تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 3347 اولاول ... 2853353753813823833843853863873883893954354858851385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کسی از اینترنت شبانه 2 تا 8 صبح ایرانسل تا به حال استفاده کرده ؟ افت سرعت داره یا نه ؟ ممنون
    بستگی به مخابرات منطقه شما داره اگه پهنای باند خوبی در اختیار ایرانسل گزاشته باشه سرعت افت پیدا نمیکنه
    مثلا تو منطقه ما بعد ظهر ها افت شدیدی میکنه بیاو ببین . ولی 2 تا 8 فکر نمیکنم افتی داشه باشه

2. 2 کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محل ما که خیر تا به حال 70 گیگ دانلود کردم بدون افت سرعت...
    قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL

4. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من الان مازندران - قائمشهر هستم و سیم کارت ایرانسل ندارم که تست کنم 3g اینجا فعاله یا نه دوستان میدونن اینجا فعال هست یا نه ؟ اگه فعال هست برم سیم کارت ایرانسل بخرم
    دوستان لطفا بهم جواب بدن

6. این کاربر از kamyabsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان مازندرانی . وضعیت سرویس در شهرهای ساحلی غرب استان مازنداران در چه حالیه ؟

8. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    اینم سرعت جدید ، ایول داره این ایرانسل
      محتوای مخفی: speed 

10. 4 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL
    منم همین طرح رو دارم تست هم خیلی گذاشتم سرعت دانلودم بین 1000 کیلوبایت تا 1800 کیلوبایت هست پورتم بین 10 مگ تا 12 مگ هست تو پروفایل منم بری تست های این چند شب اخیر منو میتونی ببینی عالیه عالی
    بله 1 دقیقه قبل از 2 باید دیتای موبایل رو خاموش کنی 1 دقیقه بعد از 2 روشن کنی
    اگه از موبایل اندروید استفاده میکنی نرم افزار ADM PRO رو نصب کن تو تنظیماتش ساعت شو تنظیم کن رو ساعت 02:02 روشن و 07:58 خاموش خودش اتوماتیک دیتای موبایل رو روشن میکنه و راس ساعت هم خاموش میکنه ( من خودم چند شبه همین جوری هم لینک میزارم تو ADM PRO موبایل هم لینک میزارم تو ADM کامپیوتر همزمان هم با کامپیوتر دانلود میکنم ( از طریق WIFI hotspot ) هم با موبایل دانلود میکنم ..شبی راحت میتونم 20 گیگ دانلود کنم ولی من شبی بیشتر از 1 گیگ لینک نمیزارم

12. 3 کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی می دونه که قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL
    ممنون

14. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این مشهد چرا اینجوریه؟ از همه ی شهرها گندتره

16. 3 کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما کدوم منطقه هستید که گند هست!!!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم همین طرح رو دارم تست هم خیلی گذاشتم سرعت دانلودم بین 1000 کیلوبایت تا 1800 کیلوبایت هست پورتم بین 10 مگ تا 12 مگ هست تو پروفایل منم بری تست های این چند شب اخیر منو میتونی ببینی عالیه عالی
    بله 1 دقیقه قبل از 2 باید دیتای موبایل رو خاموش کنی 1 دقیقه بعد از 2 روشن کنی
    اگه از موبایل اندروید استفاده میکنی نرم افزار ADM PRO رو نصب کن تو تنظیماتش ساعت شو تنظیم کن رو ساعت 02:02 روشن و 07:58 خاموش خودش اتوماتیک دیتای موبایل رو روشن میکنه و راس ساعت هم خاموش میکنه ( من خودم چند شبه همین جوری هم لینک میزارم تو ADM PRO موبایل هم لینک میزارم تو ADM کامپیوتر همزمان هم با کامپیوتر دانلود میکنم ( از طریق WIFI hotspot ) هم با موبایل دانلود میکنم ..شبی راحت میتونم 20 گیگ دانلود کنم ولی من شبی بیشتر از 1 گیگ لینک نمیزارم
    ممنون از راهنماییت ... من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام دانلود کنم و اگر راهی باشه که بتونم کاری کنم خودش قبل از ساعت 2 یکبار قطع و وصل بشه عالی می شه و بعد با IDM دانلود کنه. شما راهی بنظرتون نمی یاد ؟
    قیمت هم خیلی مناسبه برای 24 گیگ، 10000 تومان قیمت خیلی مناسبیه تا شرکت های ADSL

19. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •