خخخخخ منم تعجب کردم ینی چراغاش صدا میدن؟
ولی همین ک گفت مشکل نداره و اینکه خیلی ها این صدارو میده مودمشون بیخیال شدم و مهم نیس بزا صدا بده
خخخخخ منم تعجب کردم ینی چراغاش صدا میدن؟
ولی همین ک گفت مشکل نداره و اینکه خیلی ها این صدارو میده مودمشون بیخیال شدم و مهم نیس بزا صدا بده
============
1- فرق میکنه درکل برا من که همون اولش سیمکارته فعال بود قطعیم ندارم . من که راضیم ولی دوستایی هم بودن که اضلا راضی نیستن
2 - اگه فضای باز باشه مشکل پیش میاد ممکنه آنتن نده اصلا، اونی که تو گوشیت نشون میده با این فرق داره سیمکارتاش یه چیز دیگس
4 - آره تموم شه باید قیمت جدید بگیری دیگه 50 تومن نیس و بسته هاشم فرق میکنه ، باید بسته های اینترنت ثابتو نگا کنی اینی که تو میگی مال همراهه
5- اینم باز دلبخواهیه ولی حجم زیاد بخوای این ثابته ارزونتره بسته هاش
Last edited by mojtaba318; 17-07-2017 at 22:47.
خخخخ
اگه سوت خیلی کمه مال من سوت میزنه، طبیعیه صدای CPU ا
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بسته هاش نسبت به 4G غیرثابت ارزونتره.
اگه میخوای بگیری حضوری از نمایندگی بگیر
شما که ADSL داری برو سراغ ISP های دیگه مثلا های وب و ... (ما که بدبختیم به ما ADSL نمیدن 5 ساله مخابرات پیش ثبت نام کردیم میگن پورت نداریم و ...)
در کل سرعتش نسبت به ADSL خوبه که البته با یکم هزینه بیشتر از ISP های دیگه میتونی سرعت بالاتر هم بگیری.
۲- قبلاً به یکی از دوستان گفتم: به نقشههای ایرانسل اعتباری نیست. خونهی پدر من تو پوشش داخلیه، خونهی خودم کمی دورتر از انتهای پوشش بیرونی. تو هر دو مکان ۴ چراغ از ۵ چراغ روشن میشه و البته خونهی خودم قویتره. فقط یه نکتهای هست. خونهی پدرم طبقهی همکفه، خونهی خودم طبقهی اول و پنجرهمون به سمت فرستنده. شمام اگر طبقهی همکف نیستی و به سمت فرستنده پنجره داری، همون مودم داخلی به احتمال زیاد جواب میده. سعی کن بفهمی چقدر از فرستنده فاصله داری.
Last edited by امیر انصاری; 17-07-2017 at 23:23.
بله صدای سوت میده
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
بله صدای سوت میده، همین شکلی هستن کلا.
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
تشكر از همه دوستاني كه راهنمايي كردند. [emoji257]
دوست عزيز پس مشكلي بابت آنتن دهي نبايد داشته باشم طبقه اول هستيم.و تو نقشه ايرانسل هم تحت پوشش فضاي باز هستيم. مهمترين گزينه همين هست برام چون مودم هاي فضاي باز گرونتره و آپشن مودم داخلي با شارژ و تخفيفش مناسبه.
از طرفي فك كنم آنتن دهي مودم نسبت به گوشي قويتر باشه ، گوشيم كه دو تا آنتن ثابت lte داره. فكر نكنم با اين اوصاف كه شما حتي تو پوشش باز نبوديد آنتن دهي خوبي داشتيد و البته نزديك بودن به فرستنده كه مهم هست.
آسيا تك هم ديگه شورشو درآورده ميخوام از isp جدا شم ديكه ، قبلا هم صبانت و پارس آنلاين داشتم ٣-٤ سال اخير هم آسياتك.
اين اواخر ترافيكم به شدت كم ميشد نميدونم چرا ! همون استفاده همون دستگاه ها و همون ميزان مصرف از اينترنت.
حداقل فك كنم ايرانسل تو حجم ديگه دستكاري نميكنه !
فقط چقدر از زمان خريد برا تحويل دستگاه و فعال سازي سيم كارت و شارژ خريداري شده زمان ميبره ؟
اين مودم داخلي gp2101 قطعي داره زياد مثل adsl?
امكان تحويل حضوري هست تو تهران ؟
Last edited by 01110362; 18-07-2017 at 11:04.
سلام دوستان من با مودم خارجی ZW101 ایرانسل مشکل قطعی دارم، فکر کنم مشکل نرم افزاری هستشسیگنال 18 db داره مودم و سرعت 50-60 Mbps داره ولی در روز 10-15 بار به صورت رندوم مودم Restart میشه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
من مشکل ری استارت ندارم .. هرچند فرم ویرو تغییر دادم اما بعید می دونم به اون ربط داشته باشه
الان یک روز و 14 ساعته که up بوده.. قبلشم خودم ری استارت کرده بودم
حالا من فرم ویر جدید رو میزارم ای پی میشه 192.168.254.1
چند متر کابل مصرف کردی؟ احتمال داره به خاطر بحث امپراژ باشه .. با سیم کوتاه و مرغوب چک کنید باز قطع میشه
توی قسمت lte network ببینید آیا دکل فیکسه یا تغییر می کنه > ؟ .. نوسان اس ان آر خیلی زیاد یا نه>؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)