تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3850 از 4751 اولاول ... 285033503750380038403846384738483849385038513852385338543860390039504350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,491 به 38,500 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

زیاد به دانلود شب دلتو خوش نکن سرعت افتضاح میشه اصلا نمیشه دانلود کرد
    من که سرعتم ۳۰۰ هست شب ها میاد رو ۳۰ حالا ۱۲۸ که ماکسیمم سرعتش به ۳۰ نمیرسه دیگه فکر کن چی بشه
    این سرعت چجوری حساب میشه ؟ من فکر میکردم 128 تقسیم به 8 میشه و همین حدود 30 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلوده ولی سرعت دانلود من حدود 250 کیلوبایت بر ثانیه هست . دیشب هم که دانلود شبانه رو زدم سرعت اومده بود پایین شده بود 50 کیلوبایت بر ثانیه

2. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    این شاتل نامرد 9 روزه محدودم کرده تو این 9 روز هیچی دانلود نکردم ولی باز از محدودیت بیرون نمیام
    با پشتینانی تماس گرفتم همون مذخرفات همیشگی رو تحویلم داد
    میخوام برم یه شرکت دیگه.بچه ها گفتن مخابرات خوبه سرعت دانلود شبانه 130 میده بدون محدودیت
    کسی تا حالا از مخابرات داشته؟گذینه بهتری سراغ دارید؟ در کل یه راهنمایی کلی کنید ممنون میشم

4. 4 کاربر از rezarrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    این شاتل نامرد 9 روزه محدودم کرده تو این 9 روز هیچی دانلود نکردم ولی باز از محدودیت بیرون نمیام
    میخوام برم یه شرکت دیگه.بچه ها گفتن مخابرات خوبه سرعت دانلود شبانه 130 میده بدون محدودیت
    کسی تا حالا از مخابرات داشته؟گذینه بهتری سراغ دارید؟ در کل یه راهنمایی کلی کنید ممنون میشم
    شاتل=محدودیت
    شما برو تاپیک شرکت های مختلف رو بخون ببین کدوم بهتره و خودت رو نجات بده

6. 4 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

حالا دلیلش هر چی می خواد باشه اول که من راضیم و دارم استفاده می کنم و دلیل نمیشه که
    1- به من بگن دارم دروغ می گم یا هر چیزه دیگه
    2--اینکه هر کسی میاد اینجا رو بخوان نا امید کنن (با وجود اینکه اصلا خودشون از شاتل ندارن و میان تو این تاپیک پست می زنن)
    همه ناراضی هستند شما اصلا ان نظر سنجی بالا رو ببین بهتر درک میکنید درد مردم را

8. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دو روز قبلترش باید اینترنت رو قطع کنه تا یادآوری بشه؟ تنها راه یادآوری قطع کردن اینترنته؟ اصلا یادآوری میکنه که دو روز دیگه قطع نشه خب این که خودش داره دو روز زودتر قطع میکنه!!! هزار جور راه هست که بتونه جلوی فراموشی پرداخت رو بگیره. یادآوری از طریق اس ام اس و ایمیل نه یه بار و دو بار ده بار. روزی بیستا اس ام اس بفرسته و صدتا ایمیل. چه کسی میتونه انتقاد کنه؟ اصلا نشد یه سیستم پرداخت اتوماتیک بذاره خود به خود از کارت بانکی برداشت بشه.
    همون شرکتی که به نت وابستست و شما مثال میزنی حاضره یه روز جمعه که کسی توی شرکت نیست اینترنت به دلیل عدم پرداخت، زودتر از موقع قطع موقت بشه؟
    من باز روز شروع دوره ام رو میدونم و یادم هست که باید قبلش پرداخت کنم اما دیگه حواسم رو به این نمیتونم بگذارم که اگر پرداخت نکنم یه موقع، اینترنتم چند روز قبلش ممکنه برای یادآوری! قطع موقت! بشه.
    امروز بازم این صفحه اومده و رفتم IDM باز کردم تمام فایلها از ساعت 5 و نیم به بعد ارور داده! قابل توجه این دوستی که میگه برای جلوگیری از فراموشی لازمه!

10. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

سلام
    9 که خیلی زوده حداقل 2 3هفته محدودیت رو شاخشه

12. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ما چی بگیم باو . برین حال کنید شما که لاقل دستتون بازه که ISP تون رو عوض کنید . تو منطقه ما فقط این شاتل کوفتی سرویس میده . کسی ISP دیگه ای که منطقه سعادت آباد رو سرویس بده میشناسه؟
    955 مگ از ترافیکم مونده بود نزدیک به 880 مگ دانلود کردم 5 دقیقه بعدش صفحه اتمام حجم اومد

14. 2 کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

امروز بازم این صفحه اومده و رفتم IDM باز کردم تمام فایلها از ساعت 5 و نیم به بعد ارور داده! قابل توجه این دوستی که میگه برای جلوگیری از فراموشی لازمه!

دوست عزیزم شاتل نه ماله پدر من هست نه سر جنگ دارم باش
    نه ادمی هستم که دو روز شاتل گرفتم جو زده بشم بیام تعریف کنم نه ادمی هستم که دل پوری از شاتل داشته باشم بخوام اینجا خالی کنم
    من با چشم های خو دم این موضوعی که گفتم رو دیدم که میگم ماله یه موسسه زبان بود که از طریق نت و دوربین با یه موسسه دیگه کار میکرد
    حرف شما هم کاملا منطقی هست که میتونه از طریق ایمیل اگاه کنه طرف رو یا از طریق اس ام اس
    اما تا حالا به این فک کردی شاتل با 400 هزار مشترک در حال استفاده اگر بخواد برای قطع به علت بدهی اس ام اس بده در ماه چه مبلغ هنگفتی از دست میده
    ایمیل هم که خوبه ولی مسله اینه که بعضی ها عادت به چک کردن ایمیل هاشون ندارند
    نظر من اینه که طرف وقتی میخواد قرار داد امضا کنه ازش سوال بشه که مایل هستین که نتتون دو روز قبل تر یه یاد اوری بده یا نه ایمیل کفایت میکنه . که طرف بعدن شاکی نشه

16. این کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

من art 256 رو گرفتم
    عجب مملکت مسخره ای
    واسه اینترنت با سرعت 256 باید مدرک ببری !!
    ----
    من یادمه قبلا تو سایت شاتل یه چیزی به عنوان توضیح عادلانه یا همچین اسمی بود برای مشترکان art
    کسی قوانینشو میدونه؟

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من art 256 رو گرفتم
    عجب مملکت مسخره ای
    واسه اینترنت با سرعت 256 باید مدرک ببری !!
    ----
    من یادمه قبلا تو سایت شاتل یه چیزی به عنوان توضیح عادلانه یا همچین اسمی بود برای مشترکان art
    کسی قوانینشو میدونه؟
    متاسفم که باید بگم بدبخت شدی رفت
    سیاست مصرف عادلانه یعنی اگر از یک حجم خاصی عبور کنی و چند شب یا روز دانلود کنی آنوقت سرعت دانلودت میشه 6 کیلو بایت.

19. 3 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 90 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 90 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •