تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3853 از 4428 اولاول ... 285333533753380338433849385038513852385338543855385638573863390339534353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,521 به 38,530 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله، قربان.

اینم تست فیک با عددهای آخرین تست اون بنده خدا:

من که فکر نمی‌کنم تست‌هاش الکی باشه. می‌گم حتی اگه عددهای دانلود و آپلود رو هم فیک کرده باشه، اما بازم اون درصده رو خودش دستکاری نمی‌تونه بکنه.
    ممنون از لطفت. باز حدود 4 درصد تفاوت داره البته. من یکم برم با خودم حساب کتاب کنم و اگه به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم میام همینجا از ایشون عذرخواهی میکنم.

2. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از لطفت. باز حدود 4 درصد تفاوت داره البته. من یکم برم با خودم حساب کتاب کنم و اگه به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم میام همینجا از ایشون عذرخواهی میکنم.
    نه. اختلافش فقط 1 درصده. تو تست چند صفحه پیش اون زده 65 درصد تو این تست فیک من زده 66 درصد.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان به نظر بنده هم تست ایشون فیکه.چون اینترنت بنده سرعت دانلود 3.5 و اپلود 512 زده 58 درصد faster

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستانی که مشکل عقب رفتن ساعت رو دارن و دانلودشون بهم میریزه , این فایل رو دانلود کنن و اجراش کنن مشکل حل میشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ملتو خر گیر اوردی با اون تست دروغیت ؟ زده Faster than 65% of IR
    میدونی یعنی چی ؟ یعنی میخای بگی 35% دیگه هنوز تو ممکلت هستن که وضع نتشون از شما بهتره ؟ دوستان بهتون بگم اگه شما دانلودی حدود 14MB داشته باشین 100% speedtest میزنه 95% Faster ...
    اینم یکی ازون تست های Fake

ها ها ها ها ها ها خیلی باخالی گل پســـــــــر بسی شاد شدم از حرفات

الان برات توضیح میدم داستان چیه خوب دقت کن که یه وقت دوباره یه جای دیگه نگی بهت بخندن

مگـــــــــــــــه بیکارم بیام ملتو خر کنم ؟ نشستم هم پستارو خوندم خیلی جالب بود شما لطفا برو اول اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا اینجا صحبت کن !

یه چیزی یادم افتاد. شاید علتش این باشه که سرعت آپلود شما روی 1مگابیته (تو تست خودت 0.84مگابیت زده) اما سرعت آپلود این بنده خدا 512 (تو اکثر تست‌هاش 0.42 مگابیته). اسپیدتست تو رده‌بندی اون درصده، به احتمال قوی به هر دو سرعت نگاه می‌کنه و نتیجه می‌گیره.

دقیـــــــــــــــــقا همینه ! بد نیست یه سری به اینجا بزنید و قسمت استاندارد annex هارو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت آپلود من اگه اشتباه نکنم روی 512 بسته شده بود
    حالا نکته داستان همین جاست اسپید تست با توجه به سرعت دانلود و آپلود به سرویس شما امتیاز میده و الان از نظر اون چون من سرعت آپلود پایینه اون امتیاز بهم تعلق میگیره البته بنا به دلایلی که توضیح دادنش خیلی زیاده خودم خواستم اینجوری باشه اما اگه اون مقاله رو بخونید احتمالا متوجه میشید چرا اینکارو کردم

حتی اینارم دلم نمی خواست بگم ولی گفتم شاید بعضیا بخوان بدونن دیگه ام اینجا هیچی نمیذارم !

این تست آخریه

اینم کلــــــــــــش

از دوستان محترم کاراگاه خواهش می کنم هر چه سریع تر تحقیقات جنایی خودشونو آغاز کنن !

9. 2 کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها فکر کنم من حدود 2 ساعت به اینترنت ملی وصل شده بودم!
    سرعت من که بیشتر از 220 نمیشد، یهو شد 600 و از اون هم پایین تر نمیومد ولی در عوض هیچ سایت خارجی حتی Google و همچنین بعضی سایتای ایرانی رو باز نمیکرد!
    تا اومدم بزنگم به پارس، درست شد!
    شما هم اینجوری شدید؟

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

ای بابا. پارس انلاین دزدی نیکرد حالا مایکروسافت هم اومده کمکش. اگه کسی دیشب دانلود داشته و خوابیده و گذاشته خود IDM دانلود کنه احتمالا 1 ساعت اخر رو با نهایت سرعت دانلود کرده و حجمش پریده. من 3 روز پیش 1 گیگ حجم اضافه گرفتم. تا دیشب 750 تا دیگه تهش مونده بود. امروز که نگاه کردم دیدم حجمم صفر شده. به خاطر همین عقب اومدن ساعت ویندوز
    باید از بیل گیتس شکایت کنم و درآمد 1 ساعتش رو به عنوان غرامت بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان با توجه به نتیجه تستی که دوستمون گذاشتن، باید عرض کنم که بنده در مورد تست سرعت کاربر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اشتباه شک کردم و همینجا رسما ازشون معذرت خواهی میکنم و امیدوارم منو ببخشن. واقعا شرمنده، دیگه تکرار نمیشه آقا

تست سرعت ایشون با توجه به اینکه سطح سرویس های پارس آنلاین تو مراکز مختلف متفاوته کاملا منطقی و امکان پذیره. نوش جونت داداش امیدوارم ما هم یه روز سرویسمون مثل شما بشه و از سرعت 20KB/s فعلی نجات پیدا کنیم.
    بازم از صمیم قلب عذرخواهی میکنم mrh.fit گرامی.

13. 7 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ای بابا. پارس انلاین دزدی نیکرد حالا مایکروسافت هم اومده کمکش. اگه کسی دیشب دانلود داشته و خوابیده و گذاشته خود IDM دانلود کنه احتمالا 1 ساعت اخر رو با نهایت سرعت دانلود کرده و حجمش پریده. من 3 روز پیش 1 گیگ حجم اضافه گرفتم. تا دیشب 750 تا دیگه تهش مونده بود. امروز که نگاه کردم دیدم حجمم صفر شده. به خاطر همین عقب اومدن ساعت ویندوز
    باید از بیل گیتس شکایت کنم و درآمد 1 ساعتش رو به عنوان غرامت بگیرم
    اتفاقاً، من برای این که این جوری نره تو پاچه‌ام، صبح ساعت 6:15 قبل از این که راه بیافتم بیام سر کار ساعت کامپیوترم رو تنظیم کردم.

ولی شما حتماً یه شکایت تو سامانه 195 بذار و از مایکروسافت بابت تغییر بدون اطلاع و در زمان نامناسب ساعت کامپیوترها شکایت کن. اگه جواب نداد، برو تو صفحه وزیر تو کلوب شکایتت رو مطرح کن.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اونایی که میخوان تست فیک بزارن و سر خودشون کلاه بزارن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنند
    خیلی تر و تمیز در میاره هیچکی هم شک نمیکنه

از سایت خود اسپید تست هم لینک میده

17. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •