وضع اینترنت تو ایران خراب هست ولی شاتل کلا از دنیا خارج هست داره همین الان همچنان به کلاهبرداری هاش ادامه میده و از فقدان اگاهی شما حسابی داره بهره میجویه تو ایران هم مردم زیاد از اینترنت چیزی نمیدونند فقط در حد همین امضای جک زیر بنده
شرکت شاتل با شعارهای کاملا مسخره و بی اعتبار و بی سند نهایت سو استفاده را از پول و ناگاهی مردم را می بره نمونه اش این مدرک گفته خودشان:
نمونه اش همین صفحه مزحک که الان دیدم برداشتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fairusepolicy رو براشتند خودم هم نفهمیدم کی
توش گفته بود ما از دنیا و کشورهای پیشرفته که کیفیت و سرعت خوبی دارند پیروی نمیکنیم ما روش و اینترنت ایرانی و کیفیت کشورهای جهان سوم را به ارمغان می یاریم
اخر مزخرف
حق هم داره وقتی که مردم اینترنت نمیدونند چیه و فرق بین پروتکلها رو هنوز نمیفهمند شعار و جک امضای زیر من براشون صدق میکنه
ویرایش:
اهان بند جدید رو اینجوری اضافه کردند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت شاتل بر این است کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی و چارچوب قراردادبا آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات م��رف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
ساعات م��رف رایگان
بله منظور ساعات مزخرف رایگان هست
کاملا مشت بر دهان شما باز کوبید
دلم برای کاربران شاتل میسوزه ولی خندم گرفته از فقدان سواد شاتل