تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 385 از 542 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها من تو اون مرحله jeezy گیر کردم که باید با اون رفیقش که لباس راه راه آبی پوشیده با ماشینش بری دو سه جا ولی کسی رو پیدا نمی کنی در نهایت به جای سوم میری و یه مرد زخمی روی زمین افتاده که تو اون لحظه دستگاه میگه use the reading to find van خوب من هر کاری کردم نتونست چیزی پیدا کنم و زمان بازی تموم شده
    یکی لطف کنه و بگه من چه جوری این مرحله رو انجام بدم

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

دوستان سلام اقا من میخوام ویندوزم رو عوض کنم ولی اگه عوض کنم سیو ها هم از بین میره میخواستم بدونم چطور میتونم سیوهاموم نگه دارم و یعد از تعویض ویندوز دوباره ازش استفاده کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب می تونی به طور کل پوشه ی سیو شده در قسمت My Dacument رو کپی کنی و به یه درایو دیگه یا یک سی دی منتقلش کنی و بعد نصب پوشه رو تو همون my dacument بریز (مثل وقتی که می خوای گیم ها رو کرک کنی)

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من یه سوال برام پیش اومده .
    من از یه سایتی مدل ماشین تویتا کمری رو دانلود کردم و تو مسیر مورد نظر دایرکتوری بازی هم ریختم ولی هر چی داخل شهر رو گشتم پیداش نکردم . اینجور ماشینارو کجا باید پیدا کرد؟
    خب برو سن فیرو
    همون جایی که ماشین صادر میکنی با کشتی
    جلو لون تابلو که بری لیست ماشین های فروش اون روز میاد میتونی بخری و ببینی که اون ماشین هست یا نه پول هم کم آوردی hesoyam رو بزن

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه ها من تو اون مرحله jeezy گیر کردم که باید با اون رفیقش که لباس راه راه آبی پوشیده با ماشینش بری دو سه جا ولی کسی رو پیدا نمی کنی در نهایت به جای سوم میری و یه مرد زخمی روی زمین افتاده که تو اون لحظه دستگاه میگه use the reading to find van خوب من هر کاری کردم نتونست چیزی پیدا کنم و زمان بازی تموم شده
    میشه بیشتر توضیح بدی؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها من تو اون مرحله jeezy گیر کردم که باید با اون رفیقش که لباس راه راه آبی پوشیده با ماشینش بری دو سه جا ولی کسی رو پیدا نمی کنی در نهایت به جای سوم میری و یه مرد زخمی روی زمین افتاده که تو اون لحظه دستگاه میگه use the reading to find van خوب من هر کاری کردم نتونست چیزی پیدا کنم و زمان بازی تموم شده
    چی مینویسه برات کامل؟ آها. فهمیدم کجایی. اونجاس که باید بری توی فرودگاه(البته بعد از اینکه خیلی راهها رو رفتی و اشتباه بود). میری توی فرودگاه. برو توی اون قسمت وسط فرودگاه که هیچ ماسینی نمیره. بعدش از یه کنار سمت راست برو بالا. اونجا که چندتا هواپیما هست. مستقیم برو و مایل به سمت راست(اگه درست نوشته باشم) تا به اون قسمت باند فرودگاه که زمینشم آسفالت سیاه هست (مگه آسفالت رنگ دیگه ای هم داره؟) هرجا که دیدی صدای اون راداره بیشتر شد جایی برو که بیشتر شه صداش. بعد اون ماشینه رو پیدا میکنی. نذار ماشینه منفجر شه و دنبالش کن و موتوری ها رو بکش (از توی ماشین تیر بزن). خودشون وایمیسن.
    همینو میخواستی؟ آخه من یادم نمیاد که یه مرده که مرده روی زمین افتاده باشه

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اقا هیچ کسی سیوش رو نمیزاره اقا ehssssanتا جایی که رفتی برام سیو هاتو میزاری

منتظرم 1 هفته هستش که دارم در این انجمن تقاضا میکنم ولی کسی جواب نمیده

یکی مرد پیدا بشه سیوهاشو بزاره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

خوب می تونی به طور کل پوشه ی سیو شده در قسمت My Dacument رو کپی کنی و به یه درایو دیگه یا یک سی دی منتقلش کنی و بعد نصب پوشه رو تو همون my dacument بریز (مثل وقتی که می خوای گیم ها رو کرک کنی)
    مرسی دوست عزیز از راهنماییت

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

دوستان من یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه که وقتی دارم بازی می کنم یهو خود به خود هنگ میکنه و هیچ چیز کار نمیکنه و باید کامپیوتر رو ریست کنم چیکارش کنم ؟

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

اگه هنگ کرد از الت کنترل و دلیت استفاده کن این احتمالا به دلیل اینه که فایل ایی از بازی رو دست کاری کردی بیشتر توضیح بده تا کمکت کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •