سلام ،
من اینترنتی ثبت نام کردم،خطم رانژه شده ولی مدارک هنوز تایید نشده ،
الان نگاهکردم دیدم زمان از موقع ثبت نام شروع شده ،واسه همه اینجوریه؟
هنوز نتم وصل نشده کنتور انداخته زمانم کم شده!!!!
سلام ،
من اینترنتی ثبت نام کردم،خطم رانژه شده ولی مدارک هنوز تایید نشده ،
الان نگاهکردم دیدم زمان از موقع ثبت نام شروع شده ،واسه همه اینجوریه؟
هنوز نتم وصل نشده کنتور انداخته زمانم کم شده!!!!
رانژه همونجور که خودشون گفتند اشتباه از مخابرات بوده و دست شاتل نبوده که با هماهنگی با های وب و نامه نگاری اونا تونستیم درست کنیم اینو ...
کل فرایند وصل شدن شاتل دوماه طول کشید که طولانی ترین مدتی بود که بین شرکت ها تجربه کردم![]()
مشتري زياد باشه همينه
يا ناز ميكنن يا نوبت نميدن يا هيچي ديگه
كلا خدمات هم كه نگو
ولي كلا باز شانس آوردين راه افتاد
اميدوارم از اين به بعد لذت ببرين
دوستان من فصد دارم نامحدود art بگیرم.سرعت 320 ... فقط این عددی که جلوش نوشته چیه.22 گیگ چی هست ؟
یعنی سرعت مثلا 400-500 هست و وقتی 22 گیگ حجم مصرف کنم سرعت وافعی میشه ( و فکر کنم 320 کیلوبایت میشه چیزی حدود 40 کیلوبایت ؟ ) درسته ؟
من تا به حال از شاتل دانلود نداشتم و وضعیتش رو نمیدونم.
آیا سرویس شاتل لند هم میشه استفاده کرد ؟
ممنون.
تا 22 گیگ تضمین میده که سرعت شما کاهش پیدا نمیکنه.
طبق تجربه من و بقیه مشترکین شاتل تا 1.5 - 2 برابر این حجم شما کاهش سرعت ندارید ( محدود نمیشید ) که گفتم تجربی هست . بسته به مرکز مخابراتی ، نحوه استفاده که مثلا پشت سر هم نزارید دانلود شه و ... داره. اگر هم محدود شید بله سرعت حدود 40 اینا میشه در حالت خوبش ! بعد شما از پنلتون ما به تفاوت این art با art بالاتر رو میپردازید و محدودیت برداشته میشه.
دیروز تماس گرفتم کارشناس فنیشون اومد برای بررسی رفت رو پشت بوم گفت مشکلی نداره دیدتون عالیه به دکل ما تا 30 مگ هم میتونیم براتون راه اندازی کنیم بدون هیچ مشکلی . گفتم کیفیت و پینگش چطوره، گفت خیلی از ADSL بهتره . گفتم برای گیم میخوام ، گفت برای گیم به درد نمیخوره !!!![]()
ما که آخر نفهمیدیم خوبه یا به درد نمیخوره . اگه کیفیتش خیلی بهتره از ADSL و پینگش هم پایینه چرا برای گیم خوب نیست؟!
گفت به کارشناس فروشمون بگو برای ADSL ثبت کنه با سرویس گیم.
جالبه کارشناس شاتل میگفت بهترین ADSL برای گیم رو الان صبانت میده!
حتما ثبات پینگ منظورش بود ، شما به حرف کارشناس خیلی توجه نکن بستگی به گیمش داره
ای دی اس ال شانسیه یکی ممکنه ای دی اس ال گیرش بیاد از وایرلس توپ تر یکی هم از وایمکس بدتر ، مراکز مخابارت هم همکاری نمیکنن
اگر سرعت بالا میخوای من پروفایل گیم رو اصلا پیشنهاد نیم کنم چون به محض فعال کردن چند مگ از سرعت شما کم میشه..
در ضمن اگر بنا داری سرویس رو بگیری حتما آنتن رادیوییی تو میکروتک بگیر نه مارک دیگه خیلی تاثیر داره توی کیفیت.
برای ADSL اگر پروفایل گیم بخوام فعال کنم چه سرعتی خوبه؟ یعنی اگر 1 مگ یا 2 مگ بگیرم و پروفایل گیمشو بگم فعال کنن سرعتم چقد میشه؟
خط من به دلیل فاصله از مرکز مخابرات و نویز و کیفیت بد خطوط تلفن فک نکنم بیشتر از 2 یا 3 مگ بکشه کلا. اینطوری که شما میگی اگر سرویس گیم هم روش فعال بشه دیگه چیزی ازش نمیمونه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)