تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 942 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جشنواره ی ایرانسل در تمامی شهر ها تمدید شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچنین به مناسبت روز زن تا 9 تیر ماه تمدید شده

در آغاز فعالیت snowydreams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علت اختلال چندين ساعته در شبكه پيام كوتاه تلفن همراه تهران مشخص شد.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، از بعدازظهر روز گذشته، سيستم ارسال و دريافت پيام كوتاه تلفن همراه دست‌كم در تهران مختل شد و مشتركان تلفن همراه را دچار مشكل كرد.

عده‌اي با توجه به ايجاد اختلالات عمومي در شبكه تلفن همراه برخي مناطق تهران در آشوب‌هاي سال 82 براي كنترل برخي ناآرامي‌ها، گمان مي‌كردند اين اقدام براي جلوگيري از تكرار ناآرامي‌هاي نظير سه‌شنبه شب در اعتراض به سهميه‌بندي است؛ اما گويا منشأ اين اختلال، جلوگيري از انتشار گسترده يك پيام كوتاه توهين‌آميز به مردم و رئيس‌جمهور بوده است.

در اين پيام کوتاه كه گفته مي‌شود با استفاده از كامپيوتر چندين ميليون بار براي شماره‌هاي تلفن همراه ارسال شده، آمده بود: «احمدي‌نژاد گفت: كساني كه با كمبود بنزين مواجه مي‌شوند، براي حمل‌ونقل از ... استفاده كنند» اما با آگاهي مسئولان، شبكه به مدت چندين ساعت قطع شده است.

گفتني است، اين اختلال كه حتي در خطوط «ايرانسل» و «تاليا» هم ديده مي‌شد، صبح امروز برطرف ش
    د.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا مازیار امیدوارم به واسطه ی اینکه همیشه طرفای شما آنتن دهی خوب بوده و هیچ موقع قطعی نداشتی نیایی بگی حرفهای من دروغه!
    اتفاقا تازگی ها یه دکل جدید 2 تا خونه اونورتر ما راه انداختن. خوب که بوده حالا دیگه عالی شده!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علت اختلال چندين ساعته در شبكه پيام كوتاه تلفن همراه تهران مشخص شد.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، از بعدازظهر روز گذشته، سيستم ارسال و دريافت پيام كوتاه تلفن همراه دست‌كم در تهران مختل شد و مشتركان تلفن همراه را دچار مشكل كرد.

عده‌اي با توجه به ايجاد اختلالات عمومي در شبكه تلفن همراه برخي مناطق تهران در آشوب‌هاي سال 82 براي كنترل برخي ناآرامي‌ها، گمان مي‌كردند اين اقدام براي جلوگيري از تكرار ناآرامي‌هاي نظير سه‌شنبه شب در اعتراض به سهميه‌بندي است؛ اما گويا منشأ اين اختلال، جلوگيري از انتشار گسترده يك پيام كوتاه توهين‌آميز به مردم و رئيس‌جمهور بوده است.

در اين پيام کوتاه كه گفته مي‌شود با استفاده از كامپيوتر چندين ميليون بار براي شماره‌هاي تلفن همراه ارسال شده، آمده بود: «احمدي‌نژاد گفت: كساني كه با كمبود بنزين مواجه مي‌شوند، براي حمل‌ونقل از ... استفاده كنند» اما با آگاهي مسئولان، شبكه به مدت چندين ساعت قطع شده است.

گفتني است، اين اختلال كه حتي در خطوط «ايرانسل» و «تاليا» هم ديده مي‌شد، صبح امروز برطرف ش
    د.
    خوب اون سه نقطه اش رو هم مینوشتی دیگه...

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

من مشهدم........الآن نه ميشه به کسي زنگ زد نه اس ام اس زد نه دريافت کرد!
    يه 1 ساعتي مشه باز اينجوري شده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

راستی جریان چیه؟ منم یه ایرانسل دارم که چند روزیه کارش معلوم نیست، گاهی اس ام اساش نمی رن، گاهی مکالمه بر قرار نمی شه الانم که هردوشون... گندشو دراوردن.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من فکر می کنم این شبکه ایرانسل فعلا Beta هست . من الان فول آنتن هستم ولی نه میشه تماس گرفت و نه می تونه کسی زنگ بزنه !!

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مشهدم........الآن نه ميشه به کسي زنگ زد نه اس ام اس زد نه دريافت کرد!
    يه 1 ساعتي مشه باز اينجوري شده
    ديشب و پريشب از ساعت 1 بامداد تا ساعت 5-6 صبح اينطوري بوده ، دارن رو شبكه كار مي كنن تا اشكالاتش رو

برطف كنن .

راستی جریان چیه؟ منم یه ایرانسل دارم که چند روزیه کارش معلوم نیست، گاهی اس ام اساش نمی رن، گاهی مکالمه بر قرار نمی شه الانم که هردوشون... گندشو دراوردن.
    آقا شما اگه تحمل نداري و اگه مي خواي نصفه شب مكالمه و اس ام اس داشته باشي و اونم فقط دو سه شب

اينطور بوده ، مي توني بري يه خط 912 بخري و با امكانات عاليش ( ) حالشو ببري .

شبكه در حال تكميل شدنه و اشكالاتش داره كم كم برطرف مي شه

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر می کنم این شبکه ایرانسل فعلا Beta هست . من الان فول آنتن هستم ولی نه میشه تماس گرفت و نه می تونه کسی زنگ بزنه !!
    شما الان دقيقا كجاييد ؟ ماله من مشكلي نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Farokhzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

13

خوب اون سه نقطه اش رو هم مینوشتی دیگه...
    آخرین بیانیه احمدی نژاد صادر شد:
    کسانی که مشکل کمبود بنزین دارند میتوانند سوار آن 14 میلیون الاغی که به من رای دادند بشوند.

با عرض پوزش ولی خیلی احمقانه است که تصور کنیم بدلیل این اس ام اس که تو اینترنت پر شده بیان و اس ام اس کل اپراتورها رو بدستور وزرات اطلاعات قطع کنن.
    برای یافتن مشکل از اخبار تهرانپارس و حکیمیه سراغ بگیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •