست کن ببین چی شد.
درست نشد. بهش که گفتم گفت IDM رو دوباره نصب کن.
الان ورژن جدیدو نصب کردم بازم همون طوره. با کروم هم دانلود میکنم همینجوره!
1)مشکل چیه؟
2)به نظرتون زنگ بزنم بگم ببندن رو 16 یا نه فرقی نداره؟
اینم الان:
خواهشا دو سوال بالا رو جواب!
شدید نیازمندم!
------------------
الان میبینم فقط با سایتای معروف دانلود ایرانی مشکل داره! سرورای خارجی این مشکلو نداره!
با چیز شکن هم راحت از سرورای ایرانی دانلود میکنه!!!!
واقعا مشکل کجاست؟!!!
Last edited by amir.17; 16-09-2014 at 19:11.
متاسفانه وقتی رفتی روی 16 مگ margin به شدت افت کرده به خاطر همین آورده روی 9 مگ
سیم کشی خونه رو چک کن modulation مودمت رو حتما با isp یکی کن
منظورت همون مدل مودم هس؟
اگه منظور همونه خودش پرسید!
یه نظرم مشکل جای دیگس چون:
فقط با سایتای معروف دانلود ایرانی مشکل داره! سرورای خارجی این مشکلو نداره!
با چیز شکن هم راحت از سرورای ایرانی دانلود میکنه!!!!
مگه پارس سرورهای معروف رو محدود نمیکنه فک کنم مال اون باشه.شما با وی پی ان های ایرانی امتحان کن ببین درست نمیشه
این کارشناس لایه یک آقای اسانلو به من گفت ما الان در مراکز مشهد به جز چند تا روی 16 مگ بستیم ، میگم این 16 مگ که همه جا رو نمیکشه میگه از از 300 کربر شاید 2 3نفر مشکل داشته باشند !!
این 195 هم خیلی با حاله زنگ میزنه چند تا سوال میکنه بعد میگه خداحافظ حالا کار نداره که درست شد یا نه در واقع یک چیزی بگم 195 یک سامانه پاسخگویی و دلخوشکنک برا کاربرا هست
دو ستان مگر تا زمان اینکه مشکل بر طرف نشده تایپک تو سامانه 195 بسته کردن بدون اینکه مشکل برطرف بشه خوب این یعنی چی ؟
![]()
Last edited by fanoudi; 16-09-2014 at 19:46.
بابا معلومه جواب نمیدن.اینا همشون یکین ولش کن به جایی نمیرسی کلا دو رشو خط بکش ودر اخر اینجا ایرانه.(خودم گوشیمو 1 ماه فرستادم گارانتی هنوز که هنوز پسش نفرستادن).اینجا ایرانه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)