تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3852 از 4428 اولاول ... 285233523752380238423848384938503851385238533854385538563862390239524352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,511 به 38,520 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منتظر محدود کردن پارس آنلاین باشید با این تست سرعت هایی که میگذارید.

یک عده اومدن تبلیغ کنند ظاهرا و پز پارس آنلاین رو بدن؟

برای ما نصف سرعت اسمی هست اگر نمیدونید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ملتو خر گیر اوردی با اون تست دروغیت ؟ زده Faster than 65% of IR
    میدونی یعنی چی ؟ یعنی میخای بگی 35% دیگه هنوز تو ممکلت هستن که وضع نتشون از شما بهتره ؟ دوستان بهتون بگم اگه شما دانلودی حدود 14MB داشته باشین 100% speedtest میزنه 95% Faster ...
    اینم یکی ازون تست های Fake
    داداش. داغ نکن.

این تست اگه فیک هم باشه روی سایت خود اسپیدتست فیک شده. یعنی خود این سایت آمار Faster than 65% of IR زده. علتشم اینه که ملت الکی نشستن تو ایران تست فیک می‌زنن با سرعت‌های 100 مگابیت و 999مگابیت. این جوری اون سایت اسپیدتست بدبخت هم فکر می‌کنه واقعاً این سرعت‌ها تو ایران هست. خوب این جوری می‌شه که سرعت 13مگابیت این تست (چه واقعی باشه چه فیک) می‌شه کمتر از سرعت 35% تست‌ها.

نگاه کن ببین چه ملت بیکاری هستیم که 35 درصد تست‌های اسپیدتست ایرانیا سرعت‌های الکی و فیک بوده.

فکر کنم اگه همین جوری پیش بریم، چند وقت دیگه سایت اسپیدتست ایران رو جزو 10 کشور برتر با سرعت بالای اینترنت معرفی کنه. بس که ملت شادی داریم ما!

3. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لطفا این پست حذف شود.
    Last edited by placebo111; 16-09-2014 at 12:26.

5. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تست با خود سایت Speedtest.com گرفته شده چون آدرس عکس از خود سایته ولی شما دقت کن تست من تو صفحه ی قبل با 7 مگابیت بر ثانیه زده Faster than 75% of IR اونوقت چطور ایشون با 13.9 شدن ّFaster than 65%؟
    حدس من اینه که اینا با یه اسکریپت های خاصی عددای نهایی تست رو دستکاری میکنن .

من این اسکریپت‌ها رو دیدم. این اسکریپت‌ها با سامانه API اسپیدتست کار می‌کنن. در واقع هیچ فرقی هم با تست واقعی ندارن. چون تو تست واقعی هم سیستم شما اول از سرور انتخابی اسپیدتست شروع به دانلود و آپلود می‌کنه، بعد نتایج رو با یه دستور POST HTML می‌فرسته به API اسپیدتست. اطلاعاتی هم که ارسال می‌شه شامل سرعت دانلود، سرعت آپلود، پینگ، سرور انتخابی و دو سه تا قلم اطلاعات دیگه است که ربطی به اون درصدا نداره. بعد خود سایت اسپیدتست نتایج ارسالی رو با نتایج موجود در دیتابیسش مقایسه می‌کنه و اون عکس رو می‌سازه. تست فیک هم بر همین مبنا فقط می‌تونه اطلاعات سرعت دانلود، سرعت آپلود، پینگ و سرور انتخابی برای تست رو تغییر بده و دستکاری کنه. یعنی اینجا دیگه فیک‌کننده دخالتی تو تعیین میزان اون درصد نداره.

من خودم یه تست 999 مگابیتی از پارس‌آنلاین گرفتم:

البته این کار رو فقط به خاطر تست اون اسکریپت انجام دادم. وگرنه همه می‌دونن که پارس‌آنلاین یه همچین سرویسی نداره.

علت این که اون درصده فرق داره و نمی‌خونه هم احتمالاً به خاطر اینه که در فاصله بین تست این بنده خدا با تست شما تعداد زیادی تست سرعت زیر 7مگابیت گرفته شده و آمار رو جابجا کرده.

7. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لطفا این پست حذف شود.
    Last edited by placebo111; 16-09-2014 at 12:27.

9. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از توضیحاتت من متوجه منظور شما شدم ولی چرا همه ی تست های ایشون درصداش همینجوریه و من هر وقت با سرعت نصف ایشون هم تست میگیرم واسم درصد رو حدود 75 یا 76 میزنه؟

این پایین دوباره تست همین الان من با خط هایوبم که با سرعت 6.27 مگابیت بر ثانیه بازم نوشته Faster than 75% of IR:

من هیچ نتیجه گیری نمیکنم باز و اگه کسی با دلیل به من ثابت کنه که شکم اشتباه بوده تو همین تاپیک از ایشون معذرت خواهی میکنم. فقط پست های اخیر این کاربر محترم رو ببینید که در بازه های زمانی مختلف گرفته شدن و به درصد ها توجه کنید. قضاوت با خود شما و مدیر سایت.
    در این مورد حق با شماست. همه تست‌های این بنده خدا دور و ور 62 63 درصده. اما واقعاً من چیزی ندیدم تو اسکریپت‌ها که بشه این درصده رو هم فیک کرد. شاید هم من متوجه نشدم.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در این مورد حق با شماست. همه تست‌های این بنده خدا دور و ور 62 63 درصده. اما واقعاً من چیزی ندیدم تو اسکریپت‌ها که بشه این درصده رو هم فیک کرد. شاید هم من متوجه نشدم.
    یه چیزی یادم افتاد. شاید علتش این باشه که سرعت آپلود شما روی 1مگابیته (تو تست خودت 0.84مگابیت زده) اما سرعت آپلود این بنده خدا 512 (تو اکثر تست‌هاش 0.42 مگابیته). اسپیدتست تو رده‌بندی اون درصده، به احتمال قوی به هر دو سرعت نگاه می‌کنه و نتیجه می‌گیره.

13. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه چیزی یادم افتاد. شاید علتش این باشه که سرعت آپلود شما روی 1مگابیته (تو تست خودت 0.84مگابیت زده) اما سرعت آپلود این بنده خدا 512 (تو اکثر تست‌هاش 0.42 مگابیته). اسپیدتست تو رده‌بندی اون درصده، به احتمال قوی به هر دو سرعت نگاه می‌کنه و نتیجه می‌گیره.
    بله امکانش هست و منم به تنها دلیل منطقی که فکر کردم همین بود ولی نمیدونم میتونه انقدر تاثیر داشته باشه یا نه. الان دارن تو فوروم ها دنبال یه تست میگردم که جدیدا گرفته شده باشه و دانلودش حول و حوش 6-7 مگابیت باشه ولی آپلودش 512 کیلو بیت بر ثانیه. اگه پیدا کنم بهتر میشه نتیجه گیری کرد.

راستی Bilmazlar گرامی، امکانش هست برای امتحان شما خودت یه تست فیک بگیری با عدد های ایشون ببینی درصد چقدر میشه؟
    Last edited by placebo111; 16-09-2014 at 09:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله امکانش هست و منم به تنها دلیل منطقی که فکر کردم همین بود ولی نمیدونم میتونه انقدر تاثیر داشته باشه یا نه. الان دارن تو فوروم ها دنبال یه تست میگردم که جدیدا گرفته شده باشه و دانلودش حول و حوش 6-7 مگابیت باشه ولی آپلودش 512 کیلو بیت بر ثانیه. اگه پیدا کنم بهتر میشه نتیجه گیری کرد.
    چرا راه دور می‌ری.

این نتیجه تست سرویس 2مگ نامحدود محل کارم از سرور IPM تهران:

اینم نتیجه تست سرویس 2مگ حجمی خونه‌ام که بازم از سرور IPM تهران گرفتم:

همین طور که می‌بینی تست دومم با این که سرعت دانلودش بالاتره به نسبت، اما به خاطر سرعت پایین‌تر آپلود، درصدش پایینه.

پ.ن: من الآن سر کار هستم. اون تست دوم خونه رو با TeamViewer از سیستم خونه گرفتم.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستی Bilmazlar گرامی، امکانش هست برای امتحان شما خودت یه تست فیک بگیری با عدد های ایشون ببینی درصد چقدر میشه؟
    بله، قربان.

اینم تست فیک با عددهای آخرین تست اون بنده خدا:

من که فکر نمی‌کنم تست‌هاش الکی باشه. می‌گم حتی اگه عددهای دانلود و آپلود رو هم فیک کرده باشه، اما بازم اون درصده رو خودش دستکاری نمی‌تونه بکنه.

18. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •