تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 858 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

صدای LED ؟؟؟
    به نظر شما چرت نگفته؟ اخه led کجا صدا میده؟

اینا تا 1 سال گارانتی دارن... فکر کنم ببرمش به نفع باشه
    هرچند من دیگه این TD رو تمدید نمیکنم، خیلی بی کیفیته

خخخخخ منم تعجب کردم ینی چراغاش صدا میدن؟
    ولی همین ک گفت مشکل نداره و اینکه خیلی ها این صدارو میده مودمشون بیخیال شدم و مهم نیس بزا صدا بده

2. این کاربر از amirh_74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

عرض سلام خدمت دوستان اهل فن.
    با خوندن ٧-٨ صفحه از اين تاپيك چند سوال برام هست لطفا راهنمايي كنيد.
    ١- اينترنتم آسيا تك هست و حجمش تموم شده و بعد از سه سال قصد مهاجرت به ايرانسل رو دارم. تو سايت ايرانسل گزينه زير رو مناسب ديدم مودم 2101 td-lte با ١٠٠ گيگ حجم حدود ٢٠٠ در مياد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نظر اكثر دوستان كه خوندم ناراضي بودند يكي حجمش فعال نشد يكي قطعي داشت و ... ميخواستم ببينم اصلا اين سمت بيام يا نه :-)
    ٢- منطقه ما جزو تحت پوشش مودم فضاي باز زده ولي رو گوشي من دو آنتن lte دارم و اينترنتم بدك نيست ! حالا مودم فضاي داخلي كه همون 2101 هست بگيرم مشكلي ايجاد نميشه حداقل همون دو آنتن lte رو ميده يا چون منطقمون تحت پوشش مودم فضاي داخلي نيست داستان داره ؟! و از گوشي ضعيف تره آنتن دهيش ؟
    ٣- دوستان با اين مودم الان ok هستند ؟
    ٤ - حجم ١٠٠ گيگ تموم بشه حجم رو مثل قبل بايد مثل حجم هاي گوشي خريد مثل ٦ ماه ١٠٠ گيگ ١٧٥ تومن يا حجم جداگونه برا اين مودم خريداري بشه ؟
    ٥- اين مودم كلا بيخيال شم و يه مدل 3g-4g ارزون مارك ديگه بخرم و يه سيم بندازم روش ؟
    متشكرم.
    ============
    1- فرق میکنه درکل برا من که همون اولش سیمکارته فعال بود قطعیم ندارم . من که راضیم ولی دوستایی هم بودن که اضلا راضی نیستن
    2 - اگه فضای باز باشه مشکل پیش میاد ممکنه آنتن نده اصلا، اونی که تو گوشیت نشون میده با این فرق داره سیمکارتاش یه چیز دیگس
    4 - آره تموم شه باید قیمت جدید بگیری دیگه 50 تومن نیس و بسته هاشم فرق میکنه ، باید بسته های اینترنت ثابتو نگا کنی اینی که تو میگی مال همراهه
    5- اینم باز دلبخواهیه ولی حجم زیاد بخوای این ثابته ارزونتره بسته هاش
    Last edited by mojtaba318; 17-07-2017 at 22:47.

4. این کاربر از mojtaba318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خخخخخ منم تعجب کردم ینی چراغاش صدا میدن؟
    ولی همین ک گفت مشکل نداره و اینکه خیلی ها این صدارو میده مودمشون بیخیال شدم و مهم نیس بزا صدا بده
    خخخخ
    اگه سوت خیلی کمه مال من سوت میزنه، طبیعیه صدای CPU ا

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

١- اينترنتم آسيا تك هست و حجمش تموم شده و بعد از سه سال قصد مهاجرت به ايرانسل رو دارم. تو سايت ايرانسل گزينه زير رو مناسب ديدم مودم 2101 td-lte با ١٠٠ گيگ حجم حدود ٢٠٠ در مياد.
    نظر اكثر دوستان كه خوندم ناراضي بودند يكي حجمش فعال نشد يكي قطعي داشت و ... ميخواستم ببينم اصلا اين سمت بيام يا نه :-)
    ٢- منطقه ما جزو تحت پوشش مودم فضاي باز زده ولي رو گوشي من دو آنتن lte دارم و اينترنتم بدك نيست ! حالا مودم فضاي داخلي كه همون 2101 هست بگيرم مشكلي ايجاد نميشه حداقل همون دو آنتن lte رو ميده يا چون منطقمون تحت پوشش مودم فضاي داخلي نيست داستان داره ؟! و از گوشي ضعيف تره آنتن دهيش ؟
    ٤ - حجم ١٠٠ گيگ تموم بشه حجم رو مثل قبل بايد مثل حجم هاي گوشي خريد مثل ٦ ماه ١٠٠ گيگ ١٧٥ تومن يا حجم جداگونه برا اين مودم خريداري بشه ؟
    ٥- اين مودم كلا بيخيال شم و يه مدل 3g-4g ارزون مارك ديگه بخرم و يه سيم بندازم روش ؟
    متشكرم.
    بسته هاش نسبت به 4G غیرثابت ارزونتره.
    اگه میخوای بگیری حضوری از نمایندگی بگیر
    شما که ADSL داری برو سراغ ISP های دیگه مثلا های وب و ... (ما که بدبختیم به ما ADSL نمیدن 5 ساله مخابرات پیش ثبت نام کردیم میگن پورت نداریم و ...)
    در کل سرعتش نسبت به ADSL خوبه که البته با یکم هزینه بیشتر از ISP های دیگه میتونی سرعت بالاتر هم بگیری.

7. این کاربر از alireza_pes33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

متشكرم.
    ۲- قبلاً به یکی از دوستان گفتم: به نقشه‌های ایرانسل اعتباری نیست. خونه‌ی پدر من تو پوشش داخلیه، خونه‌ی خودم کمی دورتر از انتهای پوشش بیرونی. تو هر دو مکان ۴ چراغ از ۵ چراغ روشن میشه و البته خونه‌ی خودم قوی‌تره. فقط یه نکته‌ای هست. خونه‌ی پدرم طبقه‌ی همکفه، خونه‌ی خودم طبقه‌ی اول و پنجره‌مون به سمت فرستنده. شمام اگر طبقه‌ی همکف نیستی و به سمت فرستنده پنجره داری، همون مودم داخلی به احتمال زیاد جواب می‌ده. سعی کن بفهمی چقدر از فرستنده فاصله داری.
    Last edited by امیر انصاری; 17-07-2017 at 23:23.

9. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahram.mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان کسی هست تایید کنه 5142 صدا سوت میده از نزدیک؟ میخوام ببرمش گارانتی، اما حوصله.ندارم ببرم بگه همشون صدا سوت میدن )

لطفا چک کنید، از فاصله نزدیک، مخصوصا بالاش ( سوراخ ها) کاملا مشخصه ( مودم من)
    بله صدای سوت میده

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه bahram.mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان کسی هست تایید کنه 5142 صدا سوت میده از نزدیک؟ میخوام ببرمش گارانتی، اما حوصله.ندارم ببرم بگه همشون صدا سوت میدن )

لطفا چک کنید، از فاصله نزدیک، مخصوصا بالاش ( سوراخ ها) کاملا مشخصه ( مودم من)
    بله صدای سوت میده، همین شکلی هستن کلا.

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض TD-LTE IRANCELL / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

۲- قبلاً به یکی از دوستان گفتم: به نقشه‌های ایرانسل اعتباری نیست. خونه‌ی پدر من تو پوشش داخلیه، خونه‌ی خودم کمی دورتر از انتهای پوشش بیرونی. تو هر دو مکان ۴ چراغ از ۵ چراغ روشن میشه و البته خونه‌ی خودم قوی‌تره. فقط یه نکته‌ای هست. خونه‌ی پدرم طبقه‌ی همکفه، خونه‌ی خودم طبقه‌ی اول و پنجره‌مون به سمت فرستنده. شمام اگر طبقه‌ی همکف نیستی و به سمت فرستنده پنجره داری، همون مودم داخلی به احتمال زیاد جواب می‌ده. سعی کن بفهمی چقدر از فرستنده فاصله داری.
    تشكر از همه دوستاني كه راهنمايي كردند. [emoji257]
    دوست عزيز پس مشكلي بابت آنتن دهي نبايد داشته باشم طبقه اول هستيم.و تو نقشه ايرانسل هم تحت پوشش فضاي باز هستيم. مهمترين گزينه همين هست برام چون مودم هاي فضاي باز گرونتره و آپشن مودم داخلي با شارژ و تخفيفش مناسبه.
    از طرفي فك كنم آنتن دهي مودم نسبت به گوشي قويتر باشه ، گوشيم كه دو تا آنتن ثابت lte داره. فكر نكنم با اين اوصاف كه شما حتي تو پوشش باز نبوديد آنتن دهي خوبي داشتيد و البته نزديك بودن به فرستنده كه مهم هست.
    آسيا تك هم ديگه شورشو درآورده ميخوام از isp جدا شم ديكه ، قبلا هم صبانت و پارس آنلاين داشتم ٣-٤ سال اخير هم آسياتك.
    اين اواخر ترافيكم به شدت كم ميشد نميدونم چرا ! همون استفاده همون دستگاه ها و همون ميزان مصرف از اينترنت.
    حداقل فك كنم ايرانسل تو حجم ديگه دستكاري نميكنه !
    فقط چقدر از زمان خريد برا تحويل دستگاه و فعال سازي سيم كارت و شارژ خريداري شده زمان ميبره ؟
    اين مودم داخلي gp2101 قطعي داره زياد مثل adsl?
    امكان تحويل حضوري هست تو تهران ؟
    Last edited by 01110362; 18-07-2017 at 11:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pure Energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Between Goods & God

پيش فرض

سلام دوستان من با مودم خارجی ZW101 ایرانسل مشکل قطعی دارم، فکر کنم مشکل نرم افزاری هستش سیگنال 18 db داره مودم و سرعت 50-60 Mbps داره ولی در روز 10-15 بار به صورت رندوم مودم Restart میشه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من با مودم خارجی ZW101 ایرانسل مشکل قطعی دارم، فکر کنم مشکل نرم افزاری هستش سیگنال 18 db داره مودم و سرعت 50-60 Mbps داره ولی در روز 10-15 بار به صورت رندوم مودم Restart میشه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    من مشکل ری استارت ندارم .. هرچند فرم ویرو تغییر دادم اما بعید می دونم به اون ربط داشته باشه
    الان یک روز و 14 ساعته که up بوده.. قبلشم خودم ری استارت کرده بودم
    حالا من فرم ویر جدید رو میزارم ای پی میشه 192.168.254.1
    چند متر کابل مصرف کردی؟ احتمال داره به خاطر بحث امپراژ باشه .. با سیم کوتاه و مرغوب چک کنید باز قطع میشه
    توی قسمت lte network ببینید آیا دکل فیکسه یا تغییر می کنه > ؟ .. نوسان اس ان آر خیلی زیاد یا نه>؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •