بستگی به مخابرات منطقه شما داره اگه پهنای باند خوبی در اختیار ایرانسل گزاشته باشه سرعت افت پیدا نمیکنه
مثلا تو منطقه ما بعد ظهر ها افت شدیدی میکنه بیاو ببین . ولی 2 تا 8 فکر نمیکنم افتی داشه باشه
بستگی به مخابرات منطقه شما داره اگه پهنای باند خوبی در اختیار ایرانسل گزاشته باشه سرعت افت پیدا نمیکنه
مثلا تو منطقه ما بعد ظهر ها افت شدیدی میکنه بیاو ببین . ولی 2 تا 8 فکر نمیکنم افتی داشه باشه
قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL
دوستان من الان مازندران - قائمشهر هستم و سیم کارت ایرانسل ندارم که تست کنم 3g اینجا فعاله یا نه دوستان میدونن اینجا فعال هست یا نه ؟ اگه فعال هست برم سیم کارت ایرانسل بخرم
دوستان لطفا بهم جواب بدن
دوستان مازندرانی . وضعیت سرویس در شهرهای ساحلی غرب استان مازنداران در چه حالیه ؟
سلام
اینم سرعت جدید ، ایول داره این ایرانسل
محتوای مخفی: speed
منم همین طرح رو دارم تست هم خیلی گذاشتم سرعت دانلودم بین 1000 کیلوبایت تا 1800 کیلوبایت هست پورتم بین 10 مگ تا 12 مگ هست تو پروفایل منم بری تست های این چند شب اخیر منو میتونی ببینی عالیه عالی
بله 1 دقیقه قبل از 2 باید دیتای موبایل رو خاموش کنی 1 دقیقه بعد از 2 روشن کنی
اگه از موبایل اندروید استفاده میکنی نرم افزار ADM PRO رو نصب کن تو تنظیماتش ساعت شو تنظیم کن رو ساعت 02:02 روشن و 07:58 خاموش خودش اتوماتیک دیتای موبایل رو روشن میکنه و راس ساعت هم خاموش میکنه ( من خودم چند شبه همین جوری هم لینک میزارم تو ADM PRO موبایل هم لینک میزارم تو ADM کامپیوتر همزمان هم با کامپیوتر دانلود میکنم ( از طریق WIFI hotspot ) هم با موبایل دانلود میکنم ..شبی راحت میتونم 20 گیگ دانلود کنم ولی من شبی بیشتر از 1 گیگ لینک نمیزارم
دوستان کسی می دونه که قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL
ممنون
ممنون از راهنماییت ... من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام دانلود کنم و اگر راهی باشه که بتونم کاری کنم خودش قبل از ساعت 2 یکبار قطع و وصل بشه عالی می شه و بعد با IDM دانلود کنه. شما راهی بنظرتون نمی یاد ؟
قیمت هم خیلی مناسبه برای 24 گیگ، 10000 تومان قیمت خیلی مناسبیه تا شرکت های ADSL
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)