ممنون از لطفت. باز حدود 4 درصد تفاوت داره البته. من یکم برم با خودم حساب کتاب کنم و اگه به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم میام همینجا از ایشون عذرخواهی میکنم.
ممنون از لطفت. باز حدود 4 درصد تفاوت داره البته. من یکم برم با خودم حساب کتاب کنم و اگه به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم میام همینجا از ایشون عذرخواهی میکنم.
نه. اختلافش فقط 1 درصده. تو تست چند صفحه پیش اون زده 65 درصد تو این تست فیک من زده 66 درصد.
دوستان به نظر بنده هم تست ایشون فیکه.چون اینترنت بنده سرعت دانلود 3.5 و اپلود 512 زده 58 درصد faster![]()
دوستانی که مشکل عقب رفتن ساعت رو دارن و دانلودشون بهم میریزه , این فایل رو دانلود کنن و اجراش کنن مشکل حل میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ها ها ها ها ها خیلی باخالی گل پســـــــــر بسی شاد شدم از حرفات
الان برات توضیح میدم داستان چیه خوب دقت کن که یه وقت دوباره یه جای دیگه نگی بهت بخندن
مگـــــــــــــــه بیکارم بیام ملتو خر کنم ؟ نشستم هم پستارو خوندم خیلی جالب بود شما لطفا برو اول اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا اینجا صحبت کن !
دقیـــــــــــــــــقا همینه ! بد نیست یه سری به اینجا بزنید و قسمت استاندارد annex هارو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود من اگه اشتباه نکنم روی 512 بسته شده بود
حالا نکته داستان همین جاست اسپید تست با توجه به سرعت دانلود و آپلود به سرویس شما امتیاز میده و الان از نظر اون چون من سرعت آپلود پایینه اون امتیاز بهم تعلق میگیره البته بنا به دلایلی که توضیح دادنش خیلی زیاده خودم خواستم اینجوری باشه اما اگه اون مقاله رو بخونید احتمالا متوجه میشید چرا اینکارو کردم
حتی اینارم دلم نمی خواست بگم ولی گفتم شاید بعضیا بخوان بدونن دیگه ام اینجا هیچی نمیذارم !
این تست آخریه
اینم کلــــــــــــش
از دوستان محترم کاراگاه خواهش می کنم هر چه سریع تر تحقیقات جنایی خودشونو آغاز کنن !
بچه ها فکر کنم من حدود 2 ساعت به اینترنت ملی وصل شده بودم!
سرعت من که بیشتر از 220 نمیشد، یهو شد 600 و از اون هم پایین تر نمیومد ولی در عوض هیچ سایت خارجی حتی Google و همچنین بعضی سایتای ایرانی رو باز نمیکرد!
تا اومدم بزنگم به پارس، درست شد!
شما هم اینجوری شدید؟
ای بابا. پارس انلاین دزدی نیکرد حالا مایکروسافت هم اومده کمکش. اگه کسی دیشب دانلود داشته و خوابیده و گذاشته خود IDM دانلود کنه احتمالا 1 ساعت اخر رو با نهایت سرعت دانلود کرده و حجمش پریده. من 3 روز پیش 1 گیگ حجم اضافه گرفتم. تا دیشب 750 تا دیگه تهش مونده بود. امروز که نگاه کردم دیدم حجمم صفر شده. به خاطر همین عقب اومدن ساعت ویندوز
باید از بیل گیتس شکایت کنم و درآمد 1 ساعتش رو به عنوان غرامت بگیرم![]()
دوستان با توجه به نتیجه تستی که دوستمون گذاشتن، باید عرض کنم که بنده در مورد تست سرعت کاربر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اشتباه شک کردم و همینجا رسما ازشون معذرت خواهی میکنم و امیدوارم منو ببخشن. واقعا شرمنده، دیگه تکرار نمیشه آقا
تست سرعت ایشون با توجه به اینکه سطح سرویس های پارس آنلاین تو مراکز مختلف متفاوته کاملا منطقی و امکان پذیره. نوش جونت داداش امیدوارم ما هم یه روز سرویسمون مثل شما بشه و از سرعت 20KB/s فعلی نجات پیدا کنیم.
بازم از صمیم قلب عذرخواهی میکنم mrh.fit گرامی.
اتفاقاً، من برای این که این جوری نره تو پاچهام، صبح ساعت 6:15 قبل از این که راه بیافتم بیام سر کار ساعت کامپیوترم رو تنظیم کردم.
ولی شما حتماً یه شکایت تو سامانه 195 بذار و از مایکروسافت بابت تغییر بدون اطلاع و در زمان نامناسب ساعت کامپیوترها شکایت کن. اگه جواب نداد، برو تو صفحه وزیر تو کلوب شکایتت رو مطرح کن.![]()
اونایی که میخوان تست فیک بزارن و سر خودشون کلاه بزارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنند
خیلی تر و تمیز در میاره هیچکی هم شک نمیکنه
از سایت خود اسپید تست هم لینک میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)