تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3854 از 4751 اولاول ... 285433543754380438443850385138523853385438553856385738583864390439544354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,531 به 38,540 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

آقا هر نوع حرفی دلتون خواست به من زدید ، دمتون گرم . ( کم مونده فقط فحش مستقیم به من بدن البته *جيره خور / مواجب بگير / مزدور/بی غیرت* و چیزهای دیگه که گفته شد رو هنوز به روی خودم نیاوردم )

( اقای قدیمی و 700+ پستی هم، یه نفرین شاتلی هم به من کردن ، که اونم دمشون گرم )
    راستی پست زیاد باعث میشه حرفتون برو بیشتر داشته باشه ؟!! ( در ضمن آقای 700+ پستی من شیر کردن رو به مسخره گفتم نه به تایید )

دوباره تاکید میکنم من واقعا سرعتم خوبه در شاتل و مشکلی توی دانلود های کم ندارم . حرف حقیقت رو زدم ، با نفرین گربه سیاه هم چیزی عوض نمیشه .

نظر به اقای 100+ پستی که باز توهین کردی ، باید بگم نیاز به اصلاح فراوان داری .

از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این جملشون تشکر میکنم : ادم باید حقیقت رو بگه شاتل سرعتش از شرکتهای دیگه بهتره اما فقط برای وبگردی مناسبه نه چیز دیگه .

در جواب ایشون باید بگم: سرعت خوب برای وبگردی و کاراهی معمول روزانه ، مثل دانلود پی دی اف ، مقاله ، آهنگ ، سخنراني ، سریع باز شدن یک سایت حجیم ، و غیره .. از نیاز های اساسی بیشتر کاربران ایرانیه . برای فیلم و تصاویر با کیفیت راه های بهتر و ارزانتر و با سرعتی تو ایران وجود داره .. هر جایی دیگه الان هارد های استرنال پر از فیلم رو به راحتی میشه خرید یا حتی اجاره کرد .

و نظر اخر من در مورد این که این بحث پایان پیدا کنه : در کل که وضعیت اینترنت توی ایران اصلا خوشایند نیست چه برای کاربرای که کم دانلود میکنن چه کاربرای پر دانلود (در همه شرکت ها ). امیدوارم روزی برسه که چیزی به نام محدودیت در دانلود و سرعت توی ایران نباشه .. درست مثل روزی که سیم کارت های و موبایل ها توی ایران جهش نشون دادن و الان توی هر کوچه ای راحت میشه یک سیم کارت و موبایل تهیه کرد اونم با قیمت بسیار ناچیز .

درود بر فکر ایرانی

وضع اینترنت تو ایران خراب هست ولی شاتل کلا از دنیا خارج هست داره همین الان همچنان به کلاهبرداری هاش ادامه میده و از فقدان اگاهی شما حسابی داره بهره میجویه تو ایران هم مردم زیاد از اینترنت چیزی نمیدونند فقط در حد همین امضای جک زیر بنده

شرکت شاتل با شعارهای کاملا مسخره و بی اعتبار و بی سند نهایت سو استفاده را از پول و ناگاهی مردم را می بره نمونه اش این مدرک گفته خودشان:

نمونه اش همین صفحه مزحک که الان دیدم برداشتند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fairusepolicy رو براشتند خودم هم نفهمیدم کی

توش گفته بود ما از دنیا و کشورهای پیشرفته که کیفیت و سرعت خوبی دارند پیروی نمیکنیم ما روش و اینترنت ایرانی و کیفیت کشورهای جهان سوم را به ارمغان می یاریم

اخر مزخرف

حق هم داره وقتی که مردم اینترنت نمیدونند چیه و فرق بین پروتکلها رو هنوز نمیفهمند شعار و جک امضای زیر من براشون صدق میکنه

ویرایش:

اهان بند جدید رو اینجوری اضافه کردند:

سایت شاتل بر این است کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی و چارچوب قراردادبا آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات م��رف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.

ساعات م��رف رایگان

بله منظور ساعات مزخرف رایگان هست

کاملا مشت بر دهان شما باز کوبید

دلم برای کاربران شاتل میسوزه ولی خندم گرفته از فقدان سواد شاتل
    Last edited by italodance; 19-07-2012 at 10:16.

2. 8 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سرویس: ART1 (آرت128)
    حجم مصرفی کل (دانلود و آپلود): از 1 تا 30 خرداد 1391 برابر 37 گیگابایت.
    سرعت دانلود: در 24 ساعت شبانه روز 102 کیلوبایت و متوسط مصرف در هر روز 1.23 گیگابایت.
    مدت استفاده از این سرویس: 1 سال و ...
    تعداد دفعات محدود شدن سرعت در طول این مدت: هیچ

Last edited by fragari; 19-07-2012 at 23:25.

4. 5 کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض افزوده شدن محصولات و خدمات جدید به سبد محصولات شاتل

سلام به دوستان عزیزم
    همونطور که در پست های قبلی این خبر رو اعلام کردم امروز به صورت رسمی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام شد

راهکارهای امنیتی اینترنتی(کسپرسکی)

گروه شرکت های شاتل به عنوان بزرگترین مجموعه ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 و رتبه اول در میان شرکتهای انتقال داده ها( PAP) در ایران و با در اختیار داشتن بیشترین سهم بازار، با هدف تکمیل سبد محصولات و فراهم آوردن رضایت مشتریان خانواده بزرگ شاتل، راهکارهای امنیت شبکه را در سبد محصولات خود قرار داده است. به همین منظور با آغاز همکاری با شرکت kaspersky به عنوان یکی از مطرح ترین شرکت های فعال در این حوزه و با بهره گیری از خدمات و محصولات آن، شرکت شاتل افزون بر ارایه خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 امنیت شبکه ایشان را نیز فراهم خواهد ساخت. هم اینک محصول نرم افزاری Internet Security 2012 این شرکت توسط شاتل به عنوان نماینده رسمی Kaspersky قابل ارایه به مشتریان است.

اما قیمت این محصول با پشتیبانی که شاتل به محصول میده

دوستان محصولاتی دیگر از قبیل تلویزیون اینترنتی و خدمات سرور هم اضافه شده

6. 4 کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال از دوستانی که سرویسشون آرت 6 هست دارم
    در ماه میزان ترافیک تو این سرویس چقدره؟
    منظور میزن ترافیکی هست که بعد از اون قانون FUP اعمال میشه.
    من الان آرت 7دارم و میخوام دانگرید کنم به آرت 6 به خاطر مسائل مالی.
    پیشاپیش ممنون از جواب به سوال من

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

آقا هر نوع حرفی دلتون خواست به من زدید ، دمتون گرم . ( کم مونده فقط فحش مستقیم به من بدن البته *جيره خور / مواجب بگير / مزدور/بی غیرت* و چیزهای دیگه که گفته شد رو هنوز به روی خودم نیاوردم )

خوب مایه چیزی به اون افراد گفتیم شما چرا ؟؟؟!!!!!
    توی این کشور بعضی ها (انقدر بدبختن ) که حتی دنبال منافع شرکت هم نیستن فقط دنبال منافع خودشونن
    در ادبیات به اینطور افراد میگن جیره خور / مواجب بگیر / مزدور شایدم مزایا بگیر البته اینا با ادبیاشتش بود .
    این شامل دوستانی که همه چیز رو به طرف میگن (مخصوصا محدودیت) نمیشه چون این موقعیتیه که ایجاد شده و برای استفاده همه آزادند
    دوست عزیز شما فرمودید از سرویستون راضی هستید . مبارک باشه .
    بنده هم عرض کردم محدود کردن کاربران با سرعت 6 کیلو بایت (اونم با شعار استفاده منصفانه برای همه) در حالی که همه چیز کنترل شدست و سرعت با برنامه بین همه تقسیم میشه بیشتر یک شعاره دروغیه تا یک واقعیت واستفاده تمام مدت من از این هفت ساعت ناقابل اونم با سرعت 60 هیچ وقت روی سرعت هیچ کس تاثیری نداره .
    البته اینا منهای تبلیغات وبلاگتون بود .
    والسلام

9. 3 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

7

پروژه های کلان مقیاس شاتل

گروه شرکت های شاتل در حوزه راهکارهای مخابراتی و انتقال داده های پروژه های متعددی با سازمان­های مختلف در زمینه تامین، نصب، راه اندازی و نگهداری تجهیزات تجمیع و دسترسی همانند ZyXel، Cisco، پورت های دیتا و غیره ارایه می دهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------
    نمی دونم خنده دار هست یا گریه دار ولی شرکتی که به مشتریانش زمانی میگفت ما مودم های Linksys که تحت شرکت Cisco هست رو ساپورت نمی کنیم و می گفتند مدیر عامل گفته حتی میتونیم پاسخ مشتریانی که Linksys دارند رو ندهیم و به عبارتی اعلام جنگ و پدرکشتگی با این برند . با چه رویی میتونه بگه پروژه کلان با تجهیزات Cisco انجام دادیم ؟!!

11. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال از دوستانی که سرویسشون آرت 6 هست دارم
    در ماه میزان ترافیک تو این سرویس چقدره؟
    منظور میزن ترافیکی هست که بعد از اون قانون FUP اعمال میشه.
    من الان آرت 7دارم و میخوام دانگرید کنم به آرت 6 به خاطر مسائل مالی.
    پیشاپیش ممنون از جواب به سوال من
    یعنی هیچکس آرت 6 نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزم
    همونطور که در پست های قبلی این خبر رو اعلام کردم امروز به صورت رسمی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام شد

راهکارهای امنیتی اینترنتی(کسپرسکی)

گروه شرکت های شاتل به عنوان بزرگترین مجموعه ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 و رتبه اول در میان شرکتهای انتقال داده ها( PAP) در ایران و با در اختیار داشتن بیشترین سهم بازار، با هدف تکمیل سبد محصولات و فراهم آوردن رضایت مشتریان خانواده بزرگ شاتل، راهکارهای امنیت شبکه را در سبد محصولات خود قرار داده است. به همین منظور با آغاز همکاری با شرکت kaspersky به عنوان یکی از مطرح ترین شرکت های فعال در این حوزه و با بهره گیری از خدمات و محصولات آن، شرکت شاتل افزون بر ارایه خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 امنیت شبکه ایشان را نیز فراهم خواهد ساخت. هم اینک محصول نرم افزاری Internet Security 2012 این شرکت توسط شاتل به عنوان نماینده رسمی Kaspersky قابل ارایه به مشتریان است.

اما قیمت این محصول با پشتیبانی که شاتل به محصول میده

دوستان محصولاتی دیگر از قبیل تلویزیون اینترنتی و خدمات سرور هم اضافه شده

IP TVش باید جالب باشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من حساب کرده بودم اگر از اون زمان تغییر نکرده باشه :

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام...

من چند روز پيش سرعت دانلودم رو 120 كيلوبايت در ثانيه بود....الان شده 30 و بالاتر هم نميره...سرويسم هم آرت 3 است...

الانم اگر زنگ بزنيم ميگه شما حقتون همون 30 است و قبلا داشتيم بهت حال مي داديم...

مي خواستم بدونم فقط مال من اينطوره يا شما هم سرعتتون افت كرده و محدود شديد؟

جالبه كه من مشترك كم مصرفي هستم و تا مي خوام 4 تا چيز دانلود كنم اوضاع همينه...

با تشكر...

16. این کاربر از pedramakaay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •