تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3852 از 4751 اولاول ... 285233523752380238423848384938503851385238533854385538563862390239524352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,511 به 38,520 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام -
    سرویس 128 ECO3 شاتل رو در رشت دارم . (به قیمت 29900 تومان سه ماهه 6 گیگ با سرعت 128 واقعی .. سرعت دانلود با دانلود منیجر 200 تا 250 )
    من که از سرویسش راضی هستم . برای وبگردی با سرعت بالا , دانلود PDF , آلبوم های دلخواه موسیقی ، دیدن فیلم و کلیپ های اینترنتی از سایتهایی مثل آپارات ، باز کردن سایت های سنگین از نظر حجمی به راحتی و غیره ...
    شبها هم به صورت معمول فیلم های زیر 500 مگا بایت رو دانلود میکنم . از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت دانلود با دانلود منیجر 55 تا 60 هستش .. اما روزها سرعت بین 200 تا 250 هست .
    با استفاده معمولی اینچنینی کاربرای خانگی هیچ وقت به مشکل بر نمیخورن ..
    کسایی که اشتهای زیاد به دانلود دارن (اعتیاد به دانلود همه چیز مثلا دانلود 2 تا 5 گیگ در 24 ساعت ) نباید با کاربران خانگی خودشون رو در یک سطح بدونن .
    این نوع کاربران به نظر من باید هزینه دانلود های بیش از حد و سرعتهای خودشون رو بدن .
    به تمام کسانی که میخوان از اینترنت دیالاپ به ADSL اسبابکشی کنن شرکت شاتل ( سرویس های 128 ) رو برای شروع پیشنهاد میکنم. اگه کارت دانشجویی هم داشته باشین سرعت های بالاتر رو میتونید بگیرید . ولی برای یه کاربر خانگی معمولی همون 128 کافیه زیادم هست .
    از نظر خدمات پاسخگویی در رشت بهترین اگه نگیم هستن باید بگم جز اول یا دومی ها هستن . من یک بار یادمه ساعت 2 شب بود یه سوال برام پیش اومد، تماس گرفتم و مسئول فنی به بهترین وجه پاسخگو بود .
    به حق در این 9 ماه به مشکل اونچنانی برخورد نکردم . قطعی ها به ندرت اتفاق میفته .. یکی دو باری که قطع شده سراسری بوده ( بیشتر شرکت ها قطع بودن ) !!
    پیشنهاد دیگری که به دوستان دارم اینه که از مودم زایسل استفاده کنید ( حالا هر شرکتی که خواستین برین اما مودمتون رو زایسل بگیرین ). این مودم مرغوبیت و اتصال فوق العاده ای داره حتی مودم سادش که من دارم ازش استفاده میکنم.
    سربلند باشید .

در لینک زیر میتونید چیزهای بیشتری در مورد ADSL شاتل بدونید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    شما مطمینی نمایندگی شاتل تو رشت نیستی؟
    خیلی مشکوکی

2. 6 کاربر از rezarrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام -
    سرویس 128 ECO3 شاتل رو در رشت دارم . (به قیمت 29900 تومان سه ماهه 6 گیگ با سرعت 128 واقعی .. سرعت دانلود با دانلود منیجر 200 تا 250 )
    من که از سرویسش راضی هستم . برای وبگردی با سرعت بالا , دانلود PDF , آلبوم های دلخواه موسیقی ، دیدن فیلم و کلیپ های اینترنتی از سایتهایی مثل آپارات ، باز کردن سایت های سنگین از نظر حجمی به راحتی و غیره ...
    شبها هم به صورت معمول فیلم های زیر 500 مگا بایت رو دانلود میکنم . از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت دانلود با دانلود منیجر 55 تا 60 هستش .. اما روزها سرعت بین 200 تا 250 هست .
    با استفاده معمولی اینچنینی کاربرای خانگی هیچ وقت به مشکل بر نمیخورن ..
    کسایی که اشتهای زیاد به دانلود دارن (اعتیاد به دانلود همه چیز مثلا دانلود 2 تا 5 گیگ در 24 ساعت ) نباید با کاربران خانگی خودشون رو در یک سطح بدونن .
    این نوع کاربران به نظر من باید هزینه دانلود های بیش از حد و سرعتهای خودشون رو بدن .
    به تمام کسانی که میخوان از اینترنت دیالاپ به ADSL اسبابکشی کنن شرکت شاتل ( سرویس های 128 ) رو برای شروع پیشنهاد میکنم. اگه کارت دانشجویی هم داشته باشین سرعت های بالاتر رو میتونید بگیرید . ولی برای یه کاربر خانگی معمولی همون 128 کافیه زیادم هست .
    از نظر خدمات پاسخگویی در رشت بهترین اگه نگیم هستن باید بگم جز اول یا دومی ها هستن . من یک بار یادمه ساعت 2 شب بود یه سوال برام پیش اومد، تماس گرفتم و مسئول فنی به بهترین وجه پاسخگو بود .
    به حق در این 9 ماه به مشکل اونچنانی برخورد نکردم . قطعی ها به ندرت اتفاق میفته .. یکی دو باری که قطع شده سراسری بوده ( بیشتر شرکت ها قطع بودن ) !!
    پیشنهاد دیگری که به دوستان دارم اینه که از مودم زایسل استفاده کنید ( حالا هر شرکتی که خواستین برین اما مودمتون رو زایسل بگیرین ). این مودم مرغوبیت و اتصال فوق العاده ای داره حتی مودم سادش که من دارم ازش استفاده میکنم.
    سربلند باشید .

در لینک زیر میتونید چیزهای بیشتری در مورد ADSL شاتل بدونید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کجای جهان بین کسی که دانلود میکنه و کسی که دانلود نمیکنه فرق گذاشتن. اینترنت برای همینه! ما که نمیتونیم مثلا فیلم آموزشی رو با سرعت عالی و بصورت لایو نگاه کنیم. مجبوریم دانلودش کنیم. راستی به نظر تو 2-5 گیگ دانلود تو 24 ساعت خیلی هست؟
    در ضمن اینجا درباره ی کل شاتل بحث میکنیم نه شاتل رشت. هر جا ممکنه یه کیفیتی داشته باشه.

4. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sokoot206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شهر زیبای رشت

پيش فرض

سلام -
    به هیچ وجه با شاتل رشت من نه فامیلم نه نمایندگیشو دارم نه توش کار میکنم ..
    هر طوری هم بخواین حاظرم ثابت کنم . من اون چیز رو که به من ارائه دادن دارم میگم. نه زیادتر نه کمتر. در ضمن من کد 555 سردار جنگل رشت هستم.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شهر زیبای رشت

پيش فرض

کجای جهان بین کسی که دانلود میکنه و کسی که دانلود نمیکنه فرق گذاشتن. اینترنت برای همینه! ما که نمیتونیم مثلا فیلم آموزشی رو با سرعت عالی و بصورت لایو نگاه کنیم. مجبوریم دانلودش کنیم. راستی به نظر تو 2-5 گیگ دانلود تو 24 ساعت خیلی هست؟
    در ضمن اینجا درباره ی کل شاتل بحث میکنیم نه شاتل رشت. هر جا ممکنه یه کیفیتی داشته باشه.
    سلام دوست عزیز
    هیچ کسی نیست که دلش بخواد فرقی گذاشته بشه بین اون و دیگران .
    شما میگی کجای دنیا؟! (اول از این که با این کلمه کجای دنیا بازی نکن ) خیلی از کشورها هستن که دارن همین رویه رو برای کشورشون ارائه میدن . همه مردم دنیا که سرعت های کهکشانی ندارن دوست عزیز . کشورهای داریای سرعت کهکشانی شاید به زور 10 تا باشن ، بقیه وضعیت اینترنتشون بر مبنای الگوی مصرف مشتریه - شما تو کشوری داری زندگی میکنی که تمام پیشرفت هاش از 25 سال گذشته شروع شده . با جمع بندی این همه مدیران با کفایت و بی کفایت نباید توقع این داشته باشی که مثلا همون سرعتی که توی کشور های اروپایی ازش صحبت میکنن تو ایران هم همون باشه .
    پس بهتره هر کسی توی ایران نسبت به نیازش از اینترنت استفاده کنه . و باز هم به نظر من کاربران طوری باید حرفه ای عمل کنن که شرکت های ارائه خدمات کم فروشی ، و کارهای غیر شرافت مندانه انجام ندن .. بازار رقابتی در بین ISP ها باعث میشه کیفیت ارائه خدمات بالا بره .
    به امید خدا ما هم به همون سرعت های کهکشانی میرسیم و چشم دشمن ها رو کور میکنیم.

راستی من 2 تا 5 گیگ رو برای کاربرای خانگی گفتم . فکر نکن نمیدونم دانلود چیه و چه حجم هایی رو میشه انتقال داده کرد .
    چیزی که شما از پخش زنده فیلم اموزشی داری صحبت میکنی چند درصد از کاربرای اینترنتی ما از اینطور قابلیت ها دلشون میخواد استفاده کنن یا اصلا چند درصد دانش استفاده ازشو دارن. مردم ما هنوز فرق نرم افزار و سخت افزار رو به زور تشخیص میدن !!
    اما باز این دلیل نمیشه که به مردم بستر هایی که وجود داره رو کم فروشی کنن.

در مورد کل شاتل هم باید بگم وقتی با من با صداقت برخورد میکنن این یعنی که در فرم کاریشون در کل کشور این رو میخوان که اعمال کنن.
    اگه شاتل شهرتون بهتون خوب ارائه سرویس نمیده.. خب میتونید با تهران تماس بگیرین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جدا شاتل می خواسته هر گیگ را 2250 بفروشد ایول بابا وای از دست سران مملک یک شرکت هم می خواسته کار خوب بکنه نگذاشتن نامردا اه اه

بابا چرا هر کی میگه از سرویسش راضی بهش حمله می کنید که نمایندگی و پشتیبان شاتله وقتی راضی بیاد دروغ بگه چون شماها اینطوری دوست دارید ؟؟؟
    آفرین حرف خودتو بزن ایشالله همیشه راضی باشید .... هر چند سرعت هر شهر و هر منطقه با هم فرق داره ولی نوش جانت

8. این کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    هیچ کسی نیست که دلش بخواد فرقی گذاشته بشه بین اون و دیگران .
    شما میگی کجای دنیا؟! (اول از این که با این کلمه کجای دنیا بازی نکن ) خیلی از کشورها هستن که دارن همین رویه رو برای کشورشون ارائه میدن . همه مردم دنیا که سرعت های کهکشانی ندارن دوست عزیز . کشورهای داریای سرعت کهکشانی شاید به زور 10 تا باشن ، بقیه وضعیت اینترنتشون بر مبنای الگوی مصرف مشتریه - شما تو کشوری داری زندگی میکنی که تمام پیشرفت هاش از 25 سال گذشته شروع شده . با جمع بندی این همه مدیران با کفایت و بی کفایت نباید توقع این داشته باشی که مثلا همون سرعتی که توی کشور های اروپایی ازش صحبت میکنن تو ایران هم همون باشه .
    پس بهتره هر کسی توی ایران نسبت به نیازش از اینترنت استفاده کنه . و باز هم به نظر من کاربران طوری باید حرفه ای عمل کنن که شرکت های ارائه خدمات کم فروشی ، و کارهای غیر شرافت مندانه انجام ندن .. بازار رقابتی در بین ISP ها باعث میشه کیفیت ارائه خدمات بالا بره .
    به امید خدا ما هم به همون سرعت های کهکشانی میرسیم و چشم دشمن ها رو کور میکنیم.

راستی من 2 تا 5 گیگ رو برای کاربرای خانگی گفتم . فکر نکن نمیدونم دانلود چیه و چه حجم هایی رو میشه انتقال داده کرد .
    چیزی که شما از پخش زنده فیلم اموزشی داری صحبت میکنی چند درصد از کاربرای اینترنتی ما از اینطور قابلیت ها دلشون میخواد استفاده کنن یا اصلا چند درصد دانش استفاده ازشو دارن. مردم ما هنوز فرق نرم افزار و سخت افزار رو به زور تشخیص میدن !!
    اما باز این دلیل نمیشه که به مردم بستر هایی که وجود داره رو کم فروشی کنن.

در مورد کل شاتل هم باید بگم وقتی با من با صداقت برخورد میکنن این یعنی که در فرم کاریشون در کل کشور این رو میخوان که اعمال کنن.
    اگه شاتل شهرتون بهتون خوب ارائه سرویس نمیده.. خب میتونید با تهران تماس بگیرین .

اینترنت تو دنیا 20 سال و ایران 10 سال

25 سال چه ربطی داره؟ این همه بی کیفیتی رو نمیبینی دوست عزیز تو دنیا ایران ته سرعت و کیفیت دنیاست تازه شاتل بدترین شرکت ایران هم هست کافیه ان نظر سنجی بالا هم ببینی

اینقدر سوتی خنده دار از شاتل برات دارم که نگو خواستی بگو رو کنم

10. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شهر زیبای رشت

پيش فرض

اینترنت تو دنیا 20 سال و ایران 10 سال

25 سال چه ربطی داره؟ این همه بی کیفیتی رو نمیبینی دوست عزیز تو دنیا ایران ته سرعت و کیفیت دنیاست تازه شاتل بدترین شرکت ایران هم هست کافیه ان نظر سنجی بالا هم ببینی

اینقدر سوتی خنده دار از شاتل برات دارم که نگو خواستی بگو رو کنم

( تمام پیشرفت هاش از 25 سال گذشته شروع شده ) شما این جمله رو از نظر ورود اینترنت به ایران برداشت کردی؟!!!!! عزیزم گفتم تمام پیشرفت هاش نه اینترنت. ( دوستان خوب بخونید چون دیگه پاسخگو نخواهم بود )
    به نظر سنجی بالا زیاد دلتون رو خوش نکنین . اولا که این یه نظر سنجی با کیفیت نیست و همه میدونیم که مخالف ها و شرکت های مقابل میتونن تو نظر سنجی خلل ایجاد کنن .
    من یه مشتری ساده هستم و از خدمات شاتل توی رشت راضی ام. برای چند نفر از اشناهامون هم با پیش شماره های مختلف گرفتم که اونها هم باز راضی هستن . امیدوارم همینطور خوب پیش بره و کیفیت کارش پایین نیاد.
    به همه همشهریهای خودم فعلا شاتل رو پیشنهاد میکنم . ( حالا دیگه بقیه دوستان ک میگن کیفیت کاری بسته به هر منطقه کشوره پای خودشون - من نظری توی انتخابشون نمیدم
    )
    در ضمن امار های مختلف برای ایران در سرعت اینترنت رو میدونم .. یعنی انقدر بی سواد به نظر میام دوست عزیز
    ؟!! شما حتما یه بازنگری کن توی اطلاعات عمومی مردم .

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شهر زیبای رشت

پيش فرض

سلام جدا شاتل می خواسته هر گیگ را 2250 بفروشد ایول بابا وای از دست سران مملک یک شرکت هم می خواسته کار خوب بکنه نگذاشتن نامردا اه اه

بابا چرا هر کی میگه از سرویسش راضی بهش حمله می کنید که نمایندگی و پشتیبان شاتله وقتی راضی بیاد دروغ بگه چون شماها اینطوری دوست دارید ؟؟؟
    آفرین حرف خودتو بزن ایشالله همیشه راضی باشید .... هر چند سرعت هر شهر و هر منطقه با هم فرق داره ولی نوش جانت

خدا کنه روزی بشه همه شرکتها خوب بشن .. بازار باید رقابتی بشه تا کیفیت عملکرد بالا بره . از نظرت ممنونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کجای جهان بین کسی که دانلود میکنه و کسی که دانلود نمیکنه فرق گذاشتن. اینترنت برای همینه!
    این حرف شما از پایه غلط هست . ما تو ایران هستیم و پهنای باند و زیر ساخت ها به هزاران دلیل محدود هست و از رده خارج . بنابراین خیلی بدیهیه که این پهنای باند باید به طور مساوی بین بقیه تقسیم بشه . همونطوری که توی کافی نت هم شما نمیتونی از پهنای باند دیگران استفاده کنی
    درست هم نیست کسی که ماهی 20 گیگ دانلود داره با کسی که 5 سرعت دانلودشون یکی باشه که از پهنای باند اینم استفاده کنه

14. این کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صرفا جهت اطلاع

مشترک گرامی ():

علاقه مندیم به اطلاع برسانیم از آن جايي كه افزایش سرعت پاسخ‌گويي به درخواست های مشتریان يكی از مهم‌ترين اهداف شرکت شاتل محسوب مي‌شود، برای افزایش سهولت انجام درخواست های مشتریان، تلاش بر این است که برخی از این نیازها به صورت خودکار و از طریق سیستم به صورت آنلاین توسط مشتریان قابل اجرا باشد، بدون آن که مشتریان نیازی به تماس با کارشناسان فروش و یا پشتیبانی فنی داشته باشند.
    از این روی و با توجه به این که یکی از مهم ترین نیازها و درخواست های مشتریان سرویس های اکو (ECO)، خرید خودکار و آنلاین سرویس جدید در صورت پایان یافتن زمان و یا ترافیک سرویس قبلی آنان بوده است، اینک، این امکان برای مشتریان فراهم شده است که بتوانند به صورت آنلاین و از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به خرید پکیج جدید و یا تغییر سرویس خویش فرمایند. یعنی مشتریان از این پس، قادر خواهند بود در هر ساعتی از شبانه روز در صورتی که دیگر قادر به استفاده از سرویس قبلی خود نباشند، به صورت آنلاین سرویس جدید خریداری فرمایند.

لازم به توضیح است این تغییر سرویس با توجه به شرایط و امکانات مخابراتی مربوط به هر مرکز، قابل اعمال خواهد بود. به سخنی دیگر، مشتریان تنها امکان خرید سرویس هایی را خواهند داشت که در حال حاضر در مرکز مخابراتی مورد نظر ارایه می شود.

امید است این امکان بتواند رضایت خاطر شما مشتری گرانقدر را بیش از پیش فراهم سازد.

با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما

گروه شرکت های شاتل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •