سلام -
سرویس 128 ECO3 شاتل رو در رشت دارم .
.gif)
(به قیمت 29900 تومان سه ماهه 6 گیگ با سرعت 128 واقعی .. سرعت دانلود با دانلود منیجر 200 تا 250 )
من که از سرویسش راضی هستم . برای وبگردی با سرعت بالا , دانلود PDF , آلبوم های دلخواه موسیقی ، دیدن فیلم و کلیپ های اینترنتی از سایتهایی مثل آپارات ، باز کردن سایت های سنگین از نظر حجمی به راحتی و غیره ...
شبها هم به صورت معمول فیلم های زیر 500 مگا بایت رو دانلود میکنم . از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت دانلود با دانلود منیجر 55 تا 60 هستش .. اما روزها سرعت بین 200 تا 250 هست .
با استفاده معمولی اینچنینی کاربرای خانگی هیچ وقت به مشکل بر نمیخورن ..
کسایی که اشتهای زیاد به دانلود دارن (اعتیاد به دانلود همه چیز مثلا دانلود 2 تا 5 گیگ در 24 ساعت ) نباید با کاربران خانگی خودشون رو در یک سطح بدونن .
این نوع کاربران به نظر من باید هزینه دانلود های بیش از حد و سرعتهای خودشون رو بدن .
به تمام کسانی که میخوان از اینترنت دیالاپ به ADSL اسبابکشی کنن شرکت شاتل ( سرویس های 128 ) رو برای شروع پیشنهاد میکنم. اگه کارت دانشجویی هم داشته باشین سرعت های بالاتر رو میتونید بگیرید . ولی برای یه کاربر خانگی معمولی همون 128 کافیه زیادم هست .
از نظر خدمات پاسخگویی در رشت بهترین اگه نگیم هستن باید بگم جز اول یا دومی ها هستن . من یک بار یادمه ساعت 2 شب بود یه سوال برام پیش اومد، تماس گرفتم و مسئول فنی به بهترین وجه پاسخگو بود .
به حق در این 9 ماه به مشکل اونچنانی برخورد نکردم . قطعی ها به ندرت اتفاق میفته .. یکی دو باری که قطع شده سراسری بوده ( بیشتر شرکت ها قطع بودن ) !!
پیشنهاد دیگری که به دوستان دارم اینه که از مودم زایسل استفاده کنید ( حالا هر شرکتی که خواستین برین اما مودمتون رو زایسل بگیرین ). این مودم مرغوبیت و اتصال فوق العاده ای داره حتی مودم سادش که من دارم ازش استفاده میکنم.
سربلند باشید .
در لینک زیر میتونید چیزهای بیشتری در مورد ADSL شاتل بدونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]