سلام
ظاهرا کارت فعال رو کافی ندونستن و دوره تکمیلی هم خواستن.
آشنا هم مختصر بوده و خیلی کاری نبوده. حالا باز پیگیری میکنم.
من اهواز نیستم. تهرانم.
موفق باشید
سلام
منم 04 هستم. یکی از دوستان چند صفحه قبل گفتن جای بدی نیست که انشاالله اینطور هستش.
سلام
ظاهرا کارت فعال رو کافی ندونستن و دوره تکمیلی هم خواستن.
آشنا هم مختصر بوده و خیلی کاری نبوده. حالا باز پیگیری میکنم.
من اهواز نیستم. تهرانم.
موفق باشید
سلام
منم 04 هستم. یکی از دوستان چند صفحه قبل گفتن جای بدی نیست که انشاالله اینطور هستش.
میشه لطف کنید شماره تماس نیرو انسانی تهران یا خود سپاه تهران و یا شماره نظام وظیفه تهران رو بمن بدین ممنون میشم
ممكنه همان جا اتوبوس باشد و سوار كنند يا اعلام كنند برويد كه همان روز برويد ترمينال و اعزام شويد
پادگان نوساز و خوبي دارد كه خارج از شهر است
کسی میدونه مرزن اباد شهید ادیبی چه جور جاییه؟ نیرو انتظامی
اعزام منم ۱ اسفند
با سلام و درود خدمت عزیزان. لطفا" اگه میشه به سوال منم ج بدید. من 1 اسفند اعزامم هستش. ولی بهم هیچ کدی نخورده. رفتم پلیس + 10 گفتن که شما نیروی مازاد هستید. حالا سوال من اینجاست که :
1. راسته که میگن وقتی جزو نیروهای مازاد بشی ، دیگه نیروی انتظامی ورت نمیداره؟ چون میگن نیروی انتظامی تمام نیروهاشو همون اول کار از بین نیروهای کد خورده بر میداره.
2. من و برادرم با همدیگه همزمان داریم اعزام میشیم . چقدر احتمال داره با توجه به اینکه جفتمون مازاد هستیم ، باهم یه جا بیفتیم؟
3. به نظرتون تمدید بزنم بهتره یا جزو نیروهای مازاد برم؟
(با تشکر)
Last edited by کسری 1; 08-02-2017 at 11:03.
دوستان منم 02 پرندک افتادم نیرو زمینی کسی هست ؟
مازاد یعنی روز اعزام یعنی 1 اسفند مشخص میکنن کجا می افتید
البته احتمال داره خودشون دوره شما رو تمدید کنن بگن برید تاریخ یک اردیبهشت بیایید که احتمالش کمه
ولی این تایم اسفند تایم طلایی هست پیشنهاد من اینه از دستش نده ضرر میکنی.
کسری گرفتن برای سابقه جبهه پدر فرقی نداره که پدرت زمان جنگ توی کدوم ارگان بوده ؟ مثلن من آموزشی افتادم ارتش و کسری پدرم و خدمتش واسه سپاه هست
منم تو همین شرایط بودم و از کسری استفاده کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)