افسوس...آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي ميکنيم آن زمان که دوستمان دارند لجبازي ميکنيم و بعد...براي آنچه از دست رفته آه ميکشيم
افسوس...آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي ميکنيم آن زمان که دوستمان دارند لجبازي ميکنيم و بعد...براي آنچه از دست رفته آه ميکشيم
تو که چشماي قشنگت خونه صد تا ستارست تو که لبخند طلاييت واسه من عمر دوبارست بياو مثل هميشه جز به من به همه شک کن من بدون تو ميميرم بياوو به من کمک کن
میگی بارونو دوست داری با چتر میری زیرش ! میگی گل رو دوست داری از شاخه می چینیش ! میگی پرنده ها رو دوست داری تو قفس نگهشون میداری ! بعد می خوای نترسم وقتی میگی دوستم داری ؟؟؟؟
کسي را که دوست داري،تورادوست نمي دارد. کسي که تورا دوست دارد ،تو دوستش نمي داري اما کسي که تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئين هرگز به هم نمي رسند و اين رنج است . زندگي يعني اين
سوال کنکور : از اون بالا ....... میایه ؟؟ 1) کفتر 2) فنچ 3) گنجیشک 4) دختر
matne nameye ahmadijavad: Besme taala, heloo booosh, my name is mr ahmadinejad, i'm Iranian, i'm 40khoordei years old,i like Ghoran i am karate and very bruclee! my joorab is dirty and danjeres! i am interested in hooloo kast va enerjiehastei haghe mosalam mast va kashk, abgoosht ... with help of god, we can, we have this power, we have god and imam of time! and bimeie Abolfazl and rezazadeh, so i say to you if you don't listen to me you become soosk!!!
يک روز از من خواهي پرسيد: که تورابيشتر دوست دارم يا زندگي ام را؟ و من خواهم گفت زندگي ام را.... وتومرا ترک خواهي کردبدون اينکه بدوني: تويي تمام زندگي من
يك روز دو تا هزار پا همديگرو بغل مي كنن مي شن زيپ!
به یه خانوم میگن با عجیب جمله بسازمیگه از جیب من پول برداشتی
طرف مي ره و در يخچال رو باز مي کنه و مي بينه: ژله هه داره مثل بيد مي لرزه، بهش مي گه: نترس ميخوام پنير بخورم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)